ja ga igram ozbiljno treći i u Seyda Neenu nema itema od 100k= Citat =:
Izvorno postao callista
:D
hehe đouk
i u tjedan dana sam došao do 30 lvl
Printable View
ja ga igram ozbiljno treći i u Seyda Neenu nema itema od 100k= Citat =:
Izvorno postao callista
:D
hehe đouk
i u tjedan dana sam došao do 30 lvl
arghz sad ste me natjerali da i ja instalam :(
ajd recite nekog lika neznam sta da budem :(
ranger aj na CoH topix :D
evo otišao sam na CoH topic...
ajd ti meni reci s cim da igram pa cu se ja potrudit da brze nadem coh xD
nemoš ni divayth fyra ubit na 10 lvl. :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ako si početnik uzmi neki tip warriora, knighta itd... samo neki koji je dobar u melee borbi. ako nisi početnik, čekaj druge forumaše da ti pomognu :wink:= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ma kresni warriora... lako kasnije nabit sve skillove..
Problem u Morrowindu!
Ja sam izabrao medium armor kao major skill i s njim došao do 82, dok mi je Endurance na 100. Kako imam 600k golda odlučio sam potražiti Medium Armor Master Trainera, ali ga nisam mogao naći. Kako sam izludio nakon 11 sati igranja questova i usputnog traženja tog faking trainera, posustao sam i otišao na UESP i našao Master Trainer popis. Ime Master Trainera je Cinia Urtius i nalazi se na otoku Tel Fyr, na dokovima. I ja se lagano izlevitiram do Tel Fyra i vidim dokove i kraj njih brod. Gledam znatiželjno okolo, tražim svojim očima žensku priliku, NO CINIE URTIUS NEMA NIGDJE!!1
Kad sam popizdio, otišao sam ponovno na net i tad doznam da bi je trebao naći na dokovima, a ako nije tamo da pliva ispod njih. Znam, uobičajeni glitch. Vratim igru, gledam ispod dokova, a žene nema nigdje. Opet poludim, opet idem na net, ovaj put na GameBanshee, i tamo piše da dotična gospođa nije u igri, nego je trebam poistaviti pomoću konzole:
PlaceAtPC"Cinia Urtius"1,20,1
Valjda propust programera. I ja opet vratim igru, mlatnem tildu, dozovem konzolu, upišem točno podatke i gle čuda, Cinia Urtius se stvori kraj mene. I ja sav sretan je spejsam, kad ono...NIGDJE NEMA OPCIJE TRAINING!!1
Okej, sad ću lagno otići na killing spree, ako mi netko ne pomogne. Objasnite mi zašto se ona ne pojavljuje i zašto nema opciju Training?
Želim dovesti Medium Armor na 100 brzo i glatko, jer sam besramno bogat! 8)
jel misliš na construction set?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
jer dodavši je preko konzole, ona svejedno nema opciju za trening. Inače, gledao sam na forumima i ljudi kažu da je Bethseda izbacila dva AMster trainera jer kao, željela je da se ljudi za veći level pomuče...arrrghh, mučio sam se ja kao stoko da bi dobio te novce za trening
stavi ti lepo orcish armor, i nahuskaj neko cudo na sebe i odi na kavu/rucak/eki qurac i vrati se za pol sata i javi za kolko ti se digo ( skill fkorz :D )
kavu ili trenericu?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
kewl, aj thx...idem sad malo construktirati mod 8)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Inače, B4j4 ima simpatičan sig :rotfl:
a kolki ti je sad medium armor skill?
82= Citat =:
Izvorno postao callista
evo počeo sam sa Bosmerom(ko i inače jedino to znam) i uzeo clasu assassin(assassin's creed...)ide mi dobro, sad još samo ubijem onog lika u seyda neenu da dobijem 500gpa od starca iz officea na pocetku i idem u calderu, pelagiad il sta je vec poslje seyda neena
Zanimljivo, ja nikada nisam ubio one likove u Census uredu. :D Dovoljno se para nađe ako samo pokradeš onu sobu iza njih i skladište ispred tebe odmah čim izađeš.
btw. valuta je Drakes (ili Septims, dunno).
tnx :D= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
pa ajd odi nahuskaj mudcraba na sebe i odi na kavu. kad se vratis
javi za kolko se povecal skill...
gle fakat.. koja je valuta ? :?
drakes je u mw koliko znam :?
i ak se moze, napravi medium armor sa 1 hp restore tak da te ne ubije mudcrab, ako toliko suxaš da se moras brinut za to. :D
82? zbog čega se brineš... marara's ring stavi si i pusti štakora da te roka... primat ćeš manje demiđa a skill će ti ić gore. šta je toplko problem dignit jedan skill za 18 ?
mam mislim, da idem ubit dunmera koji je ubio onoga tas colectora, pa cu od starca dobit 500 drakesa, a dobro da si me sjetio da mu ne kazem da sam 200 drakesa naso s njim :( al kasno, sad sam vec i dunmera ubio i trenutno sam u pelagiadu trazim questove...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Otiđite na Solstheim, expanzija Bloodmoon, u Thirsk Mead Hall. Po mogućnosti kad obavite zadatak s Udryfrykteom (što je inače easter egg, jer taj quest asocira na Grendel i Beowulfa)...
Uglavnom, lik koji pjeva onu pjesmu o tome kako ste porazili Udryfrykte, njemu skočite na glavu. DA, skočite mu na glavu i ostanite tamo. Tada slijedi iznenađenje. Liku će se snažan i duboki glas promijeniti u piskutavi i visoki, a pjesma će se ubrzati.
To možete probati i sa onom ženom desno od trona.
:pray:
I to ti vrijdi na ama bas svakom liku u igri.
nastavak tog questa u oblivionu= Citat =:
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:The_H ... _Dive_Rock
neću spoilat pa pročitajte dolje pri dnu
Samo što to nije pravi quest...
da, ne upisuje se u questbook
Ja sam to primjetio na svim likovima u Morrowindu. Cijelu populaciju Vvardenfela već boli glava od mog skakutanja.= Citat =:
Hm, nikako da skuzim ovu poantu oko zarobljavanja npc-ova ili monstera u soul gem.
Znaci bacim Soul Trap na njih, i ako ih ubijem dok su pod magijom oni automatski idu u soul gem kojeg imam u inventoryu? (naravno ako imam dovoljno velik soul gem ).
I sta kad je dusa onda u gemu? Mogu li prizvat tu dusu da se bori na mojoj strani, ili mogu samo uz pomoc nje rechargat neke iteme koji imaju magicna svojstva?
pomocu soul gemova radis svoje enchantove i svoje spellove,i da,samo mozes rechargat oruzja...
Ne trebaš soul Gem za napraviti spell. A kako je ovo MW, ne koriste baš niti za re-chargati iteme. Jedina prava korist im je enchantiranje (preporučujem nabavljanje Azura's Soul Gem-a jer je neuništiv).= Citat =:
Izvorno postao revenion
Inace jos jedna stvar koju sam primjetio kod jednog prodavaca (Armorera) u Balmori :
Ima neku Dreugh kacigu koja daje 11 armora i kosta oko 2000 drakesa.
Ima Trolbone kacigu koja daje 21 armora ali kosta 45 drakes-a.
Di je tu logika?
Jedino ako je bas roleplay pa cemo onda reci da je Trolova kost lakse dobavljiv materijal itd ali zanima me vas komentar na to.
Dreugh armor je medium armor,trollbone je heavy armor.Vjerojatno ti je heavy armor skill viši od medium armora.
Da, što ti je viši skill, viši je i Armor Rating za sve armore te kategorije.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ali bez obzira, inače češ u igri nać neke iteme koji su puno skuplji a jaki ko i neki jeftiniji. Neki su takvi samo zbog RP, a neki imaju razlog zašto su skupi (neke možeš bolje enchantat, neki materijali npr. silver i daedric ignoriraju armor i damage reduction, i mogu udarat i duhove, neki imaju veći durability, rate of fire, reach i tako neke opskurne statistike koje možeš vidit samo preko editora)
u mw-u mi je lose sto se dmg weapona ne poboljsava sa vrstom istog oruzja, tu ga ob owna, jer tamo neces fulat al ce zato dmg biti malen, a ako si iskusan u odredenom weaponu oduzet ces vise to mi se vise svida...
btw, sad sam bio u mw-u nekom caveu ubili me ko zeca
Evo ja čitao na UESP-u o Yagrumu Bagarnu (zadnji živući dwemer) i sjetio se kako bi bilo kul da se Dwemer Puzzle Box može iskoristiti kao nekakva vrsta ključa u dimenziju gdje je Kagrenac poslao svoju rasu.
Ako ste gledali Hellraisera onda vam ovo pada kao asocijacija, zar ne?
Ofkors, samo Yagrum može aktivirati Dwemer Puzzle Box, jer on u igri popravlja dwemer atifakte.
8)
FIRE SPIRIT- ne kužim baš što, ali hoćeš reći da se nešto desi kada dwemer puzzle box odneseš yagrumu bagarnu?
Neee, bilo bi KUL da se nešto dogodiSkad odnesemo Dwemer Puzzle Box Yagrumu i ispostavi se da je Dwemer Puzzle Box zapravo ključ prema Realmu gdje je Kagrenac odveo svoju rasu.= Citat =:
Izvorno postao callista
Zar ne?
Ako si gledao Hellraisera, tamo se isto nalazi Puzzle Box, koji ima identične oznake kao i Dwemer Puzzle Box, a kad se otvori priziva demone, cenobite...
Znači, išlo bi ovako...
Nastavak questa sa Dwemer Puzzle Boxom. Onaj Anthabolis u Fighter's guildu te opet pozove da ti vrati Dwemer Puzzle Box jer je otkrio da je ona zapravo ključ prema nekom Realmu, ali je nemože otvoriti. Uputi te prema Yagrumu, a Yagrum shvati da je taj Puzzle Box zapravo otvara vrata prema Realmu gdje je Kagrenac odveo svoju rasu (Dwemere) kad je odlučio iskoristiti moći Lorkhanova srca na kraju rata s Nerevarom.
Dalje bi išlo nekako ovako...Yagrum te uputi po Kagrenac'sjournal i tamo otkriju tajnu inkantaciju koja otvori vrata Dwemer Puzzle Boxa i Dwemeri se uistinu vrate...
Bilo bi zanimljivo da se to napravi kao nekakav mod, jelda?
Ne slažem se.Ako lupaš nekoga mačem,napravit ćeš jednaku štetu jednim udarcem bio ti stručnjak ili držao mač po prvi put,ali ćeš vjerojatnije promašiti cilj ako si novak.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
@FireSpirit:Zanimljivo,ali u loreu je nepoznato što se zapravo dogodilo Dwemerima.Možda su teleportirani na neko drugo mjesto,možda su postali bogovi,možda su svi pomrli.A možda su pretvoreni u neke životinje (sumnjičav pogled na cliff racere).
Jesam ja dobro shvatio, Dwarmeri su bili patuljci i bili su vrlo napredni i djelili su Morrowind s Dumnerima ali ih je onda Nervar sprasio skupa s ostalim Bogovima ( Vivec itd?).
Nemojte mi spojlat samo dio sta se tice onog o nestanku dwarmera kod Mages guilda, samo mi odgovorite na pitanje.
fulat lika mačem je jako teško kad se boriš prsa o prsa, ali kolko ces ga dobro udarit...
NE!= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Nerevar je sprašio Dwemere u ratu, no nije ih sprašio sa lica Nirna. I nije ih sprašio s ostalim bogovima. Kao prvo, tada Vivec i ostatak Tribunala nisu bili bogovi, a pod drugo, bogove je kasnije isprašio Nerevarine.
I da, Dwemeri su bili izrazito napredni i nisu bili PATULJCI tipa Tolkien, nego malo niži od tadašnjih Chimera, sada Dunmera. Dwemeri su ionako dio Mera, iliti svih elfova.
http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Races
Ovo su sve rase Tamriela.
A ovo je o Dwemerima:
http://www.uesp.net/wiki/Tamriel:Dwemer
Inače, u Tribunala možeš naići na duha jednog Dwemera i uvjeriti se kako su oni zaista izgledali.
http://img149.imageshack.us/img149/2...xdwemergm5.jpg