Užasno konfuzan trailer, ali svejedno looking forward to it :D
Printable View
Užasno konfuzan trailer, ali svejedno looking forward to it :D
Zakon.
Ne izgleda ništa više trash od većine hollywoodskih 'spektakla'. Jedino što ima krv.
Čuj, ak je zbario Salmu, valja :D
Siguran sam da će biti dobra adaptacija.
Ma ne znaš koji je nastavak bolji.
A ovaj će ih nadmašit sve.
Meni je od svih RE filmova prvi najdraži i jedini koji mi 'valja' valjda zbog daleko veće poveznice s igrama, ima mi ono nešto, dok ovi ostali su baš onako ko da s pokretne trake ispadaju.
Michelle Rod-.. Mich-..
Ok, službeno najgora glumica ikad.
seksi trailer. Mislim da bi to mogao bit odličan film
Bulgeman Begins.
http://collider.com/wp-content/uploa...-cavill-01.jpg
barem ne nosi gaće preko tajica više :D
Meni fale gaće :(
Novi kostim saka i u stripu i ovaj tu.
Dobar je armor od faora/faore:
Bilo bi bolje da Superman ima nešto više armor-like.
Ne mora biti onako jaki armor kao što ima Nolanov Batman, no ne niti ovoliko priljubljen.
Inače, boja je puno bolja nego prije, ali i dalje je smiješan.
Znači kao u stripu?
To je dosta dobra ideja zapravo, super Kripton armor bez kojega nije toliko otporan.
Zar nije on otporan na metke ili neš? Što će mu armor, nek trči gol i bari žene :D
Meni je Superman jedan od onih malo više ridikuloznih heroja koji de facto trči okolo pod god modom i jebeno ne shvaćam kako je mogao upasti u više od 2 nevolje kad može ... sve.
Tako da pretpostavljam da će ovaj novi film imati neku dozu "god complexa". Pada mi na pamet Ahilej iz Ilijade s onim bog/čovjek krizama identiteta. Jer bilo kakav zaplet je jednostavno besmislen kad imaš protagonista koji šiba brzinom svjetlosti, diže poluotoke rukama i otporan je na eksploziv O_o
"The only substance on Earth that can protect him from Kryptonite is lead, which blocks the radiation."
Eto, rješenje. Nek napravi armor od olova i to je to. Bog je.
Kak će hodat i letit u tome, preteško je.
Otporan je na metke, više nije toliko otporan kad se vlak zabije u njega punom brzinom. Malo su mu smanjili power level u novom Action Comics i sad je zanimljiviji.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Dizanje planina i to je bilo u 60-ima. Zapravo, još prije toga je mogao pomicati planete bez beda.
Trailer je isti, no ovaj put s naracijom Jor-Ela, a ne Jonathana Kenta.
Inače, novi kostim iz stripa je najbolji zasad.
bolji mi je onaj s costnerom, bolja naracija :D
Nije trailer ali je najava "prvog hrvatskog 3D filma". Određeni mentalni slučajevi su otišli tako daleko da ga nazivaju "hrvatskim Avatarom".
http://www.tportal.hr/showtime/film/...ni-u-3D-u.html
Pazi sad -
:pray:= Citat =:
"'Slučajni prolaznik' je drama o skupljaču boca i konobarici koja mu pomaže pri izlasku iz bijede, a koja ulazi u povijest kao prvi hrvatski 3D film."
bah, hrvatski filmovi.
There's a girl who looks like Shane?
I will watch it.
brutalno
Danas izlazi trailer za novi Silent Hill
Bojim se to uopće vidjet.
No opet, ne može gore od Book of memories.
Why???
BOROMIRE ZAŠTO
Sta ne valja? Pa i prvi dio je bio sasvim ok film, ako ovo bude na istom nivou ja sam zadovoljan
Jel ono i njegov bastard son? :O
wtf sam upravo vidio :shock:
Ovo će bit zanimljivo! :pray:
Tomek <3
‘Cloud Atlas’ directors reveal more than just back story
holy shit, nisam imao pojma za ovo :pray:
nema više Wachowski Brothersa :D