-
Re: Star Wars: The Old Republic
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ručni bacač plamena, ako je vjerovati loreu, nema osobit domet. Trebali su pucati iz daljine.
To sta su trebali je druga prica, ona je uletila izmedu njih i iznenadila ih te nisu imali ikakve sanse se suprostaviti jacini bacaca plamena, i s obzirom da je Bounty Hunter ima neki badass light armor tako da je svejedno par pogodaka nebi uspjelo zaustavit.
-
Samo se meni čini da ovi capital shipovi na kraju trailera izgledaju ko Imperial Star Destroyeri?
-
Postoje sličnosti no dizajn u obliku vrha koplja se povlači tisućama godina kroz SW svemir.
-
Ona Smuggler chick je bila pametna i odmah se sakrila nakon što je ispalila nekoliko hitaca. Nego, gledati ćemo OP status klasa iz CG animacije (pogledajte Warhammer Online intro za potpuno shvaćanje o čemu ja to)? Community je na službenom forumu smislio "opravdanje" - oni čuvari nisu character klasa, nego neki random humanoid/soldier mobovi i zato ih tako taraši.
-
Glupo je uopće raspravljat o traileru na taj način. Napravljen je da izgleda kul, kickass, zakon, flashy, whateva. I naravno, da digne hype. Ne možemo vuć neke važne igrine odrednice iz njega.
-
Osim što je vidljivo da je hrpa Jedija izgubila bitku od manjeg broja Sithova u svom hramu. FFS.
Brutalno mi je bilo vidjeti Operation: Knightfall i Order 66, a tek ovo...
Ovo će hajpati klince da su Sithovi kickass tipovi kojih će potom biti na tisuće. I bit ćeš genkan samo ako upališ plavi lightsaber.
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Glupo je uopće raspravljat o traileru na taj način. Napravljen je da izgleda kul, kickass, zakon, flashy, whateva. I naravno, da digne hype. Ne možemo vuć neke važne igrine odrednice iz njega.
potpis
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Osim što je vidljivo da je hrpa Jedija izgubila bitku od manjeg broja Sithova u svom hramu. FFS.
Ovo će hajpati klince da su Sithovi kickass tipovi kojih će potom biti na tisuće. I bit ćeš genkan samo ako upališ plavi lightsaber.
ja cu biti upravo taj s plavim lightsaberom i tamanit cu "te klince" :P
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
potpis
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ja cu biti upravo taj s plavim lightsaberom i tamanit cu "te klince" :P
A ja cu biti Bounty Hunter koji ce tamanit Sithe i Jedije :)
-
Evo sad vidjeh da će svaka strana (republic/empire) imati po četiri klase. Za sad znamo tri kod good gaysa :) i dve kod bad gaysa...
Živo me interesuju preostale klase pošto mi ništa ne pada na pamet...i rase...koje li nam tek rase preostaju...
-
Cek... bouty hunter nije ni gud ni bed, on je neutralan, rajt?
-
pa na samom teaser-u mozes vidjeti da je bounty hunter na strani Sith-a :wink:
-
Onaj glavni Sith mi izgleda kao hibrid Malaka i Vadera.
-
Ovo bih tako volio igrati, ali imam totalnu averziju placati nekome sto ćuna mjesečno, a još sam i kupio orginalnu igru što se dogodi jednom u dvije godine + svi ti mmorpgovi vode ničemu u sp igrama bar ima kraja...
Sad Lucas Arts tvrdi da ce veliku pozornost posvetiti priči što je uvjek jako slaba točka mmorpgeova, čak i velikog Blizzardovog WoW-a...
Mislim volim ja SW i to jako jako puno, ali ako u igri samo bude beskonacni pvp između Sithova i Jedia onda najvjerovatnije necu igrati, jer mi je jedna od najvećih čari SW univerzuma milijun priča koje su ispričane i 5x više onih koje nikad nisu ispričane, a kroz razne star wars-ove samo čuješ generalni okvir ili samo natuknice od neke priče(uzmimo za primjer Clone Wars kojem se u filmu vidi samo početak i kraj a kasnije u crtanom filmu vidiš razne bitke i događaje iz Clone Warsa iako to ne spriječava likove u Ep 3 da se ne referiraju na njih, a ti nemas pojima o cemu pricaju te tek kasnije saznaš što je bilo),ko LOTR samo u svemiru...
-
-
Arby, link vodi na "HD" ikonicu :)
-
FFS, Mozilla će me dotući jednog dana. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
ju ar sou vrong
-
= Citat =:
Izvorno postao Srle
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
ju ar sou vrong
Ah damn, on je bounty hunter, trebao bi biti neutralan...
-
pa bounty-i na dark side, smugleri na light side, kako bi ti stavio neutralnu rasu u mmorpg koji se bazira na pvp-u?
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Protokol droidi. :D
lol :rotfl:
Ma ono, kako rekose u Bioware-u, nema neutralnih, u ratu moras izabrati jednu stranu...cak je jedna epizoda SW animirane serije to lijepo prikazala
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Protokol droidi. :D
To bi bilo smexy... ali problem nije toliko u fokusu igre koliko u nedostatku bilo kakvog (ne)ugrađenog moralnoga kompasa kod droida, da ne spominjem tehničku stranu (pun alert) koja bi zahtijevala gotovo dodatni overhaul za njih jer ono, ne mogu se healati klasičnim stvarima koje rade za juice bagse.
... imao sam nešto pametno za reći po ovom pitanju iz mog PnP iskustva (igrao sam tamo droida jedanput), ali sam zaboravio što. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
pa bounty-i na dark side, smugleri na light side, kako bi ti stavio neutralnu rasu u mmorpg koji se bazira na pvp-u?
Ne znam,treća strana imaju opciju friend/foe?
-
Novi video: E3 2009 Interview
Svi questovi će imati VO i biti će jedinstveni za svaku klasu, a sistem borbe je navodno više epski nego standardni.
-
smuggler
Wild west bez kraja....
-
Kulno, premda su po meni čak i malo pretjerali sa kaubojskim dizajnom ali ima zanimljive poteze. :)
-
-
Hm, 27 Sith vs. 28 Jedi. Činilo mi se da jedi vitezova ima puno više nego što ih je zapravo.
Vjerojatno zbog razlike u boji lightsabera. I da, 28 Jedi vitezova brani hram. Ostali su na Alderaanu. Dobar potez. :D
-
Again, epic trailer, kakva god igra ispadne morat cu je igrat... nemam izbora...
-
čitam po netu, ljudi se razbacuju komentarima o tri demo-a koji su bili na E3-u. Jedan demo je Bounty Huner se pridružuje mandaloriansima, u drugom smuggler brani neki brod, a u trećem neki Sith žari i pali po svemirskoj stanici. E ono što je ovdje zanimljivo je to da nigdje nema ništa od tih demo-a. Jesu li oni bili invitation-only ili je neko vidio kipove? Zna li iko išt o nima?
-
Yup, ako su bili onda su bili invite-only (ništa novo za E3 i gaming konvencije općenito).
-
MMORPG daje svoje ideje i vizije o tome koje bi od 12 mogućih klasa mogle biti u igri:
Twelve Possible Classes
-
Ugodno iznenađen.
Politišn and Krajm Lord.
:)
-
bas sam se nadao politisnu :) Ono, takvi mocnici su bili uvik kljucne figure kroz SW tako da mogucnost igranja njime bi itekako imalo smisla u ovom buducem MMO svijetu...
-
novi (beskorisni) timeline
Jel se samo meni čini li će sljedeća badguys klasa biti mandalorian warrior, ili nešto slično...
-
da, vrlo lako moguce. Zapravo, oni su od jedna od kljucnih figura SW Kotor serijala tako da posebna njihova klasa je vrlo vjerojatna stvar. Al slazem se, timeline i ne donosi bas neke stvari koje neznamo... :|
-
ova igra ce bit jedan veliki epic fail
-
= Citat =:
Izvorno postao Petlare
ova igra ce bit jedan veliki epic fail
gz :thumbs2:
onTopic: što više informacija stiže, to me sve više podsjeća na WoW. Nadam se da će imat što manje sličnosti s njim. :(
-
ne slici na wow bas previse, ma bit ce zakon... samo se nadam da beta izađe brzo :D