bretonke imaju kul sise u Oblivionu. :pray:
Printable View
bretonke imaju kul sise u Oblivionu. :pray:
Skini eye candy mod. Na tesnexus ga imaš. Makne ženskima gaćice i grudnjak i poveća im sise za poludi. Iako mi nije fora ali ako hoćeš probaj.
= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
tko kaže da se ponasaju, one to i jesu
ja misli da se ženske tek opamete sa 17. počnu razmišljati normalno u skladu sa ovim svjetom itd
pričaju ti moj frend i frend! evo razgovora
Beba (frend 1) : bla bla bla
Silvio (frend 2) : bla bla bla
*uglavnom zezaju se i svađaju*
Beba : si se zabunio?
Silvio : Ko ti ga je zagurao?????
i mi svi u smijeh :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"I, kako titraju čestice u odnosu na smijer širenja vala?"
"Elokventno..."
kada je na satu engleskoga moja nastavnica pitala jednog. Are you a boy or a girl(ali je girl rekla čudno rekla giarl pa je zvučalo kao gay) i moj prijatelj on: da nastavnice ja jesam gay!!!
A koji si razred? 2?= Citat =:
Izvorno postao Bara
8 razred osnovne škole
Zamorno.
Mislim da je samo fulo topik.
evo jedna još iz srednje
pojava generiranja napona na krajevima zavojnice naziva se ?
elektromagnetska OBMANA !
LOL. Dobra. Moj je danas prijatelj rekao on, meni. Ej zamisli da sunce nekada tako se ohladi pa da ako ti je u hladu vruće moraš izlaziti vani na sunce. I on se počeo smijati koliko je glup.
= Citat =:
Izvorno postao Bara
ja se poćeo smijat na smisao tvoje rećenice
Lol. Koliko sam ispisao postova na ovu temu. Moram mijenjati prijatelje. Brzo :D
krešo aka fabia lupa gluposti, npr. :
i am 1337 64yL0rD
:rotfl: :pray:
Ozbiljno. Zak je to smiješno?
sad za ručkom....
ja sjedim postrani na trosjedu i sviram lagano gitaru(akustićnu) i sad mi na pamet padne ona pjesma "Zeko i potoći" i onak kakti počnem svirat...i sad rečem starom kao kak bi bilo dobro napravit metal obradu te pjesme, a dođe on:
"Pa nebi bilo loše ni techno verziiju napravi" i počne repat lol
rekoh stari to ti je rep a ne techno ^^
daj ajde stari ti je car :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao flander
Miha says:
od frendičinog dečka sestra ima frendicu koja je sa likom bila tri godine i prekinuli su i njoj ti je stalno trbuh bio sve veći i veći i ona misla da je trudna, al je mengu imala redovno :rotfl: i ode ona kod ginekologa i ovaj joj kaže kak je dobila neke crve kaj se mogu dobit jedino ak spavaš sa osobom koja je jebala mrtvaca :pray: skuži, lik ju je jebo nakon kaj je u mrtvačnici, di je radio, malo okinuo neku mrtvu babu :pray:
onak.
omg.
i nije izmislila. :D
:yuck: :shock:
Sad si me sjetio jedne pjesmice od Đubriva:ALacwq1QO6M.
Legende.
@cropir
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
jebotekonj :pray: :pray: :pray: :pray:
Zanima me samo, jel se to računa kao varanje? :(
Adultery is the voluntary sexual intercourse between a married person and another person who is not his or her spouse.
recimo da je ovo "married" u vezi... ugl, mrtvo tijelo više nije osoba, nego skupina tkiva, organa i crva ( :D ), pa možda i nije varanje.
Ajme neki dan u školi je ovo bilo. Naša nastavnica iz engleskog priča nama kako nije dobro jesti kokoši i one mlade piliće jel se to uzgaja u jako nehigijenskim uvjetima. Reče kako je to loše meso i onda jedna tuka izvali. "Al su pilići meso" mi cili razred počeli plakat. Još kako je to ona ozbiljno rekla. Ili imam još jednu sa jednog koncerta u muzičkoj školi. Svira jedan moj prijatelj i ima pauzu od 3 dobe i jedna počne pljeskat. Cila dvorana u plač eeeej. To je bilo predobro.
opazite relaciju : frendičin dečko, njegova sestra, frendica od sestre .
:(
xD ono fakat... to bi bilo ko da ja kažem
od moje cure sestrična i njena frendica su zaljubljene u frenda od mog frenda... xD
tvoje u potpunosti razumijem= Citat =:
Izvorno postao KI KI
šta, mogao sam napisat "jedna cura" al ovak zvuci realnije, kad je stvarno.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
= Citat =:
Izvorno postao cropir
really?
-really,really.
Danas na satu hrvatskoga:
Jedan ucenik je držao ruku u zraku 5 min,a nastavnica ga je potpuno ignorirala.
ucenik:jel vidite da držim ruku u zraku
nastavnica:već sam te prozvala(nije ga prozvala)
-nakon toga ga je nastavila ignorirat sljedećih 10min
ucenik:jel mogu na wc?
nastavnica:potraži stručnog suradnika(psiholog) :rotfl:
To treba prijaviti ili razrednoj ili da dodje roditelj da poprica sa doticnom gospodjicom...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Imao sam takva iskustva, znas kako se promene :rambo:
Bila je peticija protiv nje i bila je komisija na satu ali ipak ostaje.Hvala bogu da sam osmi razred pa je je neću više vidjet.Jadna djeca koja će ju imat za nastavnicu.Svaki roditelj koji je pričao s njom je rekao da nije normalna.
alen!?! says:
e
alen!?! says:
jesu band of brothers svaki dan?
You have just sent a nudge.
fran says:
i things yes, radni dan
fran=kron
engleski na razini :)
hvala, umri :(
to je impreshun onoga lika sto je poslao pismo pcplayu :(
da čujte ovo,danas mi se brat krizmo i ja se zaletio na 5 min na komp i doletio zamnom i stric(koji ima oko 50ak godina i furo je sa sobom naočale),i ja nisam ništ radio(tj piso sam poruku na mobu),prikažen mi je bio desktop da bi stric reko "šta ti to gledaš neki film" , a ja reko "ne"(i umro od smijeha,naravno kad je otišo
Meni je moja nastavnica Hrvatskog prošle godine rekla da moram imat posebnu potvrdu lječnika da me mora pustit pod satom na WC ili da trpim, pa sam izvadio papir iz bilježnice i napiso "POSEBNA POTVRDA LJEČNIKA DA GOSPODIN MALOKI MORA NA WC I DA NE SMIJE TRPIT" i predo joj to. I pustila me.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
jedna cura odgovarala hrvatski danas, i pita ju profa šta je deseterac
-Stih od deset strofa.
:(
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao cropir
de ubij ju :rotfl: :rotfl: :rotfl:
(nema edita)
мαנα αкα sнεεиι ™kaže:
de ubij se
kiki kaže:
ko