Moj xf je bota123
Printable View
Moj xf je bota123
A sta ce mi tvoj xf kad neznam ni kosi i prvi put te vidim na forumu :D
Nismo ti mi xfire kolekcioari :D
ravingrabbid
Username: p5et0
Nickname: Pseto v3.0
cabal je zapravo pseto?! tko bi rekao...
eo ponavljam xD
username: maja014
nick: .x...Maja...x. ...
xD
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Jao si ga onom ko nezna. :(
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Moj je k1f7a , ko me doda nek mi rece jer me u zadnje vrijeme dodaje puno ducnjih ljudi a ja se cudim zas(jos nisam skuzio) :o
moj nick-cthulhu55
You have been added by me= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Neznam da li da vas stavim :(
Takva spika nije bila preko PMa.= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
tsumetairyujin
X Fire : sithrevenge
username: constantine015
nick: Constantine
Imam problem registrirao sam se na xfire str. udem u cod4 server sve ide kako treba ali kad treba uci u igru kaze da sam banovan mene sada zanima koliko to traje i dal ako na pravim drugi acc cu moc igrat
:hangin: :shock:
Zašto napraviš temu i onda postaš i u drugoj?
nisam te skužio meni pise da sam dobio ban i jedno stavno ne mogu igrat
mozda da pricekam nekoiko dana pa da opet probam?
Pitam te zašto si postao u dve teme na forumu,a ne samo u onoj koju si otvorio.
Evo i moj acc.
Name: lordwolfburn
Imam jedno pitanje.Iako imam instaliran Diablo 2 i dodatak Lord of Destruction,no kad se logiram na xFire,nigdje mi ne piše Diablo 2. Pod opcijama,pod Games,piše da imam instalirano Diablo 2,no nigdje na Server listi.
Šta da napravim?
Manualno ga moraš nać. :wink:
A kak to napravim?
smrdljivenoge
Tools-> Options-> Games-> Ideš na Not Installed i odabereš igru koju imaš a X-fire nije našao-> Menual Setup-> Browse-> Nađeš game .exe-> OK.= Citat =:
Izvorno postao Wolf Burn
That's it. :wink:
E,pa da,ali tamo mi kaže da je Diablo 2 instaliran,no svejedno go ne mogu vidjeti pod server list.
Mislim da nema D2 server list. :?
Meni isto nije pisalo.
Heh,a šta je to? I kako da to popravim?
Neznam lega :s
Kak se na tom xfire-u računaju sat,baš sad gledam svoj profil,pišecod 4 -20hours,odem,pogledam u igri,kad ono 5 i nešto sitno sati.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
jesi igrao na pamu,promodu?
Što je to?
moj XF je nofak14
ko oče nek mi se javi
user: croodark91
nick: cro_dark91
Jbt kako ti imas tolko malo hrs u cod4, mislim jasno mi je , ali ........ u cod 4 minimum 50hrs!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pa kad sam tek počeo i malo igram.
Kaj bi svi trebali čim se regaju imat minimum 50 sati neke igre? :thumbs1:
Brico 93
Trebam pomoc oko s.t.a.l.k.e.r-a,oko onlinea...Daj mi se javite na x-fire...I have cookies xD...
Pod hitno me zanima,jel moguće blockat nekoga na xfire-u ili jel postoji kakav dodatak za xfire da mogu nekoga blockat,neprestano me svi zajebavaju i trebao bi blockat jedno 5 ljudi.
Ja cu poludit,razmišljam o tome da deinstaliram xfire,stalno me zajebavaju neki retardirani maloumni kreteni,a nemogu ih blockat.Kakvih idiota ima.
moš blokat sam se nemrem točno sjetit kak to ide, uglavnom deletaš dotičnog iz friends liste, i ak te opet add-a moš ga ignorirat za vijeke vjekova, a ak je sa friendsoffriendsoffriends... zgasi ih u opcijama
mozes blokat....otovri prozor za razgovor s njim prvo...onda ga makni iz frendova..al ostavi prozor onaj upaljen...i onda na tom prozoru klikni na OPTIONS i tam nadjes BLOCK THIS USER...blokas ga i nema vise...
nisu mi u friends listi,kako da ih onda blockam.= Citat =:
Izvorno postao Čux