viewtopic.php?f=19&t=32211= Citat =:
Izvorno postao mortician
Evo ti malo hvalospjeva forumaša, da se ne oslanjaš samo na imdb :)
Printable View
viewtopic.php?f=19&t=32211= Citat =:
Izvorno postao mortician
Evo ti malo hvalospjeva forumaša, da se ne oslanjaš samo na imdb :)
Evo procitala vase hvalospijeve :)
Onak jbno! Mislim da Lude 70-te budu pricekale jos koji mjesec :)
Fakjea, prva osoba na forumu koju smo uspjeli nagovoriti da je pogleda, nevjerojatan uspjeh :)
emotovana? hahahah= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Daj me nemoj jebat amd :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Ama baš svaki prokleti put.
@Bartuc:
Jesi li kojim slučajem pogledao Being Human? Britanska serija o duhu, vampiru i vukodlaku koji žive u istoj kući. Onako, dosta humoristična do pred kraja i istražuje prirodu svake pojedine zvjerke. I ono, cura duh je hawt.
Ne brini se, nastavit ću pisati o serijama, a modovi će i tako pobrisati ove postove. Ovo prayanje je bila čisto reakcija trenutka na očaj sadržan u postu.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Znači da, gledajte The Wire, a ja ću gledati Twin Peaks, i onda vam bolesno dosađivat s još jednom preporukom :)
ja jos uvijek cekam HD verziju,koliko sam vidio po blu-ray.com-u,nije jos najavljena tako da cu morat pricekat koju godinu :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ah da, zaboravio na tebe, ali stvarno mi nije jasno zašto je toliko važno da bude HD :(
Wikipedia kaže da ima 6 epizoda i plot. Mogao bi baš pogledat pošto nije jedna od onih trakavica. Koliko je duga svaka epizoda?= Citat =:
zato sto sam quality whore :cry:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ajde,možda nabavim bas DVD-e svih sezona pa pogledam,nije HD ali je barem bolje od nekog dvdripa
heo ak nije bilo još
THE YOUNG ONES
pogledajte!
:toilet:
Čuo sam za to, namjeravam pogledat :)= Citat =:
Izvorno postao skitkid
= Citat =:
Nisam niti čuo za tu seriju :D Budem vidio, prvo ide Firefly i Battlestar Galactica, pa onda možda ovaj "The Wire" kada ga svi hvale itd.
The Wire je must..
Pogledao The Big Bang Theory i moram reći da sam bio u krivu... Serija je super, ne oduzima puno vremena i spašava ju Sheldon... Jedino me živcira što zapravo ne govore nešto previše učeno nego samo koriste teže razumljive sinonime...
Evo počeo gledati Tru Blood. Seljaštvo teško, ali jako zanimljivo prikazani vampiri...
Gotov Angel, sada sam tužan :( Baš sam se navikao na likove kroz te dvije serije i već mi fale :cry:
Najrađe bi obje serije iznova gledao, ali nema čanse :D
PS: Kraj zadnje epizode je qurac, fakat je mogla biti još jedna sezona xD :cry:
I Wheadon se iznenadio kad su mu ukinuli Angela.
Zato je 5. sezona pred kraj malo ubrzana.
Bezveze, zašto ukinuti tako dobru seriju :( To su napravili i sa Cameronovim Dark Angelom, serija nije bila loša ali su je ukinuli. Bar koliko sam čuo :D
pogledaj Firefly pa ces tek onda poludit.
Da, sve se bojim. Taman ću se nabrijati i onda gotovo. Samo ne kužim zašto ima samo 14 epizoda, a ne 22 koliko traje obično 1 sezona...
lol wut,odkud ti da obicno svaka sezona traje 22 epizode,pa nije to standard,svaka serija traje posebno.
Pa zadnje dvije Whedonove serije su imale po 22 nastavka. Dark Angel 21-22 nastavka, Navy CIS 22-23 nastavka. Otprilike je to tu negdje :D
a je,samo neke serije,npr dollhouse ima 12 nastavka.
Joss nije imao ništa sa NCISom, BTW.
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ma naveo sam zadnje 4 serije koje sam pratio, neovisno o redateljima :D
ponovno sam pogledao
Jericho
http://www.imdb.com/title/tt0805663/
meni jedna od najboljih serija
9.5/10
i ukinuta je na drugoj sezoni :thumbs1:
sada sam vidio da postoje comics i da je moguće snimanje filma :pray:
o cemu se radi u seriji?
Glavni lik Jake se vraća kući u grad Jericho kada Ameriku napadnu teroristi i unište 23 veća grada (nuklearnim oružjem), radnja se odvija u gradiću Jericho u Kansasu koji ostane odvojen od ostatka svijeta i ljudi pokušavaju preživjeti u apokaliptičnom svijetu.
Nemaju struje, komunikacije, a razvijaju se i bande koje kradu gorivo i trguje sa svime što je potrebno.
Nastaju nove SAD sa manje država i pokušavaju uspostaviti kontrolu http://forum.jerichofr.net/img/jericho_us_flag.jpg
to je ukratko, a ima još toga
Zna biti sladunjava, ali Skeet fantastično nosi cijelu radnju.
aaa,zvuci predobro,gledam 100%,samo da odgledam jos 3 sezone How I met Your Mother i odmah se bacam na to.= Citat =:
Izvorno postao olio
Being Human sam gledao i odlična je. Što se tiče soundtracka, koji je odličan, jeste primjetili da je u jednom trenutku bila tema iz Vampire: Bloodlinesa?
Jericho mi se čini zanimljivo, ali je isto ukinut.
Cijeli svijet je jedno veliko govno, samo ukidaju dobre i zanimljive serije.
A Smallville, koji se izgubio poslije 3. sezone, doživljava devetu. Kao i svi CSI.
da,ono,punk k. mi je vise CSI-a ali bi dao sve da odgledam jos jedno 3-4 sezone fireflya i sličnih serija,idioti.
http://www.imdb.com/title/tt0472954/
najbolja serija :pray:
Ja mislim da Dollhouse ima samo 12, jer su prestali snimat i ubrzali kraj sezone, zbog želje da ukinu seriju.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
I onda su, neznam kakvim čudom, odlučili da bude i druga sezona (iako serija ima katastrofalne ratinge).
Još nisam gledao taj Dollhouse, ali dat ću mu priliku kad tad (iako bi radije da su nastavili sa Fireflyem umjesto toga).
No neke serije imaju standardne sezone od po 12 nastavaka (Dexter, Deadwood,...).
nije losa serija.
Erm... Dollhouse je počeo u polusezoni, i zbog toga ima 12(13) epizoda. Sezona dva počinje ovaj mjesec, ali ima isto 13 epki.
Serija valja mnogo.
Koliko epizoda ima Being Human pošto mi zvuči dosta zanimljivo ideja
Miniserija od 6 nastavaka, svaka po sat vremena, plus sat vremena pilot sa tri druga glumca.
Nešto slično NIghtmares and Dreamscapes što je nedavno bio na HRT-u prelegendarna mini serija, prva epizoda je bila najjača :pray: