FUTA-TI MORTI MA-TI!
FUMA MI CAZZO!
Printable View
FUTA-TI MORTI MA-TI!
FUMA MI CAZZO!
Ako voda kojom se tuširaš nije vrela, znači da je uvezena direktno sa sjevernog pola i prezervirana u frižideru koji održava tekući dušik jer neka optimalna sredina ne postoji. Tako sam barem ja shvatio Ragnaroka.
dobro si shvatio. ako ne dobis opekline voda nije dovoljno vrela te se tusiras ko pickica
Ma ajde dobro, probat ću i to čudo. Meni zato noge najviše smrde, pogotovo ljeti :)= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Kao što i napisah, čelenđ asepted Rag.
Sutra je dan za čelu i depiliranje.
Slike tokom tjedna.
slika nije radila pa nismo znali.
+respekt dju ak to napravi
Ja nemam genetske sreće, pa tako imam neku retardiranu bradu.
Brkovi su istaknuti, ali brada raste katastrofalno sporo i rijetko, tako da, ako obrijem bradu skroz, izgledam ko' 16-godišnjak kojem su tek brkovi niknuli (nešto kao McPingvin prije dvi-tri godine) :D...
Tako da moram bradu držati na nekakvoj neobrijano-debilnoj razini, a brkove svakodnevno brijati.
Sigh, još neće ni da se spoje...
Također. Imam mali trokut s obje strane face gdje se neće spojiti. To od djeda naslijedo bradu napreskokce.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
ajde sta se zalite, ja imam crnu kosu i narančastu bradu -.-
Eda, sta je sa onim, vele da dok ti brkovi tek rastu, obrij to paperje i brze ce ti rasti
roflam na to ali me zanima misljenje dezurnih dusebriznika
Glupost, douchebrižniče.
Ne brij. Pitaj baku neku brkatu kako da ih prikrijes.
zato kaj na početku, kao mladi picek imaš paperje ilitiga uf, mekano bijele dlačkice... briješ to dok ti sumanuto ne počnu rasti manly dlake.....= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
baš sam fino sad podšišal bradu sretan sam.
pa šta se buniš? to je zakon :D Mene neki zajebavaju da sam Irac zbog toga :D= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
pa ne bunim se...
meni je stara jednom rekla da samo plemeniti konji i plemeniti ljudi imaju razlicitu boju grive\kose i dlaka po tijelu
Ako ti je stara tako rekla onda okej.
+1= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
-2
Imam falšu bradu, tj na određenim mjestima se skupi busen, a na drugima je poluprazno. Bas pari uzasno lose pa se moram cesto brijat.
Falus na temi o brijanju. Ahahahahahaha
Da li mi vjerujete da se ja u svojoj 39. godini brijem jednom tjedno i da mi paketić mah tri žileta traje pola godine .Brada mi skoro ni ne raste :D .
girls dont count!
Držim da ću i ja tom putanjom. U 23. sam i još mi ne raste brada po obrazima.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Blago se vama. Imate li dlaka po prsima i na donjem dijelu ledja?
Naravno da ne.
Pussy
5 godina sam iza tebe ali ni meni ne raste, IMA NADE.= Citat =:
Izvorno postao Babitz
meni rastu dlake po picki, jel to normalno?
EDIT: kurcu*
ne :o
moras veterinaru, on ce najbolje znati sto ti je
molim vas ne saljite me veterinaru!!
Znači da si trudna.
al otusirala sam se poslje masturbacije
jel bio ladan il topao tus?
Trebala si bit gore prilikom spolnog odnosa, znas da se tako nemoze zatrudnit..
Baš sam išao sad brijat dolje dlake. Zamorno.
Oni žileti su stoka, napravim dva poteza i puni su dlaka, a ne da mi se baš čistit ih svako malo kad ne mogu dlake posvuda po podu razbacivat. Pa dok ih operem pod vodom, i iščerupam one dlake, dva poteza i sve ponovo - reko zajebi, drugi put. Nešto malo sam skratio ali mislim da nema do mašinice. Koliko uopće košta jedna? Trebao bih si uzet jednu.
I uspio sam se porezat - ne na jebenom međunožju nego na jebenom palcu.
Evo ti pa biraj... http://www.elipso.hr/mali-kucanski/aparati-za-sisanje/
joj nemoj se dolje brijat! jednom sam probo i dva dana sam češo yaya. nikad više
btw... svi nešto pričaju o bradama a niko slike da stavi
Ne rastu mi dlake :(
thread :pray: