Moras cekati da djeca izrastu kako bi mogao ikakve akcije raditi.Tj valjda starci mogu raditi akcije ali bi roll vjerojatno uvijek bio -1 jer su
matori :P
Printable View
Moras cekati da djeca izrastu kako bi mogao ikakve akcije raditi.Tj valjda starci mogu raditi akcije ali bi roll vjerojatno uvijek bio -1 jer su
matori :P
Hmmm, dječje pleme, hmmmm.
Ako fakat uspijes to napraviti otici cu do tebe i zrtvovati ti svu djecu :P
Ne izazivaj. :D
Or what :eyebrows: nemres ni vojsku organizirati :D
Nego di je Azer..treba jos on da posta da mogu poceti raditi on this shit.
Mislio sam na to da ću to stvarno napravit. :D
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Ti nisi gubio ljude, već bi ih manje pomrlo radi smočnice XD
Kad si već tu Jopax, da ponovim pitanje. Što ako u selu nema odraslih, a ima djece?
Pa dok ima djece ima i odraslih, a ako dođe do točke gdje su ostala samo djeca (vrlo teško zbog sustava odumiranja) onda već možeš napisati gg
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
/facepalm
:rotfl: A ja cijelo vrijeme mislim da gubim ljude radi toga
:( nemrem raditi jer Azer nije postao..fuck
Ubijmo ga?
Fuck it idem raditi rollove,on ce dobiti update kad dodje.
<3 sick
Dolazi update. ♥
Sam cekam da mi Jopax odgovori na par pitanja pa ako uskoro kaze za pol sata krecem,ugl do 17 i 18 ce biti gotovo :P
tman, meni se baš instalira novi CIv, pa cu se raznijet u tome XD
Pa koji vrag,prokleti Varije nije jebeni sadista!
...I ovaj put sam imao i hrane...Al opet 10 ljudi pomrlo...
Bar se nadam da zbog ovakvih treninga koji su me skupo kostali barem imam najvestije vojnike.
Fak, nacrtao bi vam nešto ali ne mogu, totalna blokada XD
Jebiga imo si hrane al ono :P,roll 1 bez ikakvog bonusa znaci -10 ljudi..jebiga mozda Varije ipak je sadista samo ti laze :P
ow, ovo je bolilo :rotfl:
a ništa pokrpacemo se i idemo dalje :D
Del to su ti tri akcije :P trazenje hrane,punjenje smocnice i gradnja zida..ono hrana u smocnici se ne smije jesti prvu godinu :D
Još uvijek umiru ljudi, jej. :D
Kaj ne kontas da ce ti pleme propasti ako nastave :/?
Neće, samo će se sastojati od djece. :D
Oh Gods..ajde barem tebe nece biti tesko pokoriti :P
ajd onda mi promjeni
i ak napunim smočnicu sljedeću godinu nemoram tražit hranu?
2 godine neces trebati traziti..al ono Jopax ce reci kolko ces je dugo trebati puniti :D
Akcija punjenja smočnice je odvojena od skupljanja hrane, onda iduće dvije godine ne moraš skupljat hranu osim ako ne dobiješ 1 na nekoj od akcija
sexy... sad kad izgradim tu jebenu zidinu sam ću smočnicu punit, i to nebudem diro, tak da ak dođe do katastrofa rolla sto se tiče hrane imam nešto u pozadini
Edit: Kolko najmanje moram dobit da nemoram 2 godine skupljat? 4?
Je al ako ponovo krenes sa 4 actiaon rampage dobit ces sto posto 1 nicu :P neznam zasto al po svakoj godini padnu barem 4 kulje
dosad je najjace Foregnera udarilo sto sam ja poceo bacati kocke.
kad malo razmislim... to je sve više manje počelo kad si ti počeo rollat... :?
Your point being? :D
Samo je tebi i foregneru grozno islo dok su outmind i azer dobivali mkay rollove,a hrcak onak u sredini.
ček, al meni se čini da je hrčak najviše slupan il ne?
Mislim da je..al sto je najbolje njega briga on to izgleda i zeli.
Oće jopax sad nastaviti pravednoSrollati ili sick nastavlja?
Budemo vidjeli po raspolozenju.Za sada je stanka jer Azer kasni jedan turn..mora mi poslati pp za sedmu godinu kako bi mu mogao dati rezultate i onda mora jos napraviti update za osmu kao i svi ostali :P.
o da, +3 na hranu. Ajde makar jedan turn da ne moram skupljat.
Hmm da imas pravo al to ti je samo ovu godinu jer si se ponovo skrumpo na rollu :D pa sljedece godine skupljaj hranu,i kolko sam shvatio +3 na hranu je jos uvijek malo hrane pa je zbog toga manji rast populacije or whateva.
Ne želim, ali hoću prokletu spartansku vojsku. :D= Citat =:
Izvorno postao sickpetey