http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7mk-PTEj0#!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Printable View
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 7mk-PTEj0#!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Bye bye Lesnar, sad cekam da JDS natambura Overeema:)
ja ne bi bio tolko siguran :D
Nisam ni ja siguran, ali bi volio:)
nevidim na koji nacin bi overeem uzdrmao jdsa...
A eventualno neki lucky punch ako uđu u razmjenu udaraca...
ma reem je uvijek bio kanta za napucavanje, a od njegovih misica veca je samo bahatost istog :)
btw.
pogledajte malo aokia
KLIK
:rotfl:
Ma Barry je kraljina !
http://www.profightstore.com/novosti/ch ... /9105.aspx
Moze li ovaj napuhanko nokautirati Vitalija?
Vjerojatno će biti standardno jednosmjeran meč ali gledat će se:)
Odlican boksacki mec. Davno nisam gleda nešto slicno :)
Odigrao se meč i nakon meča :P
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Qs8nMsZNg#!
Onaj crnac je klasicna britanska seljačina. Klichko mozda boksa predosadno(meni je i ovaj mec bio dosadan a komentator komenmtarise kako je atipicno za Klichka da ulazi u otvorenu razmjenu udaraca :) ) Ali ono sto sam vidio jeste da on vjestinu boksa zna neuporedivo bolje. U svakoj rundi ga je ono skolski bar 2 puta udario.
Nego gledam ono cudoviste Kimbo Slice sada boxa i prvba dva protivnika je za 15 sec nokautirao :rotfl: Jadan Klichko ako kad udje u ring sa njim.
Crnačka posla. Ili dobar šoubiz. Kimbo legenda.
ove dvije majmunčine treba doživotno izbacit iz svijeta boksa.
= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
kimbo nije ni do koljena kličku...niti ce ikad doci do prilike da udje u ring s klickom lupajuci neke anonimce
a "crnci" nisu klasične seljačine nego pravo samopromotori i menađeri, pa evo cijeli svijet piše o njima, u svim su medijima, chisora si je osigurao još jedan unosni boksački meč, ova pljuska, pljuvačka i naguravanje s hayeom su mu priuštili miljune dolara...
i btw, nije kličkova vještina neusporedivo bolja od chisore, nego boksa daleko bolje na distanci i pametno koristi visinu i veci doseg ruku, delboy je bio prekratak, a svaki put kad bi mu ušao u doseg kličko bi ga hvatao u klinč, inače napokon jedan dobar boksački meč u kojemu je delboy lijepo boksao s kličkom i pružio 12 rundi zanimljivog boksa napokon
gušter - po ovom tvome onda bi i legendarnog muhameda alija trebalo izbaciti iz boxa, o tysonu da ne pricam, ako nisi znao muhamed je jedan od najvecih provokatora prije borbi i ovo sto su haye i delboy napravili je nula naspram toga sto je muhamed ali znao raditi fraizeru, foremanu itd... ovo je sve sastavni dio boxa i ovo diže gledanost i donosi zaradu
Koliko sam primjetio braca Klichko su ko talijanski nogomet. A ljudi ocito zele krv umjesto tehnickog i pametnog boxanja. Ne znam sta je "bolje" ali krv je naravno atraktivnija svima. Tj vecini, jer vecina ne zna sta je tehnicko i pametno boxanje i nadmudrivanje. :)
Mozda ipak treba neko malo agresivniji. Ali ne divljaci ko ona dvojica.
@pimp Ja znam da je Klichko sinoc 20 puta udario onog divljaka a nije ga ni poljuljao dok bi ga Kimbo ubio.Ja ne znam ko bi tu pobijedio al definitivno ne znas ni ti. Ne znaju ni njih dvojica na kraju krajeva. Ja znam ono sto sam vidio a to je da Kimbo i njemu slicni manijaci mogu neuporedivo jace udariti i neuporedivo vise udaraca primiti od Klichka i ona dva seljaka. Ne zanima me jel mu to donijeli milione jer pricam o boxu,sportu. Ne biznisu.
Klichko je ispao gospodin i sportista. A ona dvojica divljaci. Koliko je ko zaradio me ne zanima.
od kud ti znaš da bi ga kimbo ubio? kimbo ima 3 boksačka meča protiv nekih nepoznatih jadnika koji mu služe za poboljšavanje scora, takvih ce imati jos 20 mečeva i otici ce u mirovinu kao neporaženi boksač...tako se to radi eto, nikad nece biti u prilici za neku titulu jer je svjetlosnim godinama od pravih boksača,
kimbo nemoze primiti neusporedivo vise udaraca, pogledaj samo sta su mu roy nelson, seth petruzeli i mat mitrione napravili
kimbo je youtube senzacija i to ce ostati, nikad nista od njega u pravom profi sportu, on je ulični borac i to ce ostati, kralj je svog dvorišta i kvarta di pebija lokalne mangupe, nemožemo govoriti sto bi kimbo napravio jer on nikad nece biti na toj razini, ni blizu, kimbo je nk varteks, haye i delboy su lyon i arsenal a kličkovi su real i barcelona
Kimbo nema nikakve šanse u profesionalnom boksu isto ka šta nije ima šanse u UFC-u protiv kvalitetnijih boraca. Vec se bliži 40-oj i da se tek sad pocne natjecat u profesionalnom boksu ne da nema logike nego je i opasno po zdravlje. Boksu nece donit ništa osim promocije. S druge strane Badr Hari ce bit zanimljiv boksac :)
u ufcu je dobio po pickhi od prosječnih boraca ajmo reci :D , za onog petruzelia nitko nije cuo ni prije, a ni poslije borbe s kimbom :D roy nelsonu je to bio početak ufc karijere i izdominirao ga je, isto tako ga je i mitrione školski dobio,
i slažem se whiskey, treba vidjeti kako ce badr hari se prilagoditi boxu, mislim da to svi iscekuju, on ili ce failati ili ce ujediniti sve titule :D nema ništa između
i jadan onaj boksač koji se s njim na presici zakači :D kad krenu letjeti koljena i high kickovi nikakva boksačka tehnika im nece pomoci :P
Ali je bio najjveci trash talker, istina, ali se nije mlatio bocama i fotografskim tronošcima na press konferencijama.
Slažem se sa pimpom. Ne vidim ništa pretjerano skandalozno ...je sirovo ali promoviraju boks bolje sa ovom barskom tučnjavom nego braća Kličko sa svim "borbama" u zadnjih deset godina .Onu pljusku i pljuvanje u facu su zaslužili ...također i onaj bolesni prstić David Haye koji se branio bocom .
Kimbo je druga liga .
Boks je plemenit sport po definiciji. Ne krkanluk i "senzacije". Ne pljuvanje seljakluk koji su demonstrirali ona dvojica. Obojica su bila pretucena i tehnicki nadigrana, u ringu, u sportu koji se zove boks od Klichka jer su losiji boksaci. Nema litara krvi i trash talking gluposti,kurcenja, i odma nevalja. Muhammad je pravio sranja,isao protivnicima pred ulazna vrata stanova i prijetio al ih je cisto posteno isprebijao nakon toga. Tyson je Tyson van ringa i unutar. A ne pokazivao prstice i pravio skandale nakon sto te neko nadigra. Haye i Delboy su obicni primitivni nasilnici.
Mozda grijesim za Kimba al time will tell.
je, super promocija, gdje se boce razbijaju po glavama i gdje se prijeti pištoljima, mislim da bas takvu promociju treba sport prema kojem i onako ima previše predrasuda.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
da, zato i je vladimir izbjegao delboya jer se navodno ozljedio i odmah poslije toga prihvatio borbu protiv hayea
gle, da nije bilo ovoga svega tko bi uopce sinoc gledao borbu i pricao sad po svim forumima itd? i dalje bi bila najdosadnija teškaška divizija u boxu ikad, nitko ne osporava nadmoc blace kličko u boxu, ali vidim svi živi razapinju ovu dvojicu kao da su napravili neznam šta, a napravili su preveliku uslugu boxu, digli su gledanosti zanimanje za ovaj umiruci sport samo tako, sad ne gine borba haye-delboy, najveci box meč u engleskoj ikad bla bla borba za otok, miljun novinski naslova, bad blood ce se napraviti u trenu, miljuni ce se okrenuti ko iz picke, box ce biti aktualan, i pobjednik ide na jednog brata klička i eto ti aktualnosti i malo oživljavanja boxa...
ovo isto su radili svi velikani ovog sporta
bRBfZna8QlA
box je oduvijek uz ono u ringu bio i ono izvan ringa, show i spektakl, sve ono za nabrijavanje pred borbu je poteklo od boxa, te plemenit vještine
kimbo i ma oko 38 godina? jos koja godina i u mirovinu ce covjek...
marvin- prema uf su sve te predrasude, box je uvijek bio ovo, trash talk i bad blood, daj vi kao da nikad niste gledali skandale na presicama? kao da je ovo prvi puta?
Pre malo ili pre kratko neki ovdje prate ovu "plemenitu" vještinu da bi znali kako se to radilo dok su harali istinski velikani ovog cirkusa...jer profi boks je cirkus .Plemenitom vještinom možemo ga nazivati u amaterizmu gdje nije u pitanju dobar posao ili kao olimpijski sport koji se odigrava po drugačijim pravilima i sa drugačijom zaštitom sportaša.
e točno to, amaterski box je plemenita vještina, ovo nije nikako
Znaci boks jeste plemenita vjestina. Ali u stvarnosti nije jer ga kao takvog niko ne bi gledao jer svi zele krv i krkanluk. Ok.
Mozda je do mene al ja nikad nisam volio seljakluk u sportu. Likovi,ustvari da se ispravim, LEGENDE fudbala poput Roya Keana su za mene primitivci obicni. Fer plej. I sam sam volio kosarku al nikad nisam lakat uvalio kad sudija ne vidi niti nastavio igrati kad ga meni neko uvali. Ja tad idem sa terena kao bolji kosarkas,taj nek stane tu sa svojim viskom testosterona i misli da zna nesto o i u tom sportu. Ja imam takvu percepciju sporta. A oni koji nasijedaju i loze se na predstave poput sinocne je njihov problem. Tyson i Lenox su se toboze TOLIKO mrzili kao i svi ostali pa ne mogu docekati da udju u ring? Ne znam kako bi mogao povjerovati u to a da mi nije 15 godina. To nije sport,upravu si. To je cirkus u kome se mrze najbolji a to su trenutno braca Klichko.
Pa i sami meč je bio izuzetno korektan ...čak i previše za moj ukus .Ni jedan prljavi udarac .Nekada je bilo "normalno" namjerno sudaranje glavama , udarci ispod pojasa , psovanje u ringu i sl.Jedino je Kličko dosljedno prljav gaženjem protivničkih stopala i namjernim naslanjanjem kako bi izborio niže boksače . Ove šore na presicama su očito previše za nove generacije othranjene na čokolinu i vegetarijanskoj kuhinji :D .
Ili ne vole filmove Stevena Segala i Ramba :)
evo jos promocije: haye, chisora i njihovi treneri privedeni ne mogu iz Njemačke dok se ne obavi ''istraga''.
Jos da koga siluju u zatvoru i boks nece nikad biti bolji :rotfl:
Počinje za 15 minuta...taman da si ispečem kokice :P .
http://gol.dnevnik.hr/clanak/mma/gledaj ... ol-hr.html
Bila je dobra borba , skroz ozbiljna .Mirko se dobro namučio ali uspio je prisiliti Barryja na jedno tapkanje .Mirko je i dalje zvijer ...šteta što je popušio onakve poraze u zadnje vrijeme .
Apsolutno se slažem:)
Digli su mi tlak retardi na komentarima ispod još se nisam uspio odvići od čitanja komentara. 1-2 čovjeka znaju što su gledali, ostatak....
:rotfl:
Pravi Bosanac :rotfl: .