zahvaljujem :)= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Printable View
zahvaljujem :)= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Također:D
E sad sam na Chromeu
No problemo. :)
dajte mi neki dobar extension ili app za chroome koji je isti kao echofon
savrsen add-on za nas stonere
https://chrome.google.com/extensions/de ... n?hl=en-gb
Inace, jedan dosta slican extension:
https://chrome.google.com/webstore/deta ... mlapalklgn
Odlican ako je stranica pure white usred noci.
Ovo za 'ugasiti svjetlo' je jako kul za jutub.
Ovo za youtube imam već, odličan dodatak.
@croat1gamer, e super. Baš mi je trebalo tako nešto. Hvala.
lajk= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Jeste skuzili da kad gledate neki video na yt preko chromea i zatvorite tab, vratite se nakon nekog vremena ili iduci dan i video nastavlja od one sekunde gdje je stao kad ste zatvorili tab. Sad ne znam jel to neka nova funkcija na youtubeu ili se odnosi samo na chrome
ja to nisam primjetio
Ja sam to primjetil na dužim videjima tipa 20/30+ minuta. Nije to baš tak jako novo, mislim da sam prvi put to primjetil još početkom godine..
Nisam primjetio ništa slično. :/
Barem za sad ne.
primjetio sam to,ali se ne sjecam da je funkcioniralo svaki put.
Možda samo kod određenih vrsta videja.
Tipa: kad uploadate imate za birati poput: music, comedy, education itd... valjda samo kod nekih od ovih.
SO. MUCH. WIN
https://chrome.google.com/webstore/deta ... kkpkpnmjik
Jel i druga osoba kojoj saljem mora imati instaliran taj add-on?
EDIT
izgleda da da
Vjerojatno :?
Evo družim se posljednjih 4 dana sa Chromeom i moram priznati da je... također loš pokraj Opere xD Dao sam novu šansu i Firefoxu i Chromeu, ali jednostavno su loši.
Stvar navike, niš drugo...
Može biti. Većina stvari se može srediti pomoću extensiona (recently closed tabs koji je must have, smooth scroll također i sl.), ali nikako se ne mogu naviknuti na download manager. Tu je Firefox najbolji, ali on ima svoj set problema.
Ja koristim isključivo ovaj preglednik na svim platformama koje imam i bolji mi je od kompletne konkurencije zajedno .Brzi , jednostavan i kompatibilan .
Da,ali u zadnje vrijeme je katastrofa.Neke stranice su skoro pa potpuno neuporabljive,cesto se rusi i cak su mi se 2 puta resetirale postavke,a nekad moram restartat komp da bi ga nastavio koristit zato sto mi zasteka usred yotube filmica.
Ništa od toga nisam primjetio a koristim ga na dva kompa i na jednom laptopu .
Imaš recently closed tabs na onom početnom screenu, jednostavno otvoriš prazni tab i bude na dnu. Ne treba ti plugin poseban= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Dobra fora, hvala! Još se nisam skinuo sa Chrome-a, budem vidio jel ima kakav bolji download manager kroz extenzije. Ako se da pokrpati kak spada, mogao bi biti odličan.
chrome ima najbolji i najjednostavniji download manager od svih browsera,ne znam zasto bi ga htio mijenjat.
Updateo mi se jutros i malo je brzi cak ili mi se cini.
I ljepsi mozda.
I tak, eto.
Ovo je bio jako glup post
chrome se (barem meni) pokazao kao definitivno najbrži browser... opera se na tom polju može sakriti prema chromeu... s druge strane ima stvari koje mi fale, a koje je opera imala... speed dial i sl. kerefeke...
Imaš most visited koji je sličan speed dialu (pretpostavljam da će na speed dialu biti najposjećenije stranice)
Al iskreno ne vidim smisao u speed dialu kad svaki browser ima bookmark bar
da, ali opera ima jednu cool stvar... ako u speed dialu pod brojem 3 imaše facebook.com, dovoljno je samo da u address bar upišeš 3 i lupiš enter i evo te na facebook.com... taj feature mi fakat fali...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Ne znam, al ja u Chromeu napišem fa pa stiznem enter s istim rezultatom. Jedno slovo više :P
S tim da je pisanje bilo čega još uvijek sporije od jednog klika na bookmarks bar
Opera ima nickname sistem bookmarkanja, što je sexy. Daš nickname bookmarku i zoveš ga pomoću njega :D
da, ok, to je za facebook... a što ako imam neki random, nepoznat site, i to ne homepage... recimo neka tema na pcp forumu? stavim lijepo na speed dial pod broj N, i svaki put sam ukucam N + enter u address bar= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Evo me nakon par tjedana nazad na Operi, opet preporod, kao i nakon Firefoxa. Nevjerojatno koliko je Opera brža, fluidnija, funkcionalnija i oku ugodnija :pray: Dao sam novijim verzijama browsera šansu, ali ništa od toga... Još kad se sjetim da sam imao averziju prema Operi, koja sam budala bio :D
To je i meni jedan frend govorio prije mnogo mnogo godina, pa sam mu se smijao. Reko ma kakva Opera, a kad sam prešao na nju ostao sam zapanjen. A od tad do danas ta zapanjenost je samo veća i veća. FF je odavno propao, IE je isto za niš, a jedino bi Chrome mogao biti drugi browser uz Operu, bez obzira što ima tako malo mogućnosti i napravljen je za usere koji žele samo surfat netom i neznaju di se resetira komp.
Baš to, na spomen Opere sam se ježio, dok nisam probao ovu v10 seriju, od tad sam se preporodio.
Da. Ja sam bio na devetki, i verzijama prije čak. A možeš si mislit kakav je napredak ostvaren od tada pa do danas.
erm... kakve veze ima opera s chrome-om? :P