Nope. Urušila mu se slika Noćne straže kao plemenitog zanimanja.
Printable View
Nope. Urušila mu se slika Noćne straže kao plemenitog zanimanja.
dap, u knjizi sam stekao dojam da je ono, veca faca, i osobno mislim da ce od njega martin u ostalim knjigama napraviti najveceg coolera u serijalu,
ali bome bih jedan threesome s daenerys i onom sluškinjom njenom :D
A meni on enma baš facu dobru za Jona... Al zato Pseto!!! Lik je predobro odabran. Kao i Jamie, Ned, Robb, Arya.. I Hodor, ak ste ga vidli dok dočekuju Roberta :D.
Ser Illyn Payne nije onakav kakvog sam zamišljao, ali prolazi ovaj lik, dosta je creepy.
= Citat =:
Izvorno postao pimp
Ma bjež, tko zna kakve je sve STD pokupila u Drogovom harlemu.. :/
jel tko primjetio da drog depilira anus i ove noge iza :S
Nope
totalno lol
To je čak i realno, jahanje konja 27 sati dnevno ima sličan učinak.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ako ne kupiš prvu knjigu, kupiti ćeš ostale kad završi prva sezona :)= Citat =:
Izvorno postao .
hmm, ako kupim knjigu to moram učinit nakon što kupim dvije gige rama(jebemu oni likovi na njuškalu su jebeno retardirani, teško je koristit e-mail) i prije nego izađe witcher2, jer tolika količina awesomnessa bi rezultirala mogučim padanjem razreda.
= Citat =:
Izvorno postao pimp
a o tome i govorim... pogotovo pošto je ovo prva slika snowa koju sam vidio...
Ono, Balls!!
I jel ti to izgleda kao 16-godišnjak? :P
(zanemarimo još i činjenicu da je to cover s 3. knjige po redu, nakon što je prošao kroz sito i rešeto)
e da to sam zaboravio pitat.
catelyn spominje u razgovoru s nedom, da je prije 17 godina ošo i vratio se s djetetom druge žene, znači da je snow 16-17 godina? O.o
ti likovi su nešto poput kontra-dunedaina ili što? umiru s 30?
P.S. sad sam malo gledo, jedino di sam našo knjigu za kupit s tvrdim uvezom je na amazonu za nekih 28 funti s poštarinom, ako neko zna bilo bi lijepo da spuca koji link na neki dobar i povoljan shop ^^
Da, to je jedna od čudnih stvari kod Song of Ice ad Fire-a, svi su.. relativno mladi. Kažem, ne znam jel Martin zadovoljava neke svoje neispunjene fantazije iz djetinjstva pa piše o 16-godišnjacima koji pokreću revolucije i preokreću države ili bi to trebalo biti kao uvjerljivo jer se radi ipak o srednjem vijeku gdje je očekivani životni vijek bio prilično kratak...
Pretpostavljam da je u neku ruku i pametan potez jer ovako stvara appealSi mlađoj publici koja bi se mogla poistovjetiti s tim "dječačkim" likovima, ali i starijoj koja vidi ozbiljnost i romantičnost u romanima.
Pogleda drugu epizodu, nije losa serija, ali tija bi malo vise akcije. Btw: Onog princa pederikosa triba zaklat i tu njegovu mater isto.
Hocu da sova prokomentarise I oceni SVAKU jebenu epizodu ove serije!
da jer ti pogotvo znas po cemu je sova poznat
+ jutub review po mogućnosti
U kojoj je to knjizi po redu?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
U prvoj. I drugoj. I trećoj. I četvrtoj. U svakoj je riječ o drugoj djevojčici.
Ahm da. Lazes, samo hoces da me navuces da krenem citati
Mislim da je ovo razlog. Baš sam si malo razmišljao o tom, očito je da članove kraljevske obitelji počinju trenirat za borbu i život na dvoru s već nekih 5. godina, pa i nije čudno da se već s 12-14. godina ponašaju ko 20.-godišnjaci, kad gledaš iz te perspektive.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ne laže :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
btw., danas dođem u knjižnicu da posudim Oluju Mačeva, i kaže mi ženska da su oba dva primjerka vani, srce mi je stalo :( Ali uspio sam je nagovorit da provjeri još jednom, i na kraju se ispostavilo da je jedan rezerviran, ali sam uz malo truda i lijepih riječi uspio iskamčit taj primjerak. Netko će bit jako živčan kad danas-sutra dođe po svoju rezervaciju :D
Hehe, koja želja! Rispekt za zašprehavanje za knjigu 8)
meni frend sutra donosi prva 3 dijela pa se bacam na ponavljanje gradiva ^^
Zaboravih reći, intro je odličan, s onim clockwork dvorcima i grbovima kuća pored svakog imena glumca :D
Tri šamara na kraju su me nasmijala. :)
a koje stenjanje i jauci hahjhahaha
Koji mali homo.
lol totalno se bijah odvalio na tu scenu
Inače internacionalni znak za joffreya je http://i.somethingawful.com/forumsys.../emot-smug.gif
Ane. Druga epizoda me obradovala :D...osim kraja :cry:= Citat =:
Izvorno postao Forengner
A vidiš, da sam kritičan, reko bi da je kraj možda i najlošiji dio do sada. Ovi koji su čitali knjigu znaju tko/što je Lady i kad dođe do tog dijela da je moraju ubiti, postoji neka emotivna poluga koju treba potegnuti.
Ali u seriji se Lady uopće ne spominje do samog kraja druge epizode kad ju ubiju, tako da nekome tko se sa ovim likovima prvi put susreće u seriji kraj epizode nema nikakvu važnost :S
O kom ti pričaš :( Nisam gledao seriju, ali nemrem se sjetit nikakvog važnog ubojstva na početku prve knjige.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ubit ću vas ako ne stavite spoiler tagove
Također. Još nisam stigao pogledati
Nešto sam čuo da je Martin završio A Dance With Dragons. Kao, neki kok na blogu osvanuo i izvukli iz toga da je Martin završio knjigu.
http://grrm.livejournal.com/212603.html
Pa dođe u 7. mjesecu.. Old news.
[quote=Duke of Earl]O kom ti pričaš :( Nisam gledao seriju, ali nemrem se sjetit nikakvog važnog ubojstva na početku prve knjige.[/quote:2gprhh9e]= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":2gprhh9e
BUMP
Molim odgovor na ovo, grizem se sad pokušavajući se sjetit o kom se tu priča :(
[quote=Duke of Earl][quote="Duke of Earl":2vvqwpfm]O kom ti pričaš :( Nisam gledao seriju, ali nemrem se sjetit nikakvog važnog ubojstva na početku prve knjige.[/quote:2vvqwpfm]= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":2vvqwpfm
BUMP
Molim odgovor na ovo, grizem se sad pokušavajući se sjetit o kom se tu priča :([/quote:2vvqwpfm]