Quick Help viewtopic.php?f=34&p=891789#p891789
Printable View
Quick Help viewtopic.php?f=34&p=891789#p891789
Kod frenda je bio takav problem. Naime, kondić je otpao sa matične. Moguće je svašta. Glavni izvori su MBO i VGA.
Mnogo hvala,sada cu ga nbaviti. :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
e imam jedan problemcic. Od jucer ne mogu na imagesforme uploadat slike. Tocnije mogu, ali kada uploadam, umjesto slike mi se pojavi natpis "iskoristen bandwith". What's the problem?
Znači da ImagesForMe ima detekciju IP adresa, tako da dnevno možeš uploadati ograničen broj slika, točnije ograničen broj MB-a, sa jednog IP-a.
Moja preporuka ti je http://xs.to/S :wink:
To sam ja reklamirao i još uvijek reklamiram. xs.to je najbolji ^^
aha, tnx na objasnjenju i linku :wink:
Naravno. Prije je bio još i bolji, za sve, prije je bilo max. 5 MB po slici, sada je 2 MB-a max. I prije je style bio puno bolji. Nije bilo ni "r" od reklame, crna pozadina, siva slova "XS.TO", i to onako normalni style, ne dječiji/uvrnuti kao sada, i bio je puno brži nego sada. No u glavnom, nema veze za se to, bitno da je on još uvijek odličan. Ne znam zašto su navikali imageshack, pa onda više nije ni on, nego imagesforme, pa vjerojatno neće više biti ni on, nego neki peti i tako stalno.
Smiješ imat takav sig? :?
Naravno.
I ne, nema veze s ilegalom, ali tko voli, nek' izvoli. Jednostavno riješenje za riješiti se ilegalaca na forumu.
hm... good point ^^
Naravno. Tko treba neki cra*k, keyg*n, i slično, a to je zabranjeno na forumu, neka slobodno sav u zabludi skine nešto iz mog siga, i biti će zadovoljan, jer će pokupiti keyloggera, trojanca, worma, malwarea, i ostalu ekipu. A što je najvažnije, sam si je kriv, jer je illegala zabranjena na forumu, a ovo iz mog siga nije illegala, nego debela legala. ^^ Tko drugom jamu kopa, sam u nju upada. ^^
Aj mi objasni šta je keylogger jer mi to često zna pisat kod kaspersky-a kad ulazim u neku igru slučajno par puta ili kad na silu izađem van iz igre.
Može značiti više toga. Kao prvo, Anti-Virusi, preko heurističkog pregleda mogu pretpostaviti da je to keylogger, a kao drugo, keylogger može značiti i nešto iz Windowsa, nevezano za infekcije, neovlašten pristup i sl.
Keylogger ti se može napraviti u exe ekstenziji, com, bat, vbs, net, itd. Prilikom izrade keyloggera, moraš unijeti u njega svoje podatke, kako bi napravio svoj server. Server može biti tvoj FTP, tvoj e-mail i sl. Ako je tvoj server e-mail, tada je dovoljno da u njega upišeš samo svoj e-mail, a ako je to FTP, onda osim adrese FPS-a, tvoj username i password. Pored izrade servera, podešavaš i njegove kontrole, kao dodatne opcije da se integrira u explorer.exe i sl. Kao završnu aplikaciju dobivaš file veličine od cca 200 KB-a, sa 16 bitnom ikonom. Preko hacka aplikacije možeš mu postaviti ikonu 512×512 i ostalih nižih veličina čime podižeš kalitetu ikone i MB-e aplikacije. Ikona naravno nije dostupna ekstenzijama poput bat-a, vbs-a, com-a, i sl.
Nakon što naprviš keyloggera, moraš ga testirati. Dakle, pokreneš ga kod sebe na PC-u. Nakon 24 sata, na e-mail će ti stizati poruka tipa "Server has beed created", "Server is now active", "Server ready to use", itd. Ukoliko je server na FTP-u, sve će se zapisivati u jedan file, koji god ti odabereš/podesiš. Nakon što se server pokrene i keylogger počne na server zapisivati sve što ti klikćeš, pišeš, unosiš, radiš, skidaš, kopiraš, itd., doslovno sve radnje koje ti radiš na PC-u, zapisuju sena FTP ili se šalju na mail. Zatim, sve kako si kreirao očistiš. Pratiš sve putanje koje si podesio, u Windows folderu, u Temp folderu, u Registryu, itd., te ga makneš 100%. Nakon toga na tvoj server prestaje dolaziti bilo šta.
Zatim tu aplikaciju možeš poslati bilo kome, i onaj tko ju pokrene, keylogger se postavlja u startup, u registry, u program files, windows i temp, untegrira se u explorer.exe, maskira se kao "svchost.exe" kojih je minimalno 5 u windows folderu, itd., sve ovisno kako ti podesiš, isprogramiraš, i sl.
I tako na tvoj server dolaze podaci tko šta radi na svom PC-u. Pa čekaš da ti dođe nešto korisno. A to bi bilo primjerice da ti stigne nešto ovog tipa:
[Copy]Sbla-bla
[Paste]Sbla-bla
[Open]SC:\Program Files\Mozilla\firefox.exe
[Open In]SC:\Program Files\Mozilla\firefox.exe [Open]Shttps://www.paypal.com/hr/cgi-bin/webscr?cmd=_home
[Click]SC:\Program Files\Mozilla\firefox.exe [Open]Shttps://www.paypal.com/hr/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run
[Enter]Sblablabla@blabla.bla
[Enter]Sbla-bla
Itd., eto ti već nečiji username i password za PayPal račun...
Aha. Zakon. :D
nemogu naći onu temu o kako nekoga naživcirati u spam caffeu, kiselini, krepeljima ili kako više
thx nisam mogo pronać :oops:
Nema problema
Neće šupak da mi izbaci ROM. :?
Edit: CD/DVD-ROM mi radi sve OK. Riječ je o izbacivanju i uvlačenju medija, tzv. rad njegove ladice.
Kada palim PC, radi OK. Kada je u safe mode-u, radi OK, ali kada normalno pokrenem PC, stisnem gumb da mi izbaci ladicu, no ne reagira, moram stisnuti pet puta da ga izbaci. Ista stvar je i za vratiti ga unutra. Također, pokušao sam preko funkcija VBS-a uzvaditi ga van i uvući, i radi OK. Pokrenem, izvadi ga, pokrenem opet, uvuče ga, sve OK. Jedino kada ga ovako stisnem, ne reagira. A prije windowsa, u safe mode-u i sl. radi bez problema.
Da ja predzem na stvar.
1.Nesto mi se nece da otvori Lokal Disk C,neznam zasto,od juce nece. :o
2.Sta je sve potrebno da bi PSP mogao koristiti internet,znaci:sta mi sve treba da ugradim ili kupim da idem na net preko psp-a.
To je sve.
Najnoviji MPlayer, Full opcije!! Full Player!!
MPlayer, izašao 18.01.2009., a sada je 27.01.2009. Odličan Player!! :pray: :pray:
Downlaod Free: http://www.softpedia.com/get/Multimedia ... kage.shtml
Cca 27 MB
Svakome ga preporučujem. :pray:
Bolji je od bilo kojih playera (bez šale). Nakon instalacije možete ga koristiti i u portabilne svrhe.
@Objasni malo 1.
Jel mozes doci na skype brzecemo otako,jer mi je jebeno cekati dok dodze odg.
Mogu.
E, samo jedan test...
Čuo sam kada se drži WinKey da se PC ugasi. Ja naime imam blokadu WinKey-a, i ne radi mi (blokirao sam ga, kada primjerice igram, umjesto CTRL ili ALT, kada stisnem slučajno WinKey, da mi ne izlazi iz igre, tako da mi je totalno ugašen).
Dakle, tipka za Start Menu u Windows-u. Pritisnite ju i držite. Pa mi javite kakve su pojave?
= Citat =:
Izvorno postao C
Evo,ja sam sad probao,ništa se nije dogodilo...
OK, THX. :)
sory ako je ovo vsb, jer nemam pojam šta je to, no gurneš žicu u onu rupu na cd-romu i odmah se otvori
Nemam te rupe. A i ne vjerujem da je do ROM-a, jer uredno radi svugdje, osim u normalno pokrenutom Windowsu. -.-'
Ima li na Fejsu grupa koja mrzi Tošu Proeskog? Dajte link ako ima. Očem biti ponosni član
Pusti mrtve na miru.
Budem... Ali njega nikad. Mrzim ga od kad sam čuo za njega prije njegove smrti.
Čovjek je sada mrtav, i nema ga.
Ja bi ga oživio samo da ga opet ubijem.
E, nemoj da pobereš opomenu/ban.
http://www.facebook.com/group.php?gid=30031893757
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Majke mi ako sad ne krenem pljuvat po svemu živom.
E da... toše fanovi. HE'S DEAD! Deal with it ^^
Lik ima pravo :pray:= Citat =:
Spustite coveka da pociva u miru, sta ga forsirate toliko jbt! toliko ga forsirate da ce na kraju toliko da dosadi da ga se za godinu dana nece niko ni secati, ili ce ga se secati za mucninom u stomaku, jer je i mrtav dosadio. I dok je bio ziv nije bio neki umetnik, a kamoli sad. Tako da DOSTA VISE O TOME MAJKU MU JEBEM!
E bas si upravu,on je shit pjevac.Mrzim ga odkad znam za njega,cojce jedemi zivce cim ga vidim nateleviziji,pocnem pljuvati po ekranu od tv-a :twisted: .
Ej ljudi, oprostite što offtopicam ali Toše Proeski, pokoj mu duši, je stvarno bio dobar pjevač. Istina, kreten je pjevao sve ono što su mu servirali na pladnju, ali je bio dobar, iako mislim da još on ne bi dugo izdržao, tek je postao poznat nakon što se slupao...
Toše Proeski i hardware/software problemi, krava i kozmetika.