Imaš vremena planirat i skombinirat do tad :) Ja ću peglat karticu na 2-3 mjeseca.
Printable View
Imaš vremena planirat i skombinirat do tad :) Ja ću peglat karticu na 2-3 mjeseca.
Sad vidim da u paketu dolazi mono headset; zašto mono, koji će mi to vrag (osim za chat). Jel će postojat mogućnost prikopćavanja normalnih stereo slušalica na kontroler?
Da.
Ok.
Znam da smo pričali o dostupnosti igara u digitalnom obliku, sad sam pročitao na wikipediji a i sony je potvrdio da će svaka igra biti dostupna u digitalnom obliku te će također postojati demo za svaku koji ćemo moći isprobati. Kul!
= Citat =:
Izvorno postao Aral
:pray: :pray:
Ja sam cuo da ce iduci iPhone imati ugradjenu kameru i mogucnost video poziva. Moze to netko potvrdit?
Btw Aral, to ti nije isto ko ovaj demo što si skineš za PC gdje je cijela igra bez online komponente.
To je gg, valjda će se i na PC vratit regularni demoi.
To na Plejki su 1h trailovi.
Taman.
Kaj sam krivo rekao?= Citat =:
Izvorno postao Carp
Evo kupio vaučer, buahahahha :evil: 300kn popusta na konzolu plus popust na igru/igre koje ću taj dan kupit. Veli tip da će bit ponoćna prodaja u avenue mallu, koji je tam dućan, onaj od Sonya tam na katu?
Na drugom katu. PlayStation centar na uglu iza Algoritma.
E da, tnx, to sam i mislio.
http://i.imgur.com/IqA5JL7.jpg
Pas mater, nisam znao da je PS4 kotroler toliki. :O
Hvala na reddit updateu!
Jel moras bit idiot? :S
Upvote!
Koje ogromno đubre :D Ovo kaj su rekli 60$ za igre preko digitalne distribucije, jel će takva cijena bit i kod nas al samo u eurima ili kaj, ako netko zna...?
Bit će ti u eurima, ali preračunato u kune.
Znači 400 i nešto kuna...
Sony čuva neke PS4 igre za Gamescom
I više.
Ako su nove PS3 igre kod nas 450-500kn, a vani 40-45 funti, kaj misliš kolko će biti PS4 igre koje su vani 50-60 funti.
To su sad sqmo nabijene preorder cijene, vjerujem da će kasnije pasti.
Pa, ako sam npr. Diablo3 platio 60€, prihvatljivo bi mi bilo da tolko i igre koštaju za plejku. Više od toga neće nikak bit.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ako si Diablo 3 platio 60€ prihvatljivo bi bilo da potražiš pomoć.
i ja sam
pls help
Također :(. I dat ću još toliko za ekspanziju. Ili duplo ak budu dvije. :(
Rak ste jer podržavate Blizzard.
Kompenzirati ću nabavkom Witcher 3 Collectors Editiona
Nebitno sad koja je igra, dajem samo usporedbu :) Kako ću brutalno kupovat, svaka dva mjeseca po jednu igru.
2018-a, Aral postaje osoba sa najviše originalnih igara u Hrvatskoj.
Koji ce fijasko bit kad on odustane od plejke nakon 3 mjeseca. :D
da toga se i ja bojim :D= Citat =:
Izvorno postao Carp
Realniji je Hexov scenarij.
Pa da. Ljudi su skloni ići iz jednog ekstrema u drugi.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Da odustanem? Pa nema šanse, ipak sam dao lovu za to. Iscijedit ću svaki gram iz bilo koje igre; moram nadoknadit preko desetak godina piratiziranja pc igara.
Koji gospodin. Predivna prezentacija i razlog zašto treba kupit PS4. Must watch!
u tih 45 min prezentacije, bitno je da su značajno smanjili vrijeme (pred)produkcije PS4 igara...ali inače lijepo je ispričao povijesni razvoj konzola...