se ti zajebavaš? knjige su zakon,em što ih ima koje dizu skillove,a skoro svaka ima super priču. kad igraš igru i nađeš knjigu,staneš da je pročitaš u 15 minuta,i zaboraviš da igraš..onda ti je sve jasno koliko su dobre.
Printable View
se ti zajebavaš? knjige su zakon,em što ih ima koje dizu skillove,a skoro svaka ima super priču. kad igraš igru i nađeš knjigu,staneš da je pročitaš u 15 minuta,i zaboraviš da igraš..onda ti je sve jasno koliko su dobre.
Ajd super, hvala na info! Ja sam iskreno mislio da su knjige neka dosadna kenjara, zato ih nisam niti čitao! Istina, pročitao sam ih par i većina ih je bila odlična, ali opet nisam nastavio sa čitanjem :(= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Ovo ljeto mi je na meniu i Oblivion i Morrowind, tak da bum nadoknadio propušteno :D
I mislili smo na tekst kad klikneš na nekog lika i onda kad "razgovarate".Knjige nisu loše, neke su čak predobre, neke smiješne,neke tužne....
Ja sam igrao Morrowind 2 godine, a nisam takao glavni kvest. :nonono:= Citat =:
Izvorno postao Akul
Oblivion možeš prijeć u 5 min ako igraš samo glavni kvest.
Sve ti je to relativno.
ma 5 minuta ziher ;)= Citat =:
Izvorno postao Orion
u morrowindu ga ziher mozes proijec za kratko vrijeme ,.probali su likovi.
No uopce u tome nije stvar,. nekuzim kaj se svi prepucavate time za kolko se kaj da proci,..nije li vazan dojam koji igru zapravo ostavi pri prolazenju?
Morowind je pređen za 7.5 minuta , ali samo main quest, a ostatak ko zna koliko bi trebalo, plus Morrowind nema fast travel.Ali glupo je to brzo prelaženje, treba prvo sjest,zaigrat,doći do visokog levela, istražit sve moguće, iskusit igru i kao šećer na kraj preći ju.
a gle ovak,. razmisljal sam i ja dost o tome kak bi oblivion morrowind mogel bit bolje,.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
i ,.jednostavno nemres sve zadovoljit.
netko bi htel realni zivot unutra,. ono nema fast travela,. nema cekanja, dan i noc se realno mjenjaju, nema kompasa, ajmo ic u extreme nema ni mape na kojoj su oznacene lokacije nego si ih sam oznacavas and so on,.
dok drugi nemaju tolko vremena,.. ili jednostavno nevide zabavu u tome te bi htjeli da sve bude napravljeno za poboljsanje igrivosti (fast travel dok ti se neda istrazivat, wait dok ti se neda cekat da prode vrijeme u igri i tak dalje)
Kako mogu prić MW main kvest u 7,5 min bez šifri? Nikako. Bez fast travela triba po ure samo da dođeš do dungeona, a kamoli da ga očistiš. :o
Meni je zadovoljstvo prijeći neku igru kad sam shvatio što se sve događa (Nerevarine, zašto onaj asteroid iznad Viveca i dalje stoji, tajne Tribunala (ne Haškog :D), povijest svih Velikih Kuća i njihove sudbine, tragična priča Dagoth-Ura), a ne kad sam samo PWN-a zadnjeg bossa i to je to. :wink:
Evo kako :D= Citat =:
Izvorno postao Orion
Filmek - Morrowind pređen u 7 i pol minutaS:D
EDIT: Kolega Arbiter upozorava da ne gledate ovaj filmek ukoliko si ne želite upropastiti užitak prelaska igre i otključavanja završne radnje u igriS:D
Koliko je tu bugova iskorišteno--- toliko da bi se moglo tretirati kao cheatenje i žestoko spoilanje tako da ne preporučam video onima koji nisu igrali Morrowind. :)
nema niceg loseg u filmicu,.pokazuje nam propuste u igri,.
no fakat nikome nebi preporucio ovakvo igranje,. ok ako je jedan lik isao tak igrat samo da pokaze kaj sve zna i da je i to sto je on ucinio moguce,.
no svaki daljni prolazak na ovakav nacin je gubljenje vremena u kojem se uopce necete zabaviti.
Navodno je pređen za 7,.5 minuta pomoću nekih scrollova za teleportaciju, a dok sam prelazio Oblivion, tek nakon nekoliko dana sam uopće skužio da ima fast travel, a wait je dosta koristan za neke questove, kad ti kaže da čekaš npr 48h pa da dođeš kod njega. Onda ili idi rješavat nek drugi quest ili stisni wait i rješen problem.
Naravno. Ali čini se da neke ljude ne zanima dojam.= Citat =:
No uopce u tome nije stvar,. nekuzim kaj se svi prepucavate time za kolko se kaj da proci,..nije li vazan dojam koji igru zapravo ostavi pri prolazenju?
OBLIVION!!
Morrowinda ima jedno 500 sati sa svime zajedno. prešo sam ga uzduž i poprijeko. preporučam svima knjigu u morrowindu: the horror of castle xyr. al se ne mogu sjetit gdje sam je našo. morat ćete pričekat. :D btw, jeli iko našo onu knjigu koja opisuje ona 32 najvrednija predmeta??? nalazi se u tel fyr-u, u dungeonu. molim vas da mi javite ako jeste.
Pa nisam igrao tribunal. (što mi je jako žao :cry: )
Tu knigu sto opisue Artifacte sam ukro od onoga zadnjeg dwarfa u Morrowindu bas tu u Corpusariumu.Mislim da u citavom Morrowindu postoje samo dvije te knjige.Nasao sam i drugu ali se ne mogu sjetit gdje.Nazalost knjiga ne opisuje lokacije Artifekata ali je ipak zanimljiva za procitat i sanati o svakom artifektu.= Citat =:
Izvorno postao pstrebs
evo baš sad instaliravam Morrowind sa dodacima, bit će opet dizanja u 7 ujutro :pray:
Inače baš sam se sejtio kako sam cijelo jutro bio riješavao odlične questove u mournholdu, prejeben mi je taj grad :pray:
Nema veze, ionako sam našao sve te predmete i mogu ti reć lokacije za otprilike 80% njih.= Citat =:
Izvorno postao [_[_[Sk8man
Zakaj ih onda ne kažeš?
Zato jer bi to bili SPOLERI i jer bi ja onda obrisao post. To riješite putem PP-a ako vas zanima.
500 sati potrošio na MW i nisi igrao tribunal= Citat =:
Izvorno postao pstrebs
šta se čeka?
Sjebo sam morrowind nakon što sam ga prešo. stavljo modove itd. i sad kad god ga inst. ne radi. a imam oriđiđi.
to je u onome gradu na istocnoj obali u gljivolikim kucama u onoj najvecoj sad se ne sjecam ali mi je knjiga bila super= Citat =:
Izvorno postao pstrebs
Nasli ga u ashlandsu sa smrzotinama :pray: :pray:
Kad god stavljas novi mod napravi Backup zadnjeg sejva.To ti je zlatno pravilo kod Morrowinda.= Citat =:
Izvorno postao pstrebs
Znam to sam radio. Nije pomagalo, samo još gore.
Zapravo, to radi u teoriji (i kod većine drugih igara), ali kod Morrowinda (i Obliviona) većinom ne. Zašto? Zato jer vam saveovi pamte koje ste modove imali kad ste ih napravili. E sada, ako vi ponovno stavite taj save, a nemate te modove (ili još gore - ako vam je lik imao neke stvari iz sada falećih modova).... pa shvaćate što želim reći.
Save backup u TES igrama većinom koristi samo onima koji nemaju modove ili fanaticima (here, here! :D) koji znaju točan redosljed pokretanja modova.
hey ljudi,.. jel igra itko jos morrowind ili oblivion ovdje,.?
Jer ja imam neku opsesiju kod igranja rpgova da ljudima ovdje prikazivam svoje likove i njihovo napredovanje,. no isto tako volio bih vidjet vase likove i kako su napredovali i gdje ste sada snjima ,..
osim obliviona i nesto malo morrowinda(naigrao sam se ja njega prije,.sad ga samo pregledavam zbog nostalgije) polagano prolazim jedan od ponajboljih rpgova Planescape Torment te najzesci hack&slash Diablo 2 lord of destruction sa assassinom :)
Ja mislim da je oblivion bolji,igrao sam i morrowind,ali oblivion je bolji,ali sam u oblivionu zapeo na jednoj misiji i neznam sta da radim
Carski opis questova i kako je hand holding loša stvar u igrama. :D
Primjer Morrowind questa:
"Kad izađeš iz Ald Ruhna pođi sjeverno do T križanja kod kojega skreni lijevo dok ne vidiš jednu stijenu oblikovanu kao lubanja, te se nakon toga spusti niz padinu i uđi u obližnji [ubaci ime]Srudnik. Unutar njega ćeš naći [ubaci ime]Spredmet kojega je naručio [ubaci ime]Skoji kampira zapadno od Gnisisa..... itd."
taj fast travel je dobro smislit,mapa je poprilicno velike i predugo bi putovali bez njega
Lemm'e put it this way:= Citat =:
Izvorno postao Punisher
Ja mislim da je drkanje puno bolje, jebao sam, ali drkanje je bolje, jest da sam zapeo pri vraćanju kožice gore i neznam šta da radim
Možeš istraživat i sve to i s fast travelom, nema pećine u koju nisam ušo, ali dobro ja volim istraživat, čito sam knjige itd; a i likovi su oživljeni za razliku od Morrowinda, samo što je Oblivion prekratak....Zato sam ga prešo 3-4 puta :?
A dobro nije ga sad uništilo, meni je ipak dobar........ 8)
O oblivionu istrazivanje pecina uopste nije zanimljivo zbog jebenog Levelinga= Citat =:
Izvorno postao Thrall
itema i likova.U Morrowindu kad udjes u Cave nikad ne znas sta ces naci i kakve ces likove susrest(tj. hoce li biti jaci ili slabiji od tebe).U Morrowindu je to uvjek zanimljivo jer nikad ne znas na sta ces naici.Ja bi to u Oblivionu prije nazvao Looting.Cim udjes u pecinu znas da ako si 30Lvl da ce svi likovi
nositi Daedric oklope i oruzija i da ces to onda odnjet Traderu i prodat to.I tako opet i opet i opet.Stvarno preglupo.
Ne znam nijednu lošu stvar koja bi se mogla navesti pod "ozbiljno" u morrowindu. Ne znam kako vama, ali u oblivionu mi se samo manje osjeća monotonija.
ajulurac hellboy sad si me natrao da instaliram MW što sam i učinio
sad te moram gnjavit za neke modove pa stoga pali MSN
Ako nikako nisi igrao MW onda ga odigraj bez ikakvih modova.A ako bas hoces neki dobar mod za MW onda ti preporucujem Wizard's Island Mod koji je po meni najbolji mod za MW ikad.= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Mislim da je bio na jednom PCP CD-u, ali nisam siguran.