Ah dobro sad, ja sam čuo što je on rekao... iako taman, prvo AC2 pa L4D2 u 11 mjesecu, a prije svega Prototype, pa ARMAII, pa Call od Juarez, i normalno MW2. Jao, imam što igrati... :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Printable View
Ah dobro sad, ja sam čuo što je on rekao... iako taman, prvo AC2 pa L4D2 u 11 mjesecu, a prije svega Prototype, pa ARMAII, pa Call od Juarez, i normalno MW2. Jao, imam što igrati... :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
A steta samo oni koji kupe preorder dobiju tri dodatne misije i jos neke stvari.
I mislim da će se igra još odvijat u Florenci(jer u preorderu piše bonus misija u Florenci) i Vatikanu(jer u jednom treileru jedan grb nalikuje Vatikanovom)
Hocemo sigurno,nebi to bilo toliko istaknuto u traileru da necemo,samostrijel nikad nije bio toliko istaknut.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
I jel to neko rekao da novi AC izalzi uskoro :O
Jedva čekam.
evo sad kad sam malo do daha došo.. pogledo sam trailer 3 puta, šta reč, jebeno savršenstvo, postaje bolje :))
prvo o onom letenju... kolko sam skužio moći ćemo koristit ta krila samo tijekom određenih misija i letit po određenim linijama, kao u PoP sa onom sposobnosti wings of ormazd... plivanje kul :) oslanja se samo na 2h hidden blade :pray:
zatim... promjena dana i noći mi je nekak čudna al vjerojatno je to samo u toj misiji, ste skužili da je mrkli mrak, vjerojatno predvečerje, a kad "odzooma" od mete vani je odjednom dan, pa ček šta su se ljudi zabavljali u 4-5h ujutro? :S
disarm je fenomenalan, jedino me muči to što AI i dalje ima mjesta za poboljšanje, a disarm je prespor, za razliku od AC1 gdje je altaiir brzo radio counter i sl. pa ga ovi vjerojatno nisu stigli mlatnut, ovdje ovaj disarma jebeno sporo dok ovi samo bulje, onaj stražar u sredini(od njih trojice) je na trenutak nekak "zašteko" tak da se na igri još treba radit, al nema sumnje igra će bit odlična :) ovo su moje zamjerke, hvale mi se neda pisat jer bi toga bilo dosta.. :)
Jao, kako mi je ovaj Ezio loše modeliran. Taj Altair look jednostavno ne paše u veneciji. U svakoj scenografiji je apsolutni uljez.
Bilo bi puno vjerodostojnije da su ga napravili po uzoru na Fantoma iz opere. Maska na licu i crni mantil.
Ja sam se naživcirao gledajući ovaj video...podsjetio me na užasnu dosadu iz prvog dijela .Bljak.
slažem se,previse je upecatljiv i ne odgovara mu odjeca nikako.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
jest, previše je upadljiv s kapuljačom i svime.
al nebitno, fino izgleda igra i nadam se da će bit baš kako su najavili - raznovrsnija nego prvi dio.
Pa to je njegov stil, brijem da bi i dan danas imao takav outfit ^^ Malo djeluje upadljivo ali...
Govore o gradu:
E3 09: Venice Interview
Bas mi je drama ovaj njegov plast :D
ajde hvala bogu cine se da su shvatili sto je bio problem u prvom nastavku i budu raznolikije misije,nadam se.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Trgovci su dodatak koji izaziva blagu "o_O" reakciju kod mene budući da ne znam kako će se uklapati u sve to ako stavimo na stranu consumable stvari (granate, itd) koje ćeš morati obnavljati i koje, pretpostavljam, neće svaki čuvar imati na sebi (kao što si u originalu mogao uzimati noževe od onih neprijatelja koji su ih nosili). Sve dok ne moram kupovati nekakav halebard ili što već sistem može proći.
I da, druga stvar koja me prokleto zanima - hoćemo li ovaj put možda vidjeti stvarne misije sa Desmondom u sadašnjosti... budući da finale trilogije vjerojatno naginje prema tome, ako uzmemo u obzir sve novije i novije vrijeme zbivanja?
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni je drago što zadržali stari look.
i meni, prezakon mi je onaj njegov plašt :)
osim toga kak se on nemože uklapat :S sto ljudi sto čudi, nečeš sad izač na forumu i reč za onog ko te mrko pogleda da je assassin..
Sad sam ponovo instalirao jedinicu i igra je svaki put sve bolja nemogu se docekat dvojke, zna li neko sta ce biti sa altairom u dvojci, oce li se uopce spominjat
možda će se samo na početku spomenut, da se radnja poveže..
Ustvari mu odjeća sasvim odgovara, baš ima onaj renesansni štih, ali kapuljača uništava sve to.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Mislim, super mu stoji ta kapuljača, ali se nikako ne uklapa sa settingom.
Priča se nastavlja točno ondje gdje je stala u jedinici, kada Desmond gleda one znakove iznad kreveta.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Evo gledam ga vec po 6 put, jedino sta mi se ne svida je kada se boris ovog jednog disarmas, a 2 stoje i cekaju, kao da nista ne radis...= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
To je normalno, tako je bilo i u AC1... Inače bi bilo pre teško, zapravo nemoguće igrati igru. Zamisli kako bi to izgledalo da bilo koj kombo radiš, a 3 lika te s leđa kolju mačevima i sjekirama. Nebi bilo igrivo.
ljepo objašnjeno, lik dobro govori :) najjače mi kad na kraju kaže "this is only the top of iceberg" :pray: to cjelo vrijeme govore da je ovo samo djelić igre, i tolki spominju raznolikost... nekako im vjerujem na riječ, jer ubisoft kad god neš kaže to i ispuni, sam što se uvjek usput pojave neke mušice :(
Fascinantno...sta da kazem drugo. Unaprijedjene borbe cak, predivna okolina...splinter cell u svojim najboljim danima al samo u proslosti.
Meni nije jasno kako Ezio udri onog lika glavom od šljem koji bi 9mm metak zaustavio, frajer se prima za glavu ko da ga je magarac ritnuo, a Ezio coolerski zeme sjekiru i kokne lika!?
I ne svida mi kako mu je zabio onu sjekiru u trbuh, tj. kroz trbuh... s obzirom na vrh sjekire to nebi islo tako, jace bi trebao zabit a njemu je islo ko nozem kroz maslac...
To je igra, ne stvarni zivot. I sve se moze kad se hoce ;)
Da, to sam odmah primijetio ali sam prešao preko toga... Baš me zanima da li je ikada u povijesti zabilježen trenutak da je nekoga probola sjekira :o Rađe da su cijepanje glava napravili i rezanje udova, ili pak rasporivanje trbuha tako da crijeva ispadaju i krv šprica po ekranu i Ezijevoj bijeloj haljinici :evil:
Toga se bas i nebudemo nagledali u toj igri...i bolje :D Al svejedno, igra je preprestrasna, evo bas instaliravam jedinicu ^^
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja si baš razmišljam proteklih par sati da li da je snimim ili ne :D Ide mi na živce izlaženje iz te igre, jel mogu popušiti SAVE ako izlazi sa ALT+F4? Vidio sam da ljudi to preporučaju ali ne znam koliko je to pametno.
Ranger ziher zna, on siluje tu igru otkako je izašla :D
Znas kaj je najsmijesnije vezano uz jedinicu, da od kad je izasla ja sam ubio samo onog jednog od glavnih likova koje moras koknut i to je to, dalje uopce nisam igrao, tak da sam sad dobio jednu dodatnu motivaciju da je predjem ako je to moguce ;)
Funny.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Hoćemo li analizirati Ubisoftove vrlo uspješno uništene hit naslove u zadnjih par godina, čime su ubili kredibilitet koji su gradili godinama? Ubisoft je trenutno možda i najgori, tj. nanepouzdaniji izdavač u industriji.
Far Cry 2 - nije donio ni pola obećanog, iznimno slabo realiziran, loš AI, monotono
Tom Clancy's H.A.W.X. - slaba realizacija, nikakav osjećan leta, niti atmosfera
Tom Clancy's EndWar - nakon godina najavljivanja kao revolucionaran RTS koji će promijeniti žanr, koliko je ljudi uopće igralo ovaj promašeni naslov?
Prince of Persia - išli su raditi novi serijal dvije-tri godine nakon što je stari završen? imaju li kreativni odjel u toj firmi, zadužen za nove i svježe ideje?
Shaun White Snowboarding - najavljivana kao ultimativna snowboard igra. isto pitanje, tko je to uopće igrao, kad je do bola tehnički uništeno?
Assassin's Creed - iznimno slabo realiziran, nepovezan, prazan sadržajem i monoton
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas i nastavak mu - uspješno uništen savršen taktički serijal
Istina, zadnja fenomenalna igra od Ubisofta mi je bila R6: Raven Shield. Nakon toga padaju s kvalitetom.
Ima tu igrivih naslova, AC, PoP i Hawx su definitivno igrivi naslovi, ali teško osakaćeni...
Od tih sam igara igrao samo Far Cry 2 i POP.
Far Cry bi bio jako dobra igra no stvarno je previše monoton, a AI je blaže rećeno glup te prokleto žilav. Iako briljira u pogledu optimizacije, lijepog grafičkog izgleda i osjećaja slobode to ga ne spašava od prosječnosti.
Za POP nemam previše primjedbi pošto nisam igrao prošle nastavke osim The two Thrones, koji je bio užasno težak pa mi se ovaj svidio. Najveća mi je ustvari primjedba što ona ekspanzija ne dolazi na PC, a nadovezuje se na kraj koji mi je bio epic... sad ga nikad neću saznati :(
Ali dobro, od novijih boljih ubisoftovih igrara bi mogao izdvojit HOMM V - TOTE, koji mi je i bolji od HOMM III.
Evo ja igram AC1 i ne shvacam kak sam prije odustao od igre, bas je zabavna, sada cu je preci do kraja, detaljno!
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
To sam i ja rekao, čak sam rekao da ću naći sve zastavice :D Ali dosadi ti negdje oko polovice igre pošto je monotona. Mada sam sada dosta nabrijan na igru, jučer sam je prije spavanja instalirao, a danas ću je započeti :D
Ma, nemoguće je naći sve zastavice. Ja sam u onom prvog gradu probao i našo sam 19/20 i tu jednu nisam nikako mogo naći. Koda je nemoguće. Ove druge sam skupljao kak na koju naletim. Tu me živcira onaj ulazak u igru i kad pređem stvorim se u onom stroju i nemogu se vratit natrag u igru da lutam il tak neš...
Prvi put sam odustao zato jer mi se sruslili winsi pa mi se nije dalo, a nije mi nikako dosadilo....= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sada cu prijeci do kraja, detaljno :)
Bar ću imati s kime razgovarati o igri i napretku kroz levele xD Samo treba oživiti AC1 temu.