sve mirno...niti ne znam kako se zovu....
Printable View
sve mirno...niti ne znam kako se zovu....
ja sam jednom išao u školu i jedno malo govno od susjeda stoji na ulici i u ruci drži kesten.ja ga gledam i kontam da će bacit i prođem pored njega i govno bacit kesten na mene i uhvati šprint i pobjegne u kuću.drugi put isto,al isam ja uzeo njegov plastični autić sa pedalama i odnio ga kuć.i onda mi došla njegova stara.
ma ono, susjedi su jedno 30m svi udaljeni od mene,cak i 50 metara...zbog mjuze nema beda, po ljeti znam slusat oko 1 jako glasno a ne bune se.
jedino jedan lik, (40-45god) me zove svakih 10 min na telefon jer misli da ima virus jer mu je miš spor (ima mis na kuglicu onu, pa mu se zaprljala :| )
i takvih gluposti, to me izludi ._.
da tako i kod mene...= Citat =:
Izvorno postao njub
meni je susjeda od 70 godina dosla na vrata kad sam igro SWAT 4.. mislila da se puca na ulici i dosla ptitati jel se treba u podrume ici..(zivim u zgradi)
^^ godine godine... :D nadam se da si joj objasnio da uhvati gibu u podrum...
Ček, imaš susjeda koji gađa okolo sa kamenjem, a nisi ništa napravio?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
um... ne... al mi se susjeda jedna žalila (tj. mojoj kevi) što glasno puštam glazbu, pogotovo kad pustim benny benassija 'n' shit :D= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Jedanput sam Nafrkao malo glazbu preglasno,i susjedi su zvali Policiju.
Da :( A mogel bi jednostavno, ne znam, uzet ciglu i pogodit ga. U glavu, poželjno.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ma ubit ga treba,odmah prije negoli netko nastrada.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
a ima svakakvih susjeda...= Citat =:
Izvorno postao Nitro3d
kod mene susjed vjezba za neko natjecanje u sviranju violine, svaki dan do 1-22 ujutro. meni to ne smeta ni nista, ali zato kurwa s 4. kata koja pusta cajke u isto to vrijeme moze mu prigovarati.. kak mmrzim tu zensku da je to nevjerovatno
Moram si nabavit jace zvucnike, da ih i ja malo zivciram... Inace malo dosadno u ulici al sredit cu ja to kad skupim pare :killyou:
Meni je susjed doletio dok sam igrao TDU i turirao 300c SRT8 na negdje 1500 o/min. Ovaj bass je tako drmao da su mi se stakla u stanu tresla. :rotfl:
SPrek ljeta moji susjedi pozovu 512 rođaka na roštilj (nekoliko puta), i onda cijelo vrijeme (od 6 popodne do 1 ujutro) puštaju cajke. Ovog ljeta namjeravam nabavit jače zvučnike i puštat im Amon Amarth ili Kataklysm da i ja njih malo živciram.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ja bih ti donirao, ali da se oni okupe ko ljudi, roštiljaju uživaju a da ne pjevaju cajke...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
bit će kada ti policija dođe na vrata...= Citat =:
Izvorno postao Skoljo
ja nisam neki fan glasne muzike a jos k tome prvi susjed mi je jedna bakica koja mi je nako draga fina zenica skroz pa necu da joj zagorcavam ovo malo zivota sto joj je ostalo... aj em gud boj
časti li bar baka kolačima?
@ Mr. ante lol
Pa neznam izgleda da sam ja svoje susjede već dobro istreniro nikad mi se nebune al brijem da im moji z 2300 piju živce na slamku :)
moj susjed ima negdje 4 auta, a mijenja ih kao carape, nemojte sad ovo izvlacit iz konteksta, ali mijenja ih jako jako cesto i onda on te aute meni nasere na ulaz i onda se buni kako se ostali susjedi žale oko njihovih auta i jos tvrdi da ja idem na njegovu povrsinu, hahhaha, to su biseri
:gitara: 6.1 set
:gitara: fuck the system
:gitara: tri u noci
:evil: sused od 60
na spratu iznad mog dvoje se prepucavaju ko ce glasnije, jednom tako susjed koji je bio izmedju njih dvojice prvom probije ciglom vrata a drugom baci aparat za gasenje pozara na vrata... i ono, od tada su smirili...
nikad mi se to nije dogodilo,ne igram tako kasno...= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
ne igraš do tri sata :nonono:= Citat =:
Izvorno postao pomahnitaliZLAYA
imo sam problema sa susjediam dok sam razvaljivo tipkovnicu u zid pa mi je došo susjed i srao pa sam ga ljepo sero u pizdu maternu i pijetio da ću mu zvat policiju zbog verbalnog nasilja :rotfl:
na moju srecu imam kucu i stan
pa kad sam kuci glasno
kad sam u stanu tiho
a susjedi a cuj znam i ja njih cut al ay nekako se kontoroliramo obadvoje :)
Cesto 2 susida na istom katu raspale cajke... na to ja uzvracam jasenovcom :rambo:
Imam ultrajaku izolaciju pa nemam takvih problema :D
Ali inače dok sam živio prije u drugom stanu često bih popodne čuo kako susjeda mlati svoga sina što je u neku ruku bilo vrlo zabavno. A i neki susjed je bio popravljao stan pa bi počeo bušit u 8. ujtro i naravno probudio me...
Kad sam igro cod 4 (jako glasno, jer se volim osjećat ko u ratu) došo mi je susjed na vrata srati(koji debil), i ja se mislim kaj sad, a on sere sto na sat i njepo uzo sam u ruke kaj mi je bilo najbliže (makaroni) i počo sam ga gađat i stjero sam ga u 3 pm.
Onda je ošo pa se vratio, pa sam ga pogodio tenisicom u glavu i muda, pa je vidio da me nemre zajebavat dok uživam u codu, pa je odustao i otišao.
...........i nikad se više nije vratio.................
prije bi reko da si ti ispo debil, prvo ne poštuješ susjede, drugo svatko ima pravo na svoj mir, treće kupi slušalice,četvrto jednoga dana i ti buš star i tvoja djeca bu ti srala konstanto
LOL. samo sam se šalio. ja imam slušalice. nisam tak lud da bi to radio.
Mda...fejlao si i sad se izvlačiš. :yuck:
Fejlao je bez obzira bila ta prica istinita ili ne :(
= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
a kaj onda fantaziraš, ak misliš da si dao dojam da si kul, nisi, da si faca, nisi
ccc
meni je kul. :rambo:= Citat =:
Izvorno postao flander
Ever tried joining the army?= Citat =:
Izvorno postao CRO-Tsar
Ma iritiro sam susjeda ima ptsp..lool....i...igro sam cod5 mp...i naravno navinuo do kraja...a onda artiljerija...hahah.... Ovaj je bio lud doma..haha i znam popio 40 tableta za smirenje...xD