skidam ovaj mixzing... automatsko prepoznavanje unknown pjesama mi dođe super zbog organizacije po albumima itd, pošto mi pola mp3ca nema id3 tag... :)
Printable View
skidam ovaj mixzing... automatsko prepoznavanje unknown pjesama mi dođe super zbog organizacije po albumima itd, pošto mi pola mp3ca nema id3 tag... :)
koristim winamp i zadovoljan sam njime budući da ionako ne koristim mobitel previše za slušanje glazbe
ima možda neko ovdje da koristi MS exchange za mailove na droidu? anyways, na poslu imamo exchange i jučer sam pokušao konfigurirati exchange mail na xperia-i, nije baš najbolje prošlo... naime, kolko vidim gingerbread ima podršku za kreiranje exchange accounta, to nije problem, ali nakon što sam unio sve podatke, prije nego sam mogao aktivirati account, iskočio mi je zahtjev da odobrim telefonu neku administratorsku dozvolu tako da mi može drkati po telefonu... tekst je bio drito ovaj:
ne pada mi na pamet ovo dozvoliti pa da vidim da li je možda netko naišao na workaround... ili budem na poslu moral po SBS serveru tražiti gdje da isključim taj jebeni security feature... :(= Citat =:
the server XXX requires that you allow it to remotely control some security features of your phone.
* Erase all data - Erase the phone's data without warning by performing a factory reset.
* Set Current Password Rules- control the length and the characters allowed in screen-unlock passwords
* Monitor Screen-unlock Attempts
* Lock the Screen- Control how and when the screen locks.
i da, btw - drugo pitanje... pošto sam tek 10ak dana u ovim smartphone vodama, kako funkcionira stvar s updejtom OSa? vidim da je vani 2.3.5 verzija androida, misim da ja na SEu imam 2.3.3?
imaš smartphone - imaš spravu stvorenu da te se uhodi. žalosna nam je sigurnost i privatnost :(
je, znam... ali svejedno bi bilo zgodno da morem primati company mailove na mob... :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ipak sam si piknuo i9000 :D
Dajte mi preporucite neke "must have" aplikacije.
Preleti malo po prvom postu, sigurno češ naći nešto :wink:
Jel mi moze netko preporucit neki sajt sa besplatnim knjigama na hrvatskom i engleskom.
http://www.gutenberg.org/
Jedan od boljih. Nema toliko mnogo na hrvatskom, ali ima mali milijun na engleskom (i nekim drugim jezicima).
nice topic
Mogo bi provjerit. Thx kroati.
Ja nemrem vjerovati da sam tek sada instalirao Plants vs. Zombies :pray: Igra je fenomenalna na TS-u :pray:
PS: Original od PopCap-a, ne ono kinesko smeće!
Također... Gun Bros (spomenuo sam ga prije par mjeseci, ne znam kad je izašao, ali je izašao) i Death Worm. Death Worm je odličan, Gun Bros zahtjeva privikavanje na kontrole, ali je uložen OGROMAN trud u igru.
Death Worm Free
Gun Bros
Gun Bros je odličan, jedina mana mu je bila dok sam igrao prije par mjeseci što igranje 2 igrača nije bilo moguće a ovaj AI suborac prebrzo padne.
Možda ju ponovno instaliram.
eto citam da sutra na android izlazi Minecraft
Max Payne meets GTA :shock: :pray: :pray:
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
:pray:
samo mogu misliti kako ce kontrole sakati.... bolje da to mudro rješe :)
Sixasis controller saves the day...
Move the Box
-5rSaALhSgMQ
-znači "napravit" da kutije nestanu, dobra puzla za ubit vrijeme
gStrings Free
- TxZMe9DQohw
- kromatski tuner, sacuva dosta para za kupnju kromatskog tunera, a uvjek vam je u đepu i naravno radi jako dobro.
http://www.getjar.com/
mnoštvo odličnih aplikacija potpuno besplatno, vrijedi provjeriti, ja sam uzeo Beautiful widgets :)
Viber
http://www.viber.com/
aplikacija za besplatne (koristi podatkovni promet) razgovore i poruke među kontaktima koji takoder imaju instaliranu ovu aplikaciju na svojim androidima/ios sustavima.
nista vas ne kosta probati, a moze se fino ustedjeti ;)
must have
I sad koja je razlika između toga i Skypea? Osim što skype ima i klijente za PC/Mac/Linux, a Viber samo za pametne telefone.
nisam probao skype. ali viber je odlican. koristim ga sa par frendova i vrlo je jednostavan. ne zahtjeva toliko kao i skype. i jednostavnije slanje sms poruka i pozivanje.
pa mozda je to i glavna prednost viber-a ?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ne treazi username/mail adresu za registraciju vec upisujes svoj broj moba
na koji ti stize aktivacijska poruka i gotovo.
aplikacija ne mora biti pokrenuta da bi se primili pozivi ( push alert)
kontakti se sinhroniziraju i prikazana je ikonica pored kontakta koji takoder ima instaliran viber( neznam za skype)
Znači ne mogu ga koristit na iPodu... Nemam telefonski broj.
Skype te smatra kao offline ako ti ne radi, ali dok god je aktivan u pozadini, možeš primat pozive.
po mom iskustvu, viber je ok dok su oba uređaja na 3g vezi
čim jedan padne na edge, razgovor postane koma..
VBA emulator nekakav? Igraju mi se pokemoni pod satom :D
https://market.android.com/details?i...BzMS5nYmMiXQ..Snvm
Da, taj je ok. No nemoj zaboraviti da je ilegalno posjedovati "rom" ako nemaš cartridge igre.
mozes i onda imat, samo ga moras "registrirat" na neki drugi broj. (provjereno, frend isto ima ipt)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ne volim viber, jede previse struje. fora su ti free pozivi ali mi pojede 13 post obaterije ako ga uopce ne koristim
Meni na blackberry-u viber nema pozive. :(
Preporucite mi dobrih Widgeta, uvijeti su da ne traze internet vezu i da su besplatni.
Jucer sam nasao DIGI Clock widget za vrijeme, odlican je.
Revive bitches. :D
Parkour: Roof Riders
Market
Youtube
Osobno najbolja igrica za Androide. Ako su vam dosadile one running igrice koje imaju samo jump/roll, onda je ovo za vas. Brzo, zabavno i zarazno. Trčite gradom i preskačete prepreke kul parkur potezima. Kako idete dalje otkrivate nove lokacije, nove poteze itd. Preporuka. :thumbs2:
Flick Kick Football Kickoff
Market
Youtube
Također genijalna igrica. Šutate loptu u gol jednostavnim "flick" potezom. Fora je u tome što postoji puuno različitih lokacija za pucanje (kutovi, distance), više modova (obična vjezba, vrijeme, preciznost i multi) i mozete raditi one banana udarce, koji izgledaju fantasticno.
Water Logic
Market
Logička igrica u kojoj vam je cilj nasuti točnu količinu vode u određenu čašu. Nezgodno je malo za opisati, pa preporučam da skinete i zaigrate, mislim da nećete pozaliti.
Beatdown Boxing
Market
Youtube
Boksačka igra, jako jednostavna, a opet zabavna. Izmičete se protivničkim udarcima i udarate kad on spusti gard. I to je to. Imam samo Lite verziju, a ona mi je dosadila nakon par rundi, ali opet, za kratkoročnu zabavu je ok. Sad ne znam šta sve Full verzija ima.
Mrsko mi je više ovako pisat pa ću sad samo nabrojat i ukratko opisat ostatak :D
Line Runner - upravljate stickmanom koji trči i preskače, odnosno saginje se ispred prepreka. Brzo, zarazno i frustrirajuće.
Free Running - jednostavnija i po meni lijepša verzija Line Runnera. Bolje animacije, a i imate više puta pravo lupiti u prepreku prije nego što izgubite.
Jetpack Joyride - napokon stigla i na Android. Must have. Neda mi se opisivati sad ništa, pogledajte video neki, preedobra je.
jel ima kakav funkcionalni DS emulator?
Funkcionalni ne
a ništa onda ostajem na GBA...nastavljam s Fire Emblem :D
guess the movie, predobra igrica.
Jel ovdje itko koristi aktivno neku navigaciju? Kaj koristite i kak ste zadovoljni?
Imam iGO na svom Bladeu, ali koristio sam samo par puta. Zagorsko područje je odlično pokriveno koliko sam vidio, a nisam imao ni problema kad sam išao u Zagreb pokoji put. CoPilot sam koristio prije na Samsung Mini i također je jako dobar. Mislim da nećeš puno pogriješiti šta god da probaš. Samo ne zaboravi da ako ti GPS kaže skreni desno, a desno je zid, ne skreneš.