Burned Man, huh?
Printable View
Burned Man, huh?
Izašao Honest Hearts DLC.
= Citat =:
An expedition into the unspoiled wilderness of Utah’s Zion National Park goes horribly wrong when your caravan is ambushed by a tribal raiding band. As you try to find a way back to the Mojave you become embroiled in a war between tribes and a conflict between a New Canaanite missionary and the mysterious Burned Man. The decisions you make will determine the fate of Zion.
Nemam još Witchera pa idem ovaj DLC isprobat
That's... random. :)
Dobar trailer :rotfl:
Bugovi - svih ih volimo <3
uhvatila me iznenadna zelja za rpg-om ovog tipa, a fallout 3 mi se nije bas pretjerano svidio pa ga nisam ni igro.
Za ovaj new vegas sam mislio da je ekspanzija, ali kad je posebna igra probat cu zaigrat. Cujem da je bugovit, pa koji je najnoviji patch ?
Igra koristi Steam pa se Stema brine da imaš sve patcheve. Ne znam da li postoji download verzija patcheva (jer sam igru nabavio legalno pa sam koristio Steam)
Izasao trailer za Lonesome Road.
Zanimljivo izgleda. Stvarno moram pohvalit svaki dlc koji je izaša za oba nastavka. Svi su imali nešto zanimljivo za ponudit.
Odlučio ovo probat, od kad je došao zaigrao sam ga samo jednom i to nekih sat dva. Kažu ljudi da je bolji od trojke, a sa svim ovim dlc-ovima nadam se da se isplati igrat.
Kada ne igram ono što moram u sklopu posla, igram upravo ovu igru. Steam kaže da sam utrošio preko 20 sati do sada i moram priznati, vrlo dobrih 20 sati. Questovi su vrlo zanimljivi i raznoliki, a ima dobrog starog Fallout crnog humora. Gameplay je odličan, posebnu čar dobije ukoliko imate pomagača. Uz Witcher 2 i Deus Ex HR, nešto najbolje od RPG-a što sam odigrao ovu godinu. DLC-ove ću odigrati kada im malo padne cijena, 10€ mi je još previše za dati :)
Igra zahtjeva Steam klijent pa brigu oko patcheva nemaš. Doduše, bugova još ima podosta, no to je Gamebyro engine koji nije kreirao Obsidian, nego Bethesda. Puno je teže raditi sa tuđim engineom, nego sa onim vlastitim.= Citat =:
Izvorno postao playyy
I još je loš engine.
Pa engine je bio ok dok je tek bio kreiran za potrebe Obliviona. Za današnje standarde, istina, loš je.
Fallout New Vegas®: Lonesome Road™Sje vani, mislim da se isplati chekirat za onog tko igra.
Mnogo rado, no sada ne stignem.
A i 10€ mi je malo puno dati za DLC
Bez ikakve dvojbe najbolji DLC :) Puno napetiji kraj nego u Vegasu.
Izasao Gun Runners' ArsenalSDLC. 3,99€ za nova oruzja, nove vrste streljiva i poneki novi perk.
The fuck...? Tim Cain u Obsidianu?
Glavno da me nije strefilo kad sam pročitao. Plus Obsidian konačno ima svoj vlastiti engine. Slijede svijetli dani za RPG žanr. :)= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Bože, ako postojiš, prosvjetli Tima i ekipu da naprave Arcanum 2: Adventures of Sogg Mead MugS:D
Ima boga. Nadam se dobrim stvarima.
[quote=Arbiter of Change]Glavno da me nije strefilo kad sam pročitao. Plus Obsidian konačno ima svoj vlastiti engine. Slijede svijetli dani za RPG žanr. :)[/quote:31jpofj2]= Citat =:
Izvorno postao "Horny Devil":31jpofj2
Sad samo neka Bethesda prepusti izradu Fallouta 4 Obsidianu.
Iako bi Kotor 3 sa njihove strane bilo nešto kada bih mogao umrijeti sretan.
[quote=Arbiter of Change]Glavno da me nije strefilo kad sam pročitao. Plus Obsidian konačno ima svoj vlastiti engine. Slijede svijetli dani za RPG žanr. :)[/quote:knd1449r]= Citat =:
Izvorno postao "Horny Devil":knd1449r
Nadam se da su bar nabavili kompotentne programere: odlični su tim, ali tehnički jedine stabilne igre su im KOTOR2 i New Vegas a to je zato jer su većinu tehnikalija napravili drugi timovi...
Teško buraz... Bethesdin New Game tim će uskoro biti slobodan a Fallout je toliki izvor profita da ga želiš za svoga.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
U najboljem slučaju, bila bi neka vrta kooperacije.
Znam. To su više moji pusti snovi.
Fallout: New Vegas Ultimate Edition verzija najavljena. Ako još nemate NV ovo je dobra prilika za kupnju.
http://fallout.bethsoft.com/
= Citat =:
We’re pleased to announce the Fallout: New Vegas Ultimate Edition will be available in retail stores across North America on February 7th 2012 and throughout Europe on February 10th. The Ultimate Edition comes complete with all of the game add-on content for Fallout: New Vegas – Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier’s Stash, and Gun Runners’ Arsenal.
Ajde da nesto i za moj rođendan izadje :D
Nice. Doduše, imam već igru na Steamu, čekati ću neke popuste na izašle DLC-ove.
Odlično!
Točno to sam čekao.
Evo sklepo sam jedan filmek kratki, odgađo sam ga sve dok i zadnji DLC nisam sažvako. Mali prikaz kako sam krpo rupe dok sam čeko da se novi DCLi pojave :D
_V9nbzvedUw
Koliko ti je godina trebalo da to sve staviš na police?
He, he, zakon. Pogotovo onaj power helmet sa šeširom.
I dobar video.
pa i ne previše, dosta rano sam počeo to radit pa svaki playsession po malo :D. Par itema je znalo zapilit baš pa sam moro bit uporan, al oni stackovi časopisa na podu su zahtjevali najviše posla, 1 krivi potez i ode cijeli stack :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pošto guglanje nije previše pomoglo da pitam...Igram već preko 20 sati i sada mi odjednom ne želi učitati zadnjih par saveova. Ono, krene učitavanje i tako stoji par minuta dok u task manageru ne vidiš kako je status aplikacije "not responding". Imao netko slične probleme?
Imao sam ja to nakon 2 sata, sad cekam nekih 5-6 mjeseci da me opet uhvati volja za igranjem
O jebemu, Obsidian i bugovi :(
Taman si počeo modati omiljena oružja i skupljati pare za implatante :(
Fora je sto se zaigram pa mi uopce ne pada na pamet da moram backupati saveove svako malo (bez obzira sto se radi o Obsidianu) al sam ocekivao da su dosad rijesili sve gamebreaking bugove za igru staru 2 godine. Ocigledno nisu
Očigledno nisu.
Navodno je problem bio prisutan i na Xboxu, ali su tamo to sredili zakrpom.
Ništa, čekam neki dobar deal za PS3.
A zašto misliš da na PS3 nema tih problema?
Na njemu bi ih trebalo biti još i više.
A za deal ti evo ovo. Bolji nećeš naći.
http://www.base.com/buy/product/fallout ... z14190.htm
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps ... 84272.html
Možda da pogledaš neslužbene patcheve. Moderi čuda rade.
Recimo ovo. Nije fix, ali može pomoći u novom prolasku.
http://newvegas.nexusmods.com/mods/36730
Ja znam da ću si jako moddati igru prije nego je krenem igrati.
Lol, učitao stari save i onda iz igre učitao zadnji i proradilo :D
Nastavljam dalje prema 30. levelu <3
@Windwalker
Što se tiče PS3-a, sve verzije imaju dosta bugova, no nisam nigdje pročitao za save probleme na plejci, zato sam spomenuo :)