@Bartuc, ako misliš na Full Combat Rebalance, igrao sam s njime. Ne mijenja ništa, samo je borba teža, a i dalje se svodi na klikanje dok protivnici ne padnu i bacanje signova svako malo.
Printable View
@Bartuc, ako misliš na Full Combat Rebalance, igrao sam s njime. Ne mijenja ništa, samo je borba teža, a i dalje se svodi na klikanje dok protivnici ne padnu i bacanje signova svako malo.
Dojmovi sa E3-a.
http://gamebanshee.com/news/111652-the- ... dbits.html
= Citat =:
SOut in the wilds, you'll come across things that you can choose to investigate, or not. It's not like Bethesda's world, where new locations are often mini-dungeons that you can enter; everything lives on the map itself. You can see settlements, lone buildings, ruins, forests and plenty else off the paths, feeding the impulse to explore. The Witcher 3 doesn't do quest markers, at least not right now. CD Projekt Red wants players to be driven by their own inquisitiveness. With such a huge map, it needs to be well-populated with things to do; our demonstrator explains that there will be a combination of random events and plentiful written side-stories to take part in.
Odlično.
Zapravo je jako dobro što će izbacit quest marker, journal je stvarno odlično napisan i pravi je grijeh ne pročitat ga. Sad čitajte i snalazite se :D
Radije bih igrao s prohodom, nego čitao ta nepismena poljska sranja.
Ruši se i na sedmici.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Prešao sam dvaput Witcher 1 i mislim da se svega par puta srušio...ne znam čemu strka oko toga, ili ja imam sreće :D
Super mi je što neće bit Quest Markera...tako je bilo u Morrowindu ako se dobro sjećam?
Meni se prvi Witcher nije nijednom srušio.
Dvojka se znala srušiti, ali pomogao je onaj 3GB memory fix (igra nije znala baratati najbolje memorijom), no to su možda i popravili kroz patcheve...
@Crni, da, Morrowind se koristio opisima lokacija, nije bilo GPS-a, pre savršeno.
Pogledajte opet E3 trailer i slušajte naraciju na početku. Zvuči li vam glas poznato možda? Baš me zanima što je stari radio između dvije igre. :)
Meni se rušio skoro nakon svakog saveanja, prelaženja u novu zonu/kuću/nešto treće. To je bilo tolko intenzivno da nisam mogao više igrat.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Evo zašto će trebati dobra mašina. Snimljeno off-screen.
Bogme će trebat...
= Citat =:
Izgleda smećasto.
Koje jebeno savršenstvo :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A ona se zove PS4.= Citat =:
Vuk izgleda baš odlično.
Mislim sve izgleda prelijepo, ali nisam nikad vidio da životinje onako imaju krzno u igri lol.
Sif u Dark Soulsu.
Nisam došao do njega, pozvonio sam prvo zvono nakon 20 sati igre i stao jer je blighttown bio neigriv na 15 fpsa. :( Čeka se mašina nova.
Lol igra ti je preteška= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ne trebaju ti zvona za Sifa.
To je jedino objašnjenje pošto Blightown na PCu ne šteka.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Meni šteka, nisam formatirao komp 4 godine, tišina. :toilet:
EDIT: Nisam ga sreo, bio sam u šumi nekoj i samo Hydru vidio, i svaki put kad bi šviknula onaj napad svoj, trzanje je neizdrživo bilo, ma sa svakim bosom mi je tako bilo praktički osim gargojlsa i taurus demona.
Budem sve ispočetka kad novi komp kupim, nema smisla ovako. i prvog Witchera sam prestao zbog tog igrati. Tako da me sve to čeka.
:rotfl: Ma ni blizu, da ne govorimo o tome kako je Sif ogromni Boss, dok su vukovi u Witcheru najobičnije životine koje ćemo sretati svako malo....= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ali to je Witcher. Po defaultu je sve loše.
Ne želim diskreditirati Ukus, ali zbilja pretjeruješ.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
lol, Wekyjeve komentare ozbiljno doživljavati. I spamate topic.
Bit će ovo super igra.
hmm..mislim da sljedeće godine moram po novu grafu...a i 4850 me držala 4 god. :D
Mene 4870 drži već skoro 5 godina.
Mene 9500GT.
O DRM-u, DLC-ovima i njihovom planu. Može.
http://www.rockpapershotgun.com/2013/06 ... -concerns/
= Citat =:
“A lot of people on forums are saying, ‘No, but you guys are anti-DRM,’” Iwinski admitted during an interview with RPS. “And we really are anti-DRM. But at the same time, there are people who’ll be fine with [Xbox One's online-heavy DRM]. They’ll buy the console and just want to play. Why should we not give them this option?”
...
“It’s too early to talk specifics, but definitely all the DLCs and updates will be free,” he said. “Of course, we’ll see what the platform holders will allow – what we can do for free [on next-gen consoles]. I mean, there are different business models on consoles. From our standpoint, we’ll definitely do everything we can to deliver the same experience across all platforms.”
“Should we decide to do some big expansions or something, we’ll expect gamers to pay for it. But again, it’s all value for money. I think $15-$20 for new gameplay is a pretty honest and fair deal. But additional weapons and fixes, those of course come as part of the package.”
nwm, ne citam post.
Izgleda još najmanje godina do izlaska.
http://www.dsogaming.com/news/the-witch ... -earliest/
= Citat =:
In an interview with TVN CNBC – spotted by the Polish gaming website, Gram.pl and kudos to ‘Ireneusz Ochotny’ for informing us - Adam Kicinski revealed that The Witcher 3 will not be coming in the first quarter of 2014. This obviously means that the game will hit streets in Q2 2014 at the earliest, though we are pretty sure that there will be some minor delays.
U svakom slučaju bolje kasnije, nego prije.
Ovo doduše znači da igra ulazi u vremenski okvir Inquisitiona - već vidim da će EA ponovno odgoditi DA :)
Previše se boje Dark Soulsa 2 koji izlazi u četvrtom mjesecu. S razlogom.
Prilično sam siguran da EA ne zna što je Dark Souls.
Ali prljavi poljaci znaju.
Pa ipak oni prave i igraju dobre igre tako da vjerovatno znaju.
http://thewitcher.com/killingmonsters/
Evo ga, Witcher 3 izlazi za 1 dan i 22 sata...
Tko ga sad nije spreman kupiti neće nikad ni biti.