aj sed det frst :(
Printable View
aj sed det frst :(
glasam da neko skokne do prozora... al ono dats just me
fuk dat...i šuts...ti oces da svi pomremo
but then again, ako svi pomremo pocinje novi rp...
edit: sonika opet nema...ali ja cu da igram..
Koji GM ne zeli da njegovi svi igraci pomru...khm...ja to ne bih htio..pogotov ne u nadolazeces warhammer RP..honestly
tolko truda i onda svi se zalete u prvu rulju i crknu :rotfl:
ko crken permaban s foruma XD
Ja i kroati smo malo provjerili nase planove..i izgleda da cemo morati biti blazi jer sanse za prezivljavanje prvih chaptera su..slim
ITT: Čekamo da se sonic izjasni o otvaranju vrata
Ja preživljavam kako vidite.
nema sonica...sad moramo cekad dok ne dodje onlajn jeli...koristiti cu ja hrckovu tehniku i malo cu ga prisjetiti preg pp-a :D
@sick ti i croati radite taj rp vec godinama....wat are my čanses tu get in?
Sonic je došao.
Radimo ga od ljeta jer nemamo vremena zbog faksa i svega i treba puno posla jer stvarno zelimo napraviti RP sa kul pricom (korektnom sa warhammer loreom) sa dobrim combatom i svime i namjeravamo raditi kolko god treba makar ga zavrsili do pocetka sljedeceg ljeta XD.
Do tad mozes malo svrljati po Lexicanumu i pogledati lore,napraviti biografiju lika i dati mi je kao sto je Stips22 uradio,a za pomoc se samo obrati meni na msnu pa cu ti pomoci.Nego to je drugi subjects....here be zombies I heard right?
da vamobjsanim kako to ide
Nepostanje ----> Podjele u manje grupe kako bi mogli igrat neovisno o onima koji ne postaju -----> Manje grupe----> manje šanse za preživit
Ti to mene hoćeš ubit? :D
Upozorenje prošlo, slijedi razdvajanje.
Also : Hrčak primljen si za sljedeći RP
(Primam ljude koji dokažu da mogu bit ovdje u dogovorenim vremenskim rokovima)
ajmo ljudi živnite malo
Šta je sad na kraju, ništa ne kužim. A i malo sam si zbunjen danas.
a ja nisam tu na vrijeme?
anyway znaci ja i ti nastavljamo a soniča odvajamo?
Izjasni se u teh game temi za otvaranje ili ne otvaranje vrata, nakon sto je BBM uputio nekoliko metaka kroz vrata.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jesi, samo tako nastavi :bravo:= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
i da, uskoro ćemo se odvojit od sonića i čupe :)
trebali bi se spojiti s hrcom posto smo mi tu uvjek prisutni...a za ovaj drug rp sam na dobrom putu...jiiipiii
E ljudi, ja sutra popodne nisam doma, frendu nisu starci doma, pa ako me nađete sad navečer vi ćete me nosit na leđima onesviještenog od straha. :D
XD vidjet cemo...
Joj, ma ček, sad sam skužio, nekako sam uspio propustiti da su svi sad u mojoj kolibi :rotfl:
XD, malo sporo radi mozak danas?
e del, da pitam ocu li ja veceras igrat opet ili?
nvm izgleda da ocu :D
Hrcak je kul al pridruzi ostale :D
Di ste svi?
upravo izišli iz kolibe i kompletno okruženi truplima, al još to neznamo :D
Nešto će me ubiti, znam to.
Gripa zomboidnih svinja.
E, dobar je ovaj Alexey Omelchuk, majke mu. Sjajan OST, a nisam ni vidio igre.
Već sam imo svinjsku, god damit.
jok, s tvoje smo strane stanjili redove, sad stanjivamo drugu stranu da postignemo equilibrium
:D pratim ovaj rp i mogu rec da je vrlo napet, svaka cast delirium, svakako zelim sudjelovat u sljedecem rp-u, imam vremena...
Meni se neda čitati što se dešavalo Forengneru i hrčku, ulijenio sam se :(
Budem kasnije (kad crknem :) )
Konzultirat cu se jos sa scikpeteyem i otovrit temu za prijave :D (uskoro)
Ja sam unutra jelda?
jesi
Ja sam unutra!
ovo nece bit rp u koji mozes samo uletiti, ya gotta have the bosses confirmation kiddo...
Ja ću biti unutra ako smijem imati monokl.
Kog čekamo?
Imam sidu.
Zombi sidu.
Vrlo ozbiljna stvar.