Uf, AoC za PvP... free-for-all nije baš vesel tamo. Ima triala po netu pa isprobaj.= Citat =:
Izvorno postao lepi
Inače, drago mi je da se WoD MMO našao na popisu unatoč činjenici da... ovaj, ništa ne znamo o njemu osim tko ga radi?
Printable View
Uf, AoC za PvP... free-for-all nije baš vesel tamo. Ima triala po netu pa isprobaj.= Citat =:
Izvorno postao lepi
Inače, drago mi je da se WoD MMO našao na popisu unatoč činjenici da... ovaj, ništa ne znamo o njemu osim tko ga radi?
Fakat ono, toliki "fanovi", a niste otvorili temu o WoD[u]
Jok, samo Arbiter i ja trenutno to pratimo koliko znam a i nema se još o čemu raspravljat, sve su ovo nagađanja trenutno (još se ne zna službeni naziv igre tako da.....). Em ti CCP + White Wolf, samo ime firme ti plasira igru na top 10 premda nitko ne zna ništa o njoj xD
Ma ja ne kužim tu ekipu iz White Wolf[a], oni se bave svim i svačim..
Čime to? Knjige + popratni materijal, TCG i spojeni su sa CCP-om za nadolazeću igru. :)
---
Nego, razglabanje time - što mislite o lokalnim (Hrvatska, Srbija, itd) komunama u igrama? Žudite li da ih ima na vašem serveru i težite li druženju s njima na štetu igrača drugih nacionalnosti? Koliko se dobro slažete s njima i držite li možda dvostruke standarde kad im treba pomoći ili nešto slično?
Osobno? U većini slučajeva bježim od nje koliko me noge nose čim spoznam da se formirala neka lokalna komuna/guild/šta već. Zašto? Jer svi iz naših krajeva imaju onu nezgodnu naviku da odmah misle kako sam im ja najbolji pajdaš čim smo iz iste države, tj. počnu se ponašati kao da smo ovce čuvali zajedno. Uglavnom, seljačluk nekakav je uvijek prisutan, bar iz mog iskustva.
Hmhm, kad je u pitanju stvaranje "komuna" (< xDS) uvijek sam voljan pomoć, i da, volim igrat s ljudima iz postjugoslavenskih zemalja.
Neznam, više mi pašu, posebno otvorenost ljudi!
A sad problem, u takvim "komunama" često dolazi do međusobnih prepucavanja i čega sve ne.
Pa je to onak, jedan veliki minus.
I da, rijetko kad da ostanu na okupu.
To nam je u krvi, problemi! xD
E da, također mi je dobra ekipa iz ex SSSR[a].
Konklužn;
Uvijek se nađe dobra ekipa, ali i među njima onaj jedan koji je spsoban uništiti sve!
Mene jednostavno iritra taj lokalni, gotovo seljački mentalitet koji ljudi u našim krajevima imaju (većina, ne svi naravno). Organski ne podnosim, hebiga.
Činiš mi se jako zanimljivim momčićem : D
..namjeravaš li zaigrati išta od novoizlazećih MMO[a]?
Mjerkam SW:ToR i WoD Online, van toga me ništa posebno ne interesira trenutno. :)
*cry
Budemo se vidili u kakvom free MMO[u], iako ostavljaš dojam da te ne zanimaju baš.
Usotalom, uvijek se nađu neke lijepe ponude na netu tipa reklamiranja, pa se možda i uzme jedna od igara koje si naveo.
Sad ću si upiknut uz Aion mega.hard.edition i Champions Online uz koji dolazi i ST beta.
Želim biti među prvim hrvatima koji će ju igrat ^^
Gdje da downloadam Rakion?
20kb/s je na official >_>
Imaš ovdje par mirror[a], pa si izaberi jedan.
Ako ti je i tamo mala brzina, skidaj s drugog.
Link!
O, hvala puno :)
1,1mb/sec ftw :D
Ma nema problema : )
Teško, jer 99% tih F2P MMO-ova vidim kao jeftine i inferiorne kopije komercijale... a iskreno, ne traži mi se onaj 1% u moru naslova. :)= Citat =:
Izvorno postao Cherry
I ono, kad odigraš bolje naslove povećaš standarde.
Pa šta radiš u međuvremenu ^^
..kad čekaš naslove..
Igram SP igre. :)
Nisam MP igrač zapravo, MMO naslovi su mi skoro jedine prilike za izlet u te vode budući da sam većinom SP orijentiran.
A ja sam mislio da ti spavaš uz MMO ^^
Ma šta ti je, mislio sam da je poznata stvar koliko sam zadrti SP igrač većinu vremena (zajedno s Bartucom). :)= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Probao Rakion... shitan mi je, to je nes ko Project Powder samo s macevima umjesto snowboarda, ne svidja mi se takav tip igre...
Probao Runes of magic.... jadnije animaciju i grafiku u zivotu nisam vidio.
Probao 2moons, igra valja ali fali ono nesto....
Probao battlefield Heroes.. omfg bugovitiju igru u zivotu nisam vidio....
I to je to...
Ima jos neko neki advice za neku cool igru? Da je free ili da ima carobnih servera za tu igru :P
@Cherry;
Lažem zapravo, jedini F2P MMO koji me zainteresirao je bio Atlantica Online jer je u biti originalna stvar (spaja standardni MMO pristup sa FF borbom).
Haha, pogledajte:
Link!
Hang with me in my MMO
So many places we can go
You’ll never see my actual face
Our love, our love will be in a virtual space
I’m craving to emote with you
So many animations I can do
Be anything you want me to be
Come on, come on, share a potion with me
CHORUS:
Do you wanna date my Avatar
She’s a star
And she’s hotter than reality by far
Wanna date my Avatar?
You can type commands
I’ve got slots for what I hold in my hands
Don’t care what’s in your character bank
How ‘bout, How ‘bout a little tank and spank
Grab your mouse and stroke the keys
In cyberspace there’s no disease
Pick a time, send a tell to me
Just pay, just pay a small subscription fee
CHORUS
Single white human,
Looking for group
My stats so high
Don’t be out of the loop
Got an uber-leet staff
That you can equip
Close your mouths ladies
This is pure nerd-nip
I’m a pixel-based fantasy
A man who is stoic
I hack and slash
Who the heck’s more heroic?
Check me out:
Cloth armor
Fits me like a glove
Just twitta a time
And I’m ready for love
Hang with me in my MMO
So many places we can go
I’m better than a real world quest
You’ll touch, my plus 5 to dexterity vest
What role do you wanna play
I’m just a click away night or day
And if you think I’m not the one
Log off, Log off and we’ll be done
Mega! Mega!
Isse. :D
Inače, MMORPG.com je napravio popis 10 naslova koji su trenutno čuvane tajne i o kojima ništa ne znamo. Opet WoD na popisu, gdje nas CCP doslovno draga u mozak tako da nas prvo teasea pa onda ništa ne otkrije. Fakeri s Islanda.
http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/l ... jects.html
Alo hardcore plejeri, jeste živi?
: )
Za sve vas kojima je dosadno i mislite da imate opake živce probajte The Hunter (nije neki mmo ali ajde). Nakon 2 sata igranja nisam jelena uspio nać T.T
TERA online(EU) će biti p2p. Komentar na ovaj potez pošto su neke verzije f2p.
Ne mogu edit tak da nek netko spoji ova 3 posta ako može xD.
Nego, rusi stvarno znaju napravit "zanimljiv" F2P MMO = Dance (Stvarno je dobar ples :P)
Elf i Arisen plešu fantastično xD
dvije najzabavnije mmo igre u ovo vrijeme: Battleswarm i league of legends, obje u beti. Predobre sta se tice zabave na brzinu (lol 40-45min, battleswarm 15min partija) moj score 5/5 al jos su u beti. Obavezno probat a za one geek tip kojima smeta grafika i sve ostalo rade nemoj.
LoL zabavan? lol, prelose napravljeno
2 najlošije napravljene igre u zadnje vrijeme. Ne znam tko se sjetio stavit MMO naziv pokraj njihovih imena....
Voz iz daz?
LZYkv4oI2vo
Hm, moglo bi bit zanimljivo :)= Citat =:
Craft of Gods is a 3D MMORPG, based on Slavic mythology.It is currently under development by Russia-based Soluciones Imposibles, and is scheduled for open beta in Europe within this year.
Hahah, daj ovo je presmiješno :rotfl:
Ima neko neki savjet za neku f2p mmo?
Dosadno mi je, neam sta igrat >_>
evo da cujete i suprotno misljenje. LAME. f2p MMO-i NIKAD nece bit ko p2p, jednostavno je budzet prenizak, i uvijek postoji neka caka da zarade ono malo love tek tolko da mogu servere odrzavat (ako uopce i to), na primjer item mall il tako nesto, sto uvijek unisti igru. BOOoooOOO, treba otvorit zasebne forumu za prave MMO-e (p2p), a poseban za ove gluposti :-x
PWI > svaki p2p mmo
wow>pwi..
WoW je prehajpan, i uopće nekužim zašto ga toliko ljudi igra. Igra nema ništa posebno, jedino služi za izgubiti život, a jedina dobra stvar je predobra priča.
I da.
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
no, pa zato sam i reko WoW>PWI, uspoređivat npr. WAR s pwi si nikad nebi oprostio..