Da, ne bi trebali, al me zabrinjava što je glagol imati u sadašnjosti, po tome znači da još uvijek ima slomljenu???= Citat =:
Izvorno postao Mordor
Printable View
Da, ne bi trebali, al me zabrinjava što je glagol imati u sadašnjosti, po tome znači da još uvijek ima slomljenu???= Citat =:
Izvorno postao Mordor
[quote=The_Lord]Da, ne bi trebali, al me zabrinjava što je glagol imati u sadašnjosti, po tome znači da još uvijek ima slomljenu???[/quote:3u0ls9eq]= Citat =:
Izvorno postao Mordor
ma odvezli smo ju i imala je langetu ali ju je strgala i sad joj je zivac i dalje onak... boli ju noga ali moze hodati
Moj smeđi mačak mi se u subotu posro u kući mamu mu njegovu. Aj sva sreća pa da nije tolko glup, bar je uzeo sam i izvuko vrećicu iz špajze i na nju se otoljo
ej, pa daj joj nekak pomognite. onak, da se ne muči. Kak ju možete gledat tak jadnu!??= Citat =:
Izvorno postao yvohr
Imo sam psa Cunija, ali je krepao od starosti ( dobili smo ga prije 15 god živo čudo što je poživiotolko dugo ) , crknuo je prije pola godine. Imo sam mačku ali ju je auto zgazio - odkinuo joj je glavu - mrzim pijane vozače :yuck:
Ja mrzim pijane mačke po cesti.
Ja volim emo žirafe po santama leda
Ima moj frend kera starog nekih 16 godina, jbte ima karjesa i kamenca na zubima onak, izgleda ko da ima kamen u ustima a ne zube :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
A najjače kad laje - jbte pa ja prdim glasnije od tog :?
EDIT: Uff sorry za Double Post, slučajno... :(
Probali, al je reko veterinar da se ne moze nis napravit...nazalost :( :( :(= Citat =:
Izvorno postao The_Lord
^^ ne znam o kojoj zivini pricate, ali moj ker je slomio nogu i isao na operaciju. sad ima neke metalne plocice u nozi
I moja macka je isla na operaciju i imala isto nekakve takve plocice.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Evo, yvohr, rješenje su metalne pločice!! što god to bilo....
Moj smeđi mačor ima 6 kila!
Kad je frend došo i vidio ga, lik se usro i počeo vikat: VIDI RISA!!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
ja imam džukelu, njemački ovčar. Nikad pušten sa lanca, prava beštija :D
da, ostavi ga jos koju godinu na lancu pa ga onda oslobodi i pusti mu da kolje okolo
ma nekuzim zasto ljudi kupuju pase, ako ih misle samo u kavezu/na lancu drzat
Kurče se :(= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
imam psa vec 10 godina i na lancu je bio samo kad je sezona parenja. prvih tjedana dana je ok al onda pocinje svilit, ne vraca se kuci po 4-5 dana i tako. ali ovako je stalno u kuci i u dvoristu! Mačkam i je umrla prije mjesec dana, crna, ogromna i čupava od zatajenja bubrega! : (:( :(
Ker koji nije na lancu, a voli klat stvari okolo :)
Voli da kolje stvari jel.
Imam malu crnu mačku zasad. Prije sam imao dvije papige tigrice, jedna je bila prilično divlja dok mi je druga instantno doletjela na rame čim je čula da ulazim u kuću.
Imao koker spanijelku, jedno 13-14 godina, uginula je prije dvije god :cry: Vjernijeg, pametnije i poslusnijeg psa nisam nikada vidio. Jednog dana cu ponovno kupit tu istu pasminu.
Al za pocetak, kad se preselim, uzimam malu macu, zena inzistira a ni ja nemam nis protiv toga :)
ja sam imo vranu,sokola i sovu. Divljeg zeca i sad imam polu divljeg macka 8)
Da vidim... 2 psa (nažalost, svaki je veličine malo veće mačke) 2 mačke (jedna je uginula nedavno :() i sestra ima zeca koji se zove Saša. -.-
Sad imam jednu slatku, ali nedruželjubivu macu (osim kad je gladna, tek se onda da maziti).
A jednog dana ću nabaviti ovo:
http://www.floridanaturepictures.com...eeniguana1.jpg
...i ovo:
http://www.bio-diversity-nevis.org/i...amaicensis.jpg
I onda ću ih razmnožavat i križat i svojim minionsima pokoriti svijet. :evil:
Ja bi iguanu, al naravno moja stara ne podnosi ni pomisao na takvog ljubimca... :(
Joj,kako su meni ptice slatke sa svojim perjem.
Slađe mi nego mawe mice mace s dlakom.
:)
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
You don't like pussy cats? That's blasphemy!
Imam malog mopsa ime joj je Bobica(doduše ona se nikad ne odaziva)
Zločesta nešto poput ovog :evil: ,ali pametna samo tako.
Cijeli dan samo spava,a navečer postane ovakva :kill:
2 su joj godine(čuo ja mopsevi žive do 15 godina?!)
Kako je taj mops ružan pas,fuj.
= Citat =:
Izvorno postao Helena
Moja stara bi iguanu ili kameleona, ali pauka mi ne da da kupim :D
Prije sam imao 2 mace, 3 papige i jednog zeku. Svi su krepali ili pobjegli (1 papiga). Jednu mačku su mi susjedi otrovali (smradovi), drugu mačku smo odnjeli na selo pošto je opravdala ime Freddy, 1 papiga mi je pobegla, 2 su nađene sa nogama u zraku, od kojih je jedna bila toliko napaljena da je stalno "hopsala" štangicu na kojoj stoji (ta je bila ženka, niti me ne čudi :D), a zeko je otišao onoga dana kada je ZG zahvatila gripa koja kolje zečeve :(
I da, ta napaljena papiga, koja je štancala štangicu, ona je znala pričati - "Dođi pičko pusu, pusicu" i "Čuj čuj" :rotfl:
Zašto bi ti htjeli otrovat mačku?
Ma imamo jednog glupog susjeda u zgradi što mu je stavio otrova u hranu. Pitaj boga što mu je mačak smetao. Inače je taj mačak bio kralj u kvartu. Često je bio vani i psi su ga se bojali :pray: Sjećam se scene kada se mačak šetao, pas nešto laje, mačak se nakesi, a ovaj put pod noge :D
Heh, ja imam psa, i stalno se bojim da ga netko ne otruje. Pošto imam kuću, kad ga pustim u dvorište laje ko lud jer se boji mraka. I onda susjedi redovito pizde. A najgore je kad cijela obitelj ode negdje prek noći, onda cijelu noć samo laje XD
Ja imao kao klinac 7 riba(najviše je poživjela naravno zlatna)nismo si baš bili frendovi jer bi stalno šutjela,bila je ljuta jer joj jednog dana nisam dao hrane i taj dan je zapamtila(glupa ribetina nemogu vjerovat kako je to zapamtila a pamćenje joj je ono 5 min,ako se ne varam),od tog dana nije ni riječi progovorila.Imao sam dva zeca,mlada divlja zečića.Prelude su to životinje,slatke,neodoljive.Kad su mali trebaju ti čak i dobri refleksi da ih uhvatiš u ruku.Oba zeca smo dali prijateljima pošto su staru izluđivali(brabonjcima po kući).Najslađa životinja na svijetu.
Evo jedne tužne anegdote.Frend je imao dva kanarinca(bar mislim da su bili,neke ptice uglavnom).I sad zvali su se Kiki i još nešto.I jednog lijepog dana osmog razreda dok je frend išao speć kobasice u tavi,stavio ulja,pripalio vatru,ulje se zagrijalo.Pustio pticu iz kaveza,ptica letila vani,vratila se kući i letila u krug po kuhinji,lupila u onaj ormarić od suća,zančina i sl i upala u tavu sa vrelim uljem(spasa joj nije bilo :(.Frend je plakao ko kišna godina jedno 2 tjedna.Zato se ja nevolim niti vezat uz životinje.
Ribe govore? :D= Citat =:
Izvorno postao la50
Pa svaki normalan čovjek(kao što si i ti primjetio) bi skužio da se zajebavam,ma dosadne su ribe....
Imam crno pseto. Neki mješanac štajaznamčega, stara ga udomila iz azila na inicijativu mog brata koji je zapilio da hoće psa. I mogu reći da iako nije bogznakako lijep, barem je poslušan.
Zlatnog retrivera
2 Mačke
Papagaja (glupog) :twisted:
Imam jednu mačku,tota i jos 4 mala mačića,2 siva i dva crna,jedan se zove MJ(rođen je na dan Jacksonove smrti :D ),ostali nemaju imena,os ljubimaca htio bi papagaja,po mogucnosti kakadua,kameleona i onog zgužvanog cucka(zbilja neznam kako se pasmina zove ali je slican Franku iz MIB-a)