Počnem banalno gubiti (to je ono kad imaš osjećaj da se cijeli komp uroti'l protiv tebe) pa uključim UT 2004, pustim background mjuzu i koljem ih ko lud. Savjet za sve da ne počine glupost (pogotovo onu koju sam ja napravil)
Printable View
Počnem banalno gubiti (to je ono kad imaš osjećaj da se cijeli komp uroti'l protiv tebe) pa uključim UT 2004, pustim background mjuzu i koljem ih ko lud. Savjet za sve da ne počine glupost (pogotovo onu koju sam ja napravil)
I vjerujem da je bug meni nisu dali gol iz kornera godinu dana :D= Citat =:
Onako sretan ko dijete od 5 god. kad dobije sladoled poceo se zajebavat.... kad ono za ja izbijem loptu slucajno u korner i bas iz tog kornera dobijem gol glupi Lehman odbije mu se lopta od lijevo uho i ujde u gol.
a ja ono reko desava se svima pa i meni... ( b u g )
Inace pocnem udarati u stolove/pokucstvo oko sebe zbog situacija tipa, cod2 multiplay vodim cijelu partiju i pred kraj me debil prestigne :-x
Eh... Far Cry... Komentar je suvišan. A zbog Diabla II sam totalno dezorijentisan lutao po stanu i lupao sve po čemu sam stigao :-x Ali kakvu sam samo tastaturu imao... Neko Chicony čudo. Bila je jeftina, ali je zato *neuništiva*. Skoro pet godina intenzivnog korišćenja (i lupanja šakom, nogom, glavom...) i ništa joj nije. Istini za volju, ponekad se desi da lijevi šift treba stisnut malo jače ali to je to. Štaviše, pred kraj radnog joj vijeka namjerno sam htio da je pokvatim udaranjem po njoj, ali nisam uspio. I dan danas sve i jedna tipka radi :)
da nije ta tipkovnica Chicony_fr0m_SPACE sa nekim kozmičkim moćima(el ima veliko S negdje na njoj) :D= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
u mene samo živici rade kad igram pesa, jedan gamepad ne radi, prijevremeno umirovljen zbog ozljede na radu
moja stara tipkovnica je bila Chicony i još vjerojatno radt.= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
offtopic: Price-Artas kaj si mi napravio s tipkovnicom?
prodao, ostali samo zvučnici
ok (skužio si da jedan ne radi), jesi čistio tipkovnicu?
nisam ali on će skužit prekasno :rotfl: :rotfl:
nek je čisti sam, ps onaj monitor tvoj sad stoji u igraonici :rotfl:
loool rof rofl rofl loool
ma ja bi ga tužia :rotfl: :rotfl:
Da, tastatura je napravljena od plastike pomiješane sa destilovanom plazmom obnove :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
:twisted: glupi PES5. otišlo mi je pola tipki na bžečnoj tipkovnici zbog glupog SUDCA :twisted: :twisted: :twisted: :kill:
zato jer si se 100% kršio u igri pa normalno da ce te sudac kaznit
:fof:
Diablo II - sjebo sam mish(tada sam imo jos onaj s kuglicom, kako se vec zove takva vrsta misha) od silnog klikanja non stop po njemu...
Al frend mi je lud, on kad ga nazivcira neka igra, jednostavno uzme neki dio pca i zasilji ga u zid...
Nisam bas neki gamer koji se zivcira zbog igri, ako se negdje nazivciram jednostavno lupim brata po glavi(on me uvijek gleda dok igram igre) i odmah sam smiren...
Delta Force, slomio up arrow na tipkovnici, prije nekih 7 godina... nije bilo iz bijesa, malo sam prejako stisnuo... :D brat me još uvijek zeza zbog toga... :(
Ja sam u ovoj temi već govorio da ne bih nikad lupao komp, ali samo da kažem, meni se sve strelice vide osim up.... To je valjda kada sam još bio njub koji je igrao fp-ove sa strelicama XD Tolko sam ju stistko da je izbjelila...= Citat =:
Izvorno postao m777
a također kad sam igrao sa strijelicama,meni pošto je tipkovnica crna sve te arrow crne nema uopće bjele strnijelice :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
kad sam igrao GTA San Andreas, ona misija prije Las Venturasa s onim helikopterom kad moras unistit 3 kamiona 2 auta, tu sam se nazivciro i poceo lupat po tipkovnici
heh, sjećam se te.. nije ništa teško= Citat =:
Izvorno postao darac999
Ja sam izgubio živce na Vice Citiy-u na misiji kada sa onom igračkom od helića moraš srušit zgradu postavljajući bombe .. prvi put kad sam prelazio trebalo mi je 20 pokušaja.. kasnije iz prve
Jooj daa :o= Citat =:
Izvorno postao Shadowhell
To je bilo tako teško
PES,f.e.a.r. combat,w:et,nfs:u1 i u2
kako ti je ta misija bila teška ja sam prešao gta san andreas oko 13 puta i nijedamput mi ta misija nije bila teška 8)
Sjećam se dok sam igrao Max Payne 2... nisam znao kako ubiti onog glavnog bossa (russa, ime sam mu zaboravio)... samo sam trčkarao okolo i tako jedno pola sata... popizdio sam i bacio miš kroz prozor... od kada koristim miševe sa kablom :>
Ili WoW: Kada mi je Sieghardt ninjao onaj Epic dagger koji dropa Rend u UBRS-u sa chancom od 1.37% ... (a ja jedini imao need)... tako sam lupao po tipkovnici i bio zivcan da cijelu noc nisam mogao spavati,nego sam radio twinkove i snjima spammao/srao Sieghardt-u :D
Kad igram FIFU onda izlupam tipkovnicu. :killyou:
Naime, tijekom igranja ja stisnem 3 tipke i onda tipkovnica "svira" i ne mogu 3 tipke stisnut već najviše 2. Tako da u FIFI ne mogu da brzo trćim u koso i to me živcira, a kad igram Play Station, onda kad nešto bloka ili ne mogu neki level prići.. neću ni govorit kaj onda bude.
A najbolji je moj rođak... naljutio se i nogama iz sve snage lupao po Play Stationu. :rotfl:
Anyway... ne znam kako se to može lupati po mišu. :shock:
Wise netucem komp ^^ Prije sam ga znao posteno opalit ali sad ne :P
imam 2-3 tipkovnice i misa u rezervi
svakih par dana nesto ode zbog interneta (dial-up)
a kad igram neku igru
nije vazno koja obavezno ode nesto
najcesce mis
do sad zbog ogamea sam promjenio najmanje 10 miseva
Evo ja na netu War3, tipa skoro skršim i on se vrati :-x ; uglavnom bočna stranica kompa mi više nije ravna, a i fali mi koja tipka na tipkovnici...
EDIT:i proslo od toga pola godine i ja dobio carbon, i ja tako na zadnjoj utrci protiv dariusa, prolazim kroz zadnju prečicu, pred ciljem sam :boohoo: ; a ono ku...; komp mi izašo iz igrice, i piše: VIRTUAL MEMORY TOO LOW, sutradan sam kupovo novu tipkovnicu :D
CAR :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao LD
BTW. Nije darius u Most Wantedu, u MW-u je glavni boss Razor!
ja sam ubio boga u svojem 19 inčnom LCD-u s tipkovnicom zbog Unreal Tournamenta i to na LAN partyju
jao meni ja sam sada razbiao tastaturu i skoro je bacio od ove igre morrowind ali hvala bogu sjetio sam se na vrijeme da imam laptop ali ipak mi je tipkovnica pretrpjela veliku štetu a miš sam zgazio i sad moram kupit novi
ne nego sam pao u vodu pa su me neke ribe napadale a zaboravio sam sejvat a dosta toga sam napravio i zaradio oko 650k
lvl 20 malo je potrajalo ali su me ubile a ja bas ko neki idiot plivam sve dalje od kopna
I moj buraz pizdi,ali kad igra UT2k4....
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Viče "Jebemti glupu igru" a ja mu lupim ćuškana i trk u sobu... :) :) :)
psovke u sokeru su najjace da cujete ovo:"jeb** ti majku u sisu" i jos ima provala.. :rotfl:
PoP 3 :evil: :ekipa:
jedine igre uz koj sam ludio su bile one sa starih konzola kamo nije bilo sava ni loada,dođeš do jednog dijela igre do kojeg treba jedno 5 sata i tamo ti se slučajno nešto desi i rikneš i onda sve ispočetka... :-x
wtf? koji bot :rotfl:
nije bot, c/p-a postove...
mp3, znaš sa kojim bi te ja osmjehom na licu sad banao na 24 sata?
nemaš pojma.