:pray:
Printable View
Aerial
To se i meni događa kad nešta sanjam i napadne me neki strah odjednom, srce počne loopat i nemoš više izdržat i probudiš se. To mi je baš sad ovaj zadnji san bio
Recimo da sam znao tu priču, ali ne znam ni sam kako
Znači... Bila je neka mala klinka... Inače neki psihopat šta ja znam i bila je uvijek bježala u neka polja od tate svog... Tata je bio debel i bradat i sjećam se da je mala klinka imala neke moći... I bježala je u to neko polje od njega, i kad bi ju on taman dograbio, ona se okrene i onako zavrišti i tatu neka sila odbaci 2 metra dalje u zrak i lik zagine kad padne na pod. Onda odjednom se ja sad nađem pokraj nekog vagona, gdje Mulder I Scully istražuju neko ubojstvo (vjerojatno tata od te klinke) šta ti ja znam. I sad ispod vagona je bila hrpa krvi, i oni su to gledali onak istraživali te su pronašli nešta, ne znam ni ja šta. I onda s tim nečim, počeli su shvaćat o čemu se radi u vezi te glupe klinke i Scully kaže (eo točno se sjećam, citiram): I hope this happening doesen't affect us all. I tu ona onak sva razočarana padne na pod onak i bedira se. A sjećam se da je imala minić i neke ružičaste mrežaste čarape :?
Ugl, sad onak pojavi mi se ipred mene neki fleševi, i opet onaj isti prizor. Neka klinka trči, a za njom ide Mulder. Ja stojim iza i promatram. I isto se dere na nju i neda joj da bježi. A ja budući da se sjećam šta je bilo onom prvom liku, vičem Mulderu da ne ide za njom da će najebat. No u trenu kad taman da ju dovati, ona se opet okrene, opet vrisne i Mulder poleti u zrak, složi se na pod... I ja kontam ona ista početna scena, kad ono Mulder se okrene, pogleda mene nekim opakim pogledom, mahne rukom i ja poletim u zrak od te neke slie i razjebem se cijeli polomim se ko čačkalica. I u tom trenu vidim Scully kako mi se smije, i ja onda zaključim da se taj proces odvija stalno, neko ko se uplete da otkrije šta se događa, dobije tu moć neam pojma ni ja šta i onda traže novu žrtvu koja sam bio ja, i onda kad bi neko istraživo moje ubojstvo vrlo vjerojatno bi i on tako poginio od nekog uglavnom znam da sam se usrko i zaključio da će se to tako dovjeka ponavljat i da sam ja odgovoran za to. Onda me uvatila ona panika i tu se ja budim
Čudno... :?
sanjam o golim zenama sa savrsenim lijepim sisama, vrlo vrlo lijepe i socne
Koji gadovi... mora da mi kradete snove jer ja se apsolutno ne sjećam nijednog sna već nekoliko godina ako ne i više. :)
Sajno dva komada
Prvi:
Sve je počelo u mojoj dvorani za tjelesni iz osnovne škole, gdje sam ja šuto lopte neke po zidovima i povremeno bi ušo neko i pogledo me šta radim. Bilo je neko natjecanje, ali sam samo je bio unutra... WTF te ja pitam sad? :?
Bilo je neka onak natjecateljska atmosfera, ali sam ja bio sam. I na pola dvorane je bio onak stakleni zid, ali samo pola tog zida s desne strane. I ugl to natjecanje je završilo, i sad svi smo dobili nagrade. Došla je neka žena, i meni dala hrpu nekih papira, točnije 2 hrpe. Rekla jeda u jednoj hrpi svaki papir vrijedi 2 dolara, a u drugoj svaki 5 dolara (USD). A bilo je jako puno tih papira i osjećo sam se onak bogato i sretno. Eo točno se sjećam bili su onak jedno 40 cm dugački i jedno 10 cm široki, zavezani onim ko novčanice u banci. I ništa, ja sam spremio to u torbu i krenio van. Ušo u svlačionicu i ni više ni manje stvorio se u nekom frizerskom salonu ili nečem ne znam ni ja šta je to bilo, u nekom nepoznatom gradu. Imalo je staklene velike prozore, gotovo kao zidovi nešta di se cijeli grad vidio vani... Svi su ljudi prolazili i onak mrmljali nešta čudnim jezikom koji ja nisam razumio unutar tog nečeg... I ja pitam neku trebu u toj staklenoj prostoriji kao vota fak je ovo, i ona ipak uspije nešta meni na Hrvastkom objasnit jer ga je pričala malo. I skontam jbte da se nalazim ni više ni manje nego u Mađarskoj, u nekom gradu ne znam ni ja kojem... :?
I ugl u tom trenu dođe moj brat, onak sav sretan i kao ono eeeej pa deeeeesi ovo ono i fura neku putnu torbu na leđima jebote izgleda ko skaut :?
I on meni kao ovo ono nešta ne znam ni ja šta i ode. Meeep! :sljeganje ramenima:
I tu mi on kad je odlazio dao kapu svoju novu što je kupio, da je ja nosim. I ja je stavio na stol neki i zaboravio, i taman kad sam izlazio ona treba me za rame i podsjeti me. Ja joj se zahvalim, i odem :D
I sad došo ko na neki kolodvor, i tamo neki lik čudno gleda u mene. I ja ga ne doživljavam. Al on mene i dalje čudno gleda jeboga i to mene nadrka i ja njemu počo srat nešt tek on meni kao počeo nešta na češkom pričat da je on iz Čekše ovo ono al sam ga napola razumio i mi se tu skompali. I tak, nakon bacanja spike ja ošo negdje u ulice tog grada i razgledam, gledam kolko je velik ovo ono... I ni više ni manje, tamo sretnem jednu žensku, frendicu inače sa njenim frendom iz Velike Gorice kako se šetaju. Al kad sam ih sreo, onako je već mrak pao i cijeli je grad odjednom bio prazan. I ništa, ja s njima šetam, pričamo o nečem, uključujući i bijelu čokoladu i dođemo do neke nizbrdice koja je vodila u tunel di auti prolaze. I sad nismo trebali tu ići u taj tunel, al ja nisam mogo odolit a da ne uzmem neku stolicu sa strane, i spustim se na njoj u taj tunel. I ja se zaletim na toj stolici, i onako klizim jedno 100 metara nizbrdo u taj tunel i uletim onak unutra. Sjećam se da je sve bilo onak karamel boje svjetla unutra. I sad kad sam uletio unutra, uopće nije bilo autiju. Tek kad sam se počeo vraćat, auti odjednom navalili i nisam mogo izaći iz tog tunela od tolko prometa. Sačeko sam, i onda izašo, ali ovo dvoje više nije bilo tamo di sam ih zadnji put vidio... I tu se budim :D
Drugi san:
Sve je počelo tako da sam ja išo posljepodne u školu, i frend me nazove u 3 ujutro i kaže kao "Aj ideš s nama na maturalac!"
I ja reko ajd, i ja došo tamo kod škole, kad ono cijeli frendov razred razoačaran, neko otkazo maturalac. I sad šta ćemo, i neko se sjeti ajmo napraviti tulum od tih para što imamo :D
I mi napravili tulum, al prije toga je došo neki Srbin po prezimenu Sremac i gurnio me te optužio da sam ga ja napo i reko da će me tužit. I došla murija, odveli nas kod pedagoginje na ispitivanje i ispituje ona nas a ovaj Srbin poveo prijatelje kao svjedoke da sam ga ja gurnio a jebote nisam, majke mi! I ja se branim al ne, niko mi ne vjeruje te mi kaže pedagoginja da moram neke formulare ispunit. I sad ono osnovno, ime prezime, adresa, i sad bila su dva red kao moji interesi. Ja reko WTF? Kaže ona moram napisat koji su tvoji interesi u formular. I ja reko pa ono, nemam baš previše interesa, kao ajd piši sviram gitaru i bildam šta ja znam i tak to, što je ona i napisala. Al nije bilo dosta. Trebo sam u drugi red isto još neke interese. Točnije 5 komada u drugi red. I ja ne znam šta da kažem, i kažem aj piši igram nogomet i izmisli nešta. I onda ona tako napravi, i tako bi.
Tu sam se ja vratio frendovima, di smo tulumarili ko nenormalni i bilo nas je tolko puno da smo se svi bili pipkali kolko nas je puno bilo u malom tom razredu u školi, točnije ležali smo i svi smo skakali jedni po drugima urokani od cuge... Onda smo ošli do grada, i htjeli pravit sranja, te sam ja izvadio dimnu bombu koju sam imo (ne ona petarda, već prava dimna bomba ko iz CoD-a). I mi kao ko će bacit, i javi se ovaj jedan frend da će on. Al je problem što sam ja slučajno kad smo otišli iz škole, nisam obuko svoje patike nego neke papuče te nisam mogo trčat :?
I ništa, ja njemu dam bombu, i on makne osigurač, baci je, kad u tom trenu jedno 11 murijaka naskoči kod nas, svi se razbježe i svi počnu trčat kroz taj dim, niko ništa ne vidi, svi bježe, a ja malo spor jer imam te papuče... I kad je nestalo dima, uvatili su frenda koji je bacio bombu i većinu. Mene neiko nije.
Tu sam ja ošo kući mrtav umoran nakon tulumarenja, samo što sam došo kući sa sjeverne strane grada, ne sa južne kako bi inače došo. Nemam pojma kako je to moguće. I tu sretnam 2 frenda i kao pitaju me diću ja. Ja reko pa evo idem kući. I niš, oni odu, a ja pogledam na sat kad ono 12:02, a nastava u 13:10. Ja mrtav umoran i prljav. Kontam šta ću, ma reko idem spavat, jebeš nastavu, odem kući i zaspim... I eto, tu se u stvarnosti probudim :D
Eto... To je bilo juče i prekjuče što sam sanjo al nisam imo prilike naspiat pa sam zapamtio jer se jako kristalno sjećam tih dvaju snova :D
covjek mora biti na jako teskim drogama da ovako nesto bolesno izmisli= Citat =:
Izvorno postao LL21
ili jednu intimnu noc s kenanom :oops:
Ne treba biti na teškim drogama, samo ultraufuranikuler. :(
Sanjao sam da pišem ispit iz povijesti ali ne ono klasika da se podjele ispiti i odgovaraju pitanja nego je svatko dobio knjigu pitanja i iz nje izvlačio pitanja koja je htio. Trebalo je sve skupa skupiti min 80 bodova savko pitanje je nosilo određeni broj npr laka jedan bod ali ih trebaš 80 riješit, a neka teška i do 50 ali si trebao napisati mali esej o nekim uzročno posljedičnim vezama uglavnom sjecam se naslova te knjige.
"Volley and musket fire in the nineteenth century". (voleji i pucnjava mušketama u devetnaestom stoljecu)
knjiga je bila prepuna taktika kako postavljati ljude i topništvo i pre puna screenshotova iz empire:TW
i takvih stvari kao da sam na nekoj vojnoj akademiji.
Uglavnom iz testa sam dobio 1032 bodova od 80.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Vos dominus
De dobro je... Izmišljam... Ise dragi ovo je žalosno :?= Citat =:
Izvorno postao LL21
Jbte i danas sam sanjo jedan dobar al eto neću ga ispričat da nebi ispalo da "izmišljam"
PIS AUT
A ono... Niko te ne tjera da čitaš moje postove iz ove teme...
Aj dugo nisam niš piso a baš sam juče reko da ću probat što više zapisivat pa ajd da bacim koji san... ^^
E sad budio sam se 76 puta i sanjo 45 puta al aj probaću nekako sve u jednom napisat
Znači ne znam ni ja kako, počelo je tako da sam se odjednom našo na satu računovodstva, kojeg mi je predavala profa iz trgovinskog zapravo... Aj doro. I najgore, to smo imali samo jedan sat sad ovako preko ljeta, ne znam ni sam zašto. I sad svi su zapislivali šta je ova diktirala, al ja nisam, nije mi se dalo. Meni je bilo zabavnije gledat neki lavor u kojem je bila neka crvena vrećica i u njoj se koprcala neka bodljikava riba. I to tamo kod ploče na sred učionice, da se usereš - pomislim. I aj doro, sad zvonio bio sat za odmor i ja ošo tamo to promatrat malo i skontam da se nalaze pokraj tog na podu 2 vrećice sa posnim sirom (!!??) i ja uzmem jednu, ne znam zašto ^^
Sad zvonilo je za idući sat, i došo je profa iz geografije koji mi više ne predaje, samo što mi nije došo predavat geografiju nego neki predmet gdje smo svi svirali gitare električne :?
I ugl nekom iz razreda stvorila se mikrofonija, i profo se sav uzburka i počne pizdit tamo ja kažem de alo čoeče smiri se sviram dosta dugo znam u čemu je problem jbte, da mi on nebi uopće vjerovo. Kaka pič**! I ugl problem je bio što je ovaj jedan specoš iz razreda došo preblizu pojačalu, pa se počela stvarat mikrofonija ;D
I tako je završio i taj čudni sat, i izađem van na odmor. Vani u školskom dvorištu bio je neki party di je bila neka ogromna lončina di se kuvala hrane za sve ljude i u kojem su zrna graška koji se kuvo bila ogromna ko šljive jbte. Aj doro, odem i prošetam se malo tamo okolo i sretnem ovog specoša iz razreda na cesti ispred zgrade. Neš počnemo pričat, kad odjednom iz fakin čista mira na njega naleti neki ofucani bijeli karavan, pregazi ga bokte mazo i nastavi ravno. Što je najgore od svega, u autu nije bilo vozača (!!). I niš, pregazi taj karavn njega i nastavi ravno. I vidim da ide ravno na ovu glavnu cestu di ga auti mažu 190 km/h i kontam biće kirbaj ako izleti tamo de idem ga ja probat nekako pogurat sa strane da stane. I nekako ga ja zaguram da se on zabije u drvo sa strane i stane. I aj doro, valda spasim situaciju kad mi dođe neki klinjo (možda nekih 6-7 godina) i počne mi žešće srat zašto sam to napravio, i pokaže neki komad papira di je njemu mama napisala da pošalje taj auto u Osijek da ona može doći po njega i da bi auto sam došo do tamo jer ima autopilot. WTF te ja pitam sad??? :?
Niš, zajebem klinca i vratim se u zgradu škole kad ono to više nije bila ni nastava ni škola nego se održavalo natjecanje iz odbojke u holu. I to su igrali razred iz gimnazije (di je moja jedna dobra prijatljeica ^^) protiv ovih ekonomista iz moje škole. I baš im je falio igrač. I baš mene zovu da ima ja pomognem. I baš ja pristanem. I taman kad smo krenuli igrat, utakmica završi. :facepalm:
Izađem van da popričam s tom frendicom, i kad sam izašo, skontam da se vrijeme vratilo oko godinu dana u nazat i da mi je kosa upola kraća i da se zapravo u to vrijeme nismo tolko dobro ni znali tako da nismo imali ni šta pričat. Svašta :?
Sad opet neke gluposti, ne znam ni kako ugl nađem se odjednom u teretani u koju idem di smo ja i jedan frend iz Vinkovaca kupili potpuno iste Jackson RR3-ce crne boje i neki Behringerov usrani X-V-amp koji je meni već 2 puta riknio samo je ovo bila neka bolja verzija. Frend se bio nadrko kad je skonto da na gitari fali neki šaraf, al ja sam mu dao moj budući da sam ja imo viška, ne znam kako. Onda smo tamo bili svirali isprobavali sve te zvukove dok se frend nije skroz nadrko na sve, ne znam zašto, i jednostavno se popeo na neki krevet na kat i zaspo, u po teretane. Tu sad dolazi moj jedan good ol' friend koji zapravo pojma nema svirat gitaru al mi kaže da je naučio svirat neki riff od nekog lika s Youtube-a kojeg smo bili gledali. Ja reko aj baš da vidim, i on uzme gitaru, prvo se zapetlja u onaj remen nekako i kad smo ga otpetjali on to nekako njubarski odsvira al bilo je dobro. I onda mi kaže da ima snimka di je on sviro na nekom koncertu, i ja reko aj da vidim. I stvarno lik sviro na koncertu i sve super sviro, bilo super divljački, jedino mi nije bilo jasno ono na kraju kad ga je natjeralo srat i nije mogo izdržat tako da se u po solaže usro pred 523454658 ljudi na pozornici i ostavio govno da stoji tamo...
Tu ja primim neki drkavi poziv za neki party, koji ne znam ni ko ga je pravio ni ko će sve bit tamo, ni DI je taj party al bitno da sam ja pristo. I krenem tamo negdje di sam krenio na taj party, uz prugu, i šetam fino kad ono naleti vlak i čujem neke ženske glasove na vrhu vagona kako me zovu imenom. I nekako ja skontam da te ženske (ko god da su bile) išle na taj isti party samo su ubole prijvez tako što su se popeli na taj vlak. Aj sad probam se i ja nekako popet, al ono kuiš budući da vlak pići jedno 100 km/h a ja idem pješke nisam baš uspijo najbolje ;D
I sad opet se tu ne sjećam ničeg, ugl i onda se nađem u nekom drugom stanu od te ženske neke koja je parvila taj party. Samo problem je što ja tamo nisam smjeo bit i kad bi me neko vidio ispalo bi da sam provalio unutra. Al bilo je kul ^^
Našo sam neki laptop di je bio upaljen GTA San Andreas i malo se zabavljo, iako nije bilo miša uopće nego sam moro preko onog laptopovog "touch screena" pipkat tamo, sve dok nisam čuo da neko otključava vrata. Tu sam se usro ko usro i počo tražit negdje da se sakrijem, otvorim ormar da probam uletit, al kad sam skonto hrpu grudnjaka od te ženske i gaća tamo reko de neću se gužvat s grudnjacima i gaćama pa pustim da uđe i nek me vidi jebga šta drugo da radim xD
I ona uđe, i sva sretna kao oooo pa di si ti nismo se vidili ovo ono reko ma da da da i ja isto kažem sve to. I tako mi bacili spiku ovo ono i sad došo red da se ode kupit cuga. Ja ošo s ovim frendom, i u pokušaju da si kupim Red Bull, nekak zabunom kupim Red Bat, pročitam na njemu da u cijeloj toj konzervi ima 0.007 mg koefina, kontam malo, al popijem ga reko ko ga je*e i poćnem se svima prijetit kako ću napravit sranje xD
I sad ne znam kako, nađem se u kadi opet kod te ženske u tom njenom 2. stanu, pitam kolko je sati, bilo oko 5 ujutro valda, izađem iz kade, uđem u dnevni tamo kad ono jedno desetak ljudi meni aaaaaaaaaaa vida ga ovo ono i ugl CUT THE CRAP, skontam da je party završio, da sam se ja napio opet ko stoka (od jednog Red Bata-a -.-') i cijeli sam po jakni bio izrigan, skinem ju, bacim u kantu za smeće i krenemo svi kući na noćno kupanje do neke plaže prljave, i tamo bilo još ljudi na noćnom kupanju, i taman počela kiša padat i svi se razbježali ko sise kući. Ja reko aj dobro baš fino godila ta kiša malo i osto s još nekolko ljudi ^^
Tu smo se sakrili pod neki krov di su bili tuševi i di su se neke ženske tuširale, kad odjednom uleti moja baka sa fiš-paprikašom kako ona to zove i počne nudit sve da jedu na što su se svi razbježali ko da je donjela nuklearnu granatu. Al doro, ja sam pristo i počeo jest to čudo i odjednom počele dolazit neke babe bijesne njene frendice bokte mazo osjećo sam se ko u staračkom domu pokraj njih. Samo najgore što su me sve te babe onda počele nudit nekim svakakim hranama na što sam ja ždero. I kad sam zaprvo skonto da nebi uopće smjeo jest take gluposti zbog prehrane i treninga i kad sam skonto da sam se u tih 15 sekudni udebljo ko svinja, probudim se fala ti Đizusu...
I de nemojte me optuživat da izmišljam više, jbte stvarno sanjam take pizdarije xD
aj se lječit!
Onak, :pray: .= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Neznam odakle ti takva sranja ulaze u snove, ali bar nisam dva puta pao sa stolice dok sam ovo čitao.
Vjeruj mi i ja bi bio sretan kad bi znao :?
Već se počinjam plašit samog sebe :?
potraži stručnu pomoć, Lorlone ... :P
ju ar sik madr fakr :rotfl:
Lolz Lorlone.
A dobro nisam ni ja ništa bolji, jedino što skoro svaki puta zaboravim što sam sanjao :)
Zadnjeg takvog što sam sanjao (a da se sjećam) je bila kombinacija watchmena, hellboya i serije lost premiješane sa putovanjem kroz vrijeme :rotfl:
Ma jooooj i danas opet sam sranje sanjo al po tog se ne sjećam tak da ću ukratko neš...
Ugl putovo sam u Sloveniju u Maribor (pojma neam zašto) u busu koji je kreto iz Borova Naselja kojeg je vozio tata od frenda. U tom busu bilo je svašta jbte. Bio je moj smeđi mačak koji je samo ždero hranu za mačke i vozač mi je srao da ću to morat čistit kasnije, onda bila je neka debela kuja koja mi se nabacivala koju sam moro odfakat, onda neki cigan crni koji mi je reko da pozdravim neku žensku i da mu je drago to što je tako kako sad je šta god to bilo (:?)
I ugl kako smo se vozili, na po puta na toj autocesti bila je naka (hah neam pojma kako da to opišem sad) aj recimo ogromna uzbrdica (namjerno napravljena činilo mi se) i tako jedno ša ja znam u visinu 100 metara i onda poslje tog isto tolka nizbrdica. Bila je tabla i pisalo da je to "Ludvikova [nešta, ne znam šta sad, ne sjećam se ]". I ugl tu se mi popeli s tim busom, i onak zaletio se niz zu nizbrdicu i bilo loodo ^^
I ugl mi smo došli u taj grad, koji je na čudo izgledo potpuno identično ko onaj u kojem sad živim i neam pojma šta smo tamo radili i zašto smo bili ugl ovo je sve čeg se sjećam :?
Nemam riječi. :pray:
Ovaj fakat sanja čudne snove...ali ne čudnije od mojih...ja sam sanjao cijelu noć da sam sa svojom bivšom(da barem jesam)...probudim se ja ...i fakat mislio da je to stvarno....
Odakle sve to uzvlacis.
Ali ozbiljno.
:pray: :pray:
ugl sanjam besmislice... sanjam sebe kak hodam kroz park i probudim se...
It's the shrooms.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
:)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
http://www.imagesforme.com/out.php/i...roomDreams.jpg
Ne znam ni ja di to izvlačim jbte, samo mi se muva po glavi :?
I eto danas opet...
Nisam siguran, po tog se ne sjećam al ajd opet u crtama nekim
Znači bio sam kod frenda u Australiji... I trebali smo spavat kod njega al nije bilo mjesta, pa je mama od tog frenda skontala kao foru neku sad. Ima neka životinja, koja mjenja oblik. To je neka bodljikava morska životinja i kad je mirna, pretvori se u krevet, al kad ju zajebavaš postane bodljikava i mala. I sad mi smo trebali spavat na toj životinji, ali uvjet je bio da se ne smijemo mrdat jer će se ona onda nakostriješit i izbost na s dok spavamo. I ja se nikako nisam usudio al aj pristo sam na kraju. I legnem na to sranje, i počnem se mrdat i eto to govno bodljikavo se pretvori u to bodljikavo stanje i izbode me po dupetu i nogama. I tu se ja nadrkam i počnem svima redom srat, i odjednom neki ogromni ker jbte od 2 metra sa medvjeđim krzom stane lajat na mene i počne me grist tamo đizsufakinkrajst :?
I onda opet neki fleševi, i sad se ja odjednom nalazim u trgovini i gledam šta da si kupim... I vidim neke umjetne ogromne kobasice (plastinčne, gumene-pojma neam ugl znam da su bile umjetne) i ukradem jednu. Šta sam s njom htjeo pojma neam, al znam da sam onda ošo za nekom ženskom i pratio je tamo di god je ona to išla. Na kraju sam došo kod nje negdje tamo, i mene natjera pišat i pokušam ući u njen WC al nisam mogo jel sam bio preširok :?
Dalje se ničeg ne sjećam :hangin:
A da ti počneš pisati knjigu prema ovim snovima? Brijem da bi bila hit ljeta. :pray: :pray:
Pred par tjedana sam sanjao da sam umro od smijeha.
I kako izgleda smrt? Jesi konacno dobio 72 djevice?
Sinoć sam sanjao da sam se bario sa nekom shemale. Jej. Jebi se Sonik, tebe krivim za ovo. :(
<3
Ti bar imaš takve snove. Ja nikad nisam sanjao da nešto barim.
Tak se čudite Lolronovim snovima ko da vi opće na sanjate.
Ja nekad sanjam još gluplje snove s totalno nepovezanim događajima ali je problem kaj ih nakon otprilike sat vremena nakon kaj se probudim, jednostavno - zaboravim.
Najjači su oni "interaktivni" kad već polubudan oću s rukom nekaj dohvatit ili se trznem da nekaj izbjegnem. :)
Fala đizuskristi da je neko nešta pametno reko :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
A danas evo hah... Bar nešta dosta zanimljivje iako nije tolko čudno više manje
Znač počelo sve da sam igro stolni tenis s trenerom nekim, koji tolko predobro igra da kad mi je jedan bod dobio da je odma odusto i reko da neće igrat samnom jer sam preloš za njega. Znam da je poslo neki svemirski felš tako da kad sam ja lupio lopticu da je ona bokte odletila 4 metra od stola. I ugl, tu sam ja krenio trenirat da bi mogo igrat protiv njega al budući da sam osto jedno 3 minute tamo i treniro naravno nisam niš naučio novo tako da sam ošo kuci. Tu sam bio umoran i lego sam spavat. E sad... Kad sam lego spavat, čuo sam kako je neko pozvonio na kuću i oće ući, i samo sam čuo da je taj neko ušo da ga je moj brat pustio unutra. I tu je on ošo u sobu s bratom. I sad meni u snu onak taman di idem spavat prođe kroz glavu strašna ideja da bi taj lik mogo ubit mog brata, al ono, to mi samo prošlo kroz glavu. Tek sisu ti opalim čuješ stvarno pucnjeve u sobi. Točnije 4 komada. Ja se ustanem iz kreveta i otrčim u tu sobu kad ono brat tamo leži ucmekan i taj lik taman kako sam otvorio vrata ispali još 2 metka u mene. Imo je neki revolver glupi, crni šešir i plašt ko betmen. I on tu sad počne bježat nekako al ja ga čopim za noge rukama (jer me pogodio u noge i nisam mogo hodat) i stisnem ga ko konj. Sad kako sam ga držo, ne znam kako je to moguće al brat se onako izrešetan usto, i uvati tog lika. Tu je i meni odjednom bilo bolje i više ko da me nije ni pogodio zapravo ^^
I onda... Naslonili smo tog frajera na zid, i tako ga isprebijali i išaketali po faci i izgazili da mislim jbte da je mene bilo to bolilo. I sad moj brat tu ode po policiju, al ja reko zajebi policiju, vidiš da te htjeo ubit, poslaće nekog drugog iz zatvora. Ja sam bio za da ga isprebijamo do smrti ^^
Što sam i počo radit kad je brat ošo, stao ga lemat šakam po faci al govnaru ko da niš nije bilo i tu on uzme meni iz kuće onaj Glade Micro Spray (kako već se zove) na detektor pokreta i pošprica mi ga u oći. Tu sam i ja u tom trenu dovatio neki drugi sprej i stao njega špricat u oči tako da je ispalo da se borimo sprejevima i špricamo po očima :?
Taj lik nekako mi zbriše, a brat dovede nekog frenda koji nam je ispičo sve šta je bilo. Na kraju je ispalo da je moj brat posto prepopularan (iz čista mira), i da je neko naručio njegovo ubojstvo jer je nekom to smetalo. Taj lik što ga je propuco predstavio se kao da je iz FINA-e i da je došo neš raspravit u vezi neke hipoteke pojma neam...
Ugl onda se ja odjednom nađem u nekom selu, na nekom balkonu koji je bio napravljen od isprepletenog bambusa iz kojeg je rasto suncokret ^^
I sad ti suncokreti koji su na rubu bili, ja probam ubrat jednog kad se ono odroni rub i ja jebeno padnem s nekih 15 metara dole u polje kukuruza na dupe i nabodem se na drkavi kukuruz. Tu sam bio tako ljut što se to dogodilo, da sam sav prašnjav onako krenio prema centru tog sela, i htjeo otić jednoj frendici srat jer sam bio uvjeren da je ona za to kriva. Ali tu na po puta me sretnu frendovi koju su skontali da sam pao, i ispričali mi da su i oni pali jer se i njima odronilo to sranje. Tako mi tu bacimo spiku kad ono pogledam na stanicu i vidim ekipu i frenda kako motaju pljugu i krenili oni pljugat. Tek ni više ni manje (nego srednje xD, ok nat fani -.-') skonta nas murija i stane trčat prema nama. Al u tom trenu frend koji je imo pun k pljuge kod sebe, baci je na pod, izgazi tako jako da je nestala tako da murija nije imala nikakve dokaze da smo pljugali. Tu se svi pokupe i odu, i ja ostanem sam tamo oko te stanice da probam naći ostatke pljuge, al sam našo sam praznu rizlu.
I onda buđenje ^^
Pucaju na njega, pada s 15 metara i ne probudi se...
Pronalazi praznu rizlu: poof! budan.
Fak, zakaj uvijek u ekspresnom roku zaboravim kaj sanjam. A isto sanjam nebuloze kojima se, kad se probudim, znam smijati ko budala, a malo kasnije kad se oću sjetit kaj sam sanjal - blokada.
Bokte Lorlore, šta ti jedeš :pray: :pray:
Jeli imaš neki dream journal ili nešto slično?
Jedem 250 grama proteina na dan zbog treninga, a dream journal upravo pravim ovdje :D= Citat =:
Izvorno postao mirko l
A evo sad sam se opet probudio... I opet sanjo... I opet pizdarije... Al ovaj put se svega sjećam jbte ne znam dal da uopće počnem pisat jer bi bilo ogromno...
Al aj budem probo nekako u kratkim crtama, neću u detalje sve one
Al sve je nepovezano i puno ima čudnih događaja...
Znači jedna draga meni frendica doživila je nesreću u autu i poginula ( :cry: ) i tu sam ja došo na to mjesto na toj cesti di se to dogodilo i sve druge upozoravo da paze kako voze da se to i njima ne dogodi njoj u spomen valda. Tu mi je nekaka baba glupača izletila iz auta i srala da je gorivo u Hr skupo na što sam ja reko nabijem ti ja Obamu to ste vi krivi Amerikanci tamo barel nafte stalno skuplji. Tu se ona pokupi i ode u nekom bijelom autu. Ja sad sav očajan odem u neku birtiju i sjednem tamo uvalim se očajan. Nađem neki papir na kojem piše reklama za tu birtiju i jebote na njoj pisalo da je to kršćanska birtija ovo ono. I Bio je kao slogan "Ako volite Boga i Alkohol, na pravom ste mjestu". Papir je bio neke plave boje... I ugl tu je sad počela neka utamkica, između Arsenala i još nekog na plazmi i svi se ono okupili puna birtija svi cugaju sretni samo ja očajan i sav onako odašiljem mrak i tugu. I sad završi utakmica s 1:0 za Arsenal, ali kad je utakmica završila, ovaj igrač iz tog drugog kluba uzme loptu, dotakne je rukom, na što sudac svira i i kaže da mora izvest taj slobodni udarac al ne Arsenalov igrač, nego od tog kluba iako je igrač iz tog kluba diro rukom loptu. I sad izvede on taj udarac, i opet dotakne rukom, i opet ista stvar. I to je radio sve tako do gola dok nije došo, puco 3 puta, prvi put promaši pokraj gola pa mu publika vrati loptu, drugi put mu obrani golman Arsenala, i treći fakin put napokon zabije gol na šta se cijela rulja sa stadiona sleti na teren i stanu se veselit... Tu znam da je komentator počo vikad kako je ovo pri puta u povijesti da se događa ne znam ni ja šta... I ugl ja tu odem kući opet nesretan, dođem kući i jebeno imam šta vidit :?
Ta frendica, odjednom nekako je živa, i u kući se ljubaka s mojim bratom, iako je od brata cura tamo pokraj njih. Ja uđem, vidim taj prizor, izbacim čvalje do poda i jebeno NE VJERUJEM još me ta cura od brata pogleda slegne ramenima i kaže nešta kao "A jebiga"... Ja tu izgubim razum (koji nisam ni imo), odem u drugu sobu, počnem urlikat, grist zidove, grebat gitaru, čupat kablove... Iskreno tako se futavo nikad nisam osjećo u životu :?
Tu se sad dogodi par nebitnih sranja, i ugl ja uzmem moj bicikl, odvezem se na neku poluplaninu di su bili svi frendovi. Bio je to onak strmi brežuljak, sa puno šuma okolo, na vrhu je bio ko neki hram... I sad ja dođem gore, i svi se počnu tornjat u taj hram jedino neke 3 ženske ostanu pokraj mene. I sad jedna mi strpa ruku u gaće i uvati me za dupe, druga mi se počne unosit u facu a za treću pojma neam šta je bilo. I sad ja tu malo alo alo de stani jbte i nekako ih smirim. Tu jedna od tih ženski predloži da se mi natječemo u nečem (ne znam ni ja čemu al ugl sastojalo se to nešta od spuštanja biciklom niz taj brežujljak i vračanja nazat, kao ko će prije). Al to je bilo tako strmo i kamenito i šumovito da ono, nebi se svako usudio. I sad ona se zaleti dole, i ja uvjeren da ću je ownat pustim je jedno pola minute prednosti. Tu se ja zaletim ko pravi, preletim sve živo i neživo, i stignem ju na po puta dole. I sad taman kad smo se krenili vraćat uzbdro odakle smo došli, na moje čudo ona postane uber brza i tu i tamo me stigne al se i dalje nisam ja nisam dao. Vozimo se tako i ownamo se, malo ja prvi, malo ona al na kraju smo oboje odustali kad se njoj otkopčo grudnjak. Tu smo stali, i dok smo stojali dok je ona to naštimavala prođe jedan frend isto koji se trko s drugim frendom. Samo što je ovaj jedan bio na motoru, a drugi na biciklu (baš pošteno jbte). I ugl tu ova sredi taj glupi grudnjak, i mi nastavimo pješke negdje, neam pojma di, i kad smo došli tamo di god da smo došli, to je kao bio kraj i ona je pobjedila...
Opet se neki šitovi nebitni dogode kojih se ni ne sjećam... Mislim čak da je ovo novi san
Ne znam kako ni šta ni gdje, al našo sam se god zubara, i imo sam neku bolest te mi je taj zubar trebo ubrizgat 2 deci nečeg plavog u dupe preko šprice od 1.2 mm. Sjećam se da sam reko da bi bilo bolje da mi po litre kole ubrziga u dupe nego tog (jer očito sam znao da će ovo plavo bolit iako sad neam pojma šta je to bilo). Ugl, on je to meni roknio u dupe, ne sjećam se jel bolilo il ne ugl i sad se ja fino vraćam kući putem iz osnovne škole, zašto baš tamo, pojma neam. Prolazim pokraj frendove kuće kad od jebeno jednom počnu padat 2 ogromne plave jabuke u obliku šake na mene. Ja ih nekako izmaknem, al svaki put kad se pomaknem, one skoče i opet na mene idu. Čak mislim da me je jedna i opalila u facu. I ugl sad frend izađe iz te kuće di je živio, da mi neku normalnu jabuku i mi ugl ustanovimo da ja imam nuspojavu onog plavog sranja i da su mi vrhovi prstiju bili radioaktivni kao i jedan dio ispod prsa te da sam zbog tog mogo upravljat metalnim predmetima i jabukama. Također sam sazno da mogu pojačat taj radioaktivni efekt tako da jedem neko okruglo malo crno voće. Tu smo probali testirat to tako što je neki klinjo mali prolazijo kući tom stazom, i mi mu dali jabuku. I sad kad je ošo nekih 30 metara od nas, ja mu istrgnem tu jabuku i počnem ga po faci lupat s njom dok se nije raspala (preko te radioaktivne moći) i dok on nije počo plakat. Sad opet neš se dogodi... I ugl ja sam bio potpuno izgubio tu moć... Al bila je neka dobra osoba, koja mi je donjela neku zdjelu s puno nekog sitnog okruglog voća različitih boja. Tu sam skonto da se nalze i one crne od kojih dobivam tu moć tako da sam odma njih počo žderat. U tom trenu dođu 4 ženske osobe, i počnu jest zajedno samnom iz te zdjele na što ja popizdim i ovu jednu roknem šakom u trbuh di ona počne plakat. OPet sam dobio tu moć, al sam htjeo još tako da sam krenio u potragu da saznam di raste to crno voće. Na kraju kad sam ipak skonto da ga nigdje malte ne nema, došo mi je neki čobo i počo u šifriranim forama pričat da sam ja neki odabrani, da postoji neka crkva, da trebam čekat znakove da mi se ukažu, da se 4 ta znaka već pokazala...
Ma i ugl buđenje
Dosta zajebano je bilo ovo, ni meni po tog nije jasno :?
Noćas sam sanjao da je na naslovnici novina pisalo da je poginula Lepa Brena...Onda sam se probudio. :(
Zakon Lorlone :)
Da se bar ja sjećam što sanjam...
Pa gle nekad se ni ja ničeg ne sjećam, a nekad se sjećam tolko detalja da pamtim citate i brojeve neke iz sna... Zanimljivo ^^= Citat =:
Izvorno postao Raz
Al stvarno ne znam ni ja odakle mi sve to u glavu dolazi...
Od ovog današnjeg jbte bio sam sretan kad sam se probudio kolko sam se bio uživio u situaciju :?
Sanjala sam sebe u suton.
Stojim ispred kuće u kojoj sam provela većinu svog života. Do mene dopiru glasovi iz kuće. Okrenem se i pogledam- unutra je zabava. U tom trenutku vidim neki kombi kako prolazi cestom i nestaje u tami koja se sve više spušta oko mene. Ulazim instinktno unutra, svjesna opasnosti koja vreba. I onda me dočeka šok. Glasovi su utihnuli u nekom od brojnih hodnika koji su se odjednom stvorili oko mene. Labirint. U jednom od njih zatječem čovjeka kako pere podove. I on nestaje iz ugla.
Svjetla se ugase. Ostajem potpuno sama. Disanje mi se ubrzava, a strah obuzima svaki komadić moga bića.
Vraćam se ponovno do ulaznih vrata, a pogled na njih me osupne. Bila su otvorena.... U istom trenutku začujem krik, udaljen i prigušen... Opasnost je tu.
Evo, to je moj san. Ponavlja se u redovitim razmacima od par dana, a nekada i češće ako sam nervozna ili imam problema.
Općenito me živcira kada sanjam vrata, koja, koliko god ih pokušavala zaključati, kada ponovno pritisnem kvaku, ona se otvore.... Što znači da imam problema koje ne mogu riješiti.... Ali dobro....
Zanimljuivo :D
Al gle ne moraš baš sad u pjesničkom stilu pisat, daj malo žargona :D
Tipa...
Stojim ispred kuće u kojoj sam živila jbte. Čujem neka urlikanja glupa. Okrenem se i pogledam - unutra parti, jeeeej! U tom trenu neki kombi projuri pokraj mene po cesti i nestane u mraku koji se sve više razmnožavo oko mene. Uđem unutra, svjesna opasnosti od pijanih napaljenih kretena (parti je unutra, da ne zaboravimo). I onda se saserem. Urlikanje nestane o jednom od 657 894 hodnika koju se se od fakin niotkuda pojavili. Labirint. U jendom od njih skontam frajera koji glanca podove ali ima neku moć s kojom nestane iz čista mira. Lusteri pregore. Ostajem sama.
Stenjem ko na porodiljnom, izlgeda da sam se usrala ko grlica. Idem nazat do futavih otvorenih vrata i skontam da su fakin otvorena. U tom trenu neko zaskiči, tamo negdje dalje malo. Nije tu baš sve čisto