Javite kad je veceras, prvi put cu igrat. We so excited!
Printable View
Javite kad je veceras, prvi put cu igrat. We so excited!
Danas cu doc vjerovatno u 1- 1:30 ujutro, tako nemojte se razic do tada.
Pokusajmo ovaj put naci ne-tako-retardirane teammatese. Ono juce na pustinjskoj mapi je bilo prosto receno glupo.
Medi hila engija koji unistava svoj sentry. Dobro da nisam bio s njima u istom timu. Za razliku od pingua. :)
Also, dibsam pyroa. Opet.
Ja dibsam [?], nadajte se da ne dobijem špiju.
Ja dibsam random, ako mi se uopće skine do večeras. 52%, ej. :D
Nemoj random ako prvi put igraš. Pyro, Soldier, Heavy, Medic, odlične start-up klase. Nikako
Dibsam australca.
Pretpostavljam da je Scout australac.
Inače, dibsam Soldata, čini mi se kao dobra all-around klasa.
Jok, Scout je iz Brooklyna. Sniper je aussie.
Budem ja igrao snipera, los sam ionako :)
Ma onaj lik sa naočalama i šeširom, pretpostavio sam da je on skaut.
Igra se na HCL serveru?
Scout:
Sniper:
Demoman:
Soldier:
Engineer:
Count my ass in.
Kad, di i kako?
Heavy:
Spy:
Medic:
I naravno...
Sandvich:
Kad se pocinje?
Biću špijunko, nekako mi najviše paše.
kad god vam paše slobodno uletite na HCLov server, ima dovoljno domaće ekipe da se par puta dnevno napuni taj čas.= Citat =:
Izvorno postao Sova
Daj opet napiši info.
Šaljem u pičku materinu i steam i team fortress 2 :( U petak sam krenuo sa skidanjem, skinuo sve uredno i kad sam pokrenuo mi baci ono validating steam files, i 3 puta mi je zapelo na 100%.Nakon toga sam restarto komp i kad sam ga pokrenuo mi bacilo Updating Steam..., međutim nakon sat vremena čekanja nije se ni za crticu pomaklo.Izguglo sam da trebam izbrisat steam.dll, nakon toga pokrenuo steam i uredno se updejto.Pokrenem ja tf, i opet validating steam files.Ovaj put je uspješno validatalo i nakon toga mi počne neki download 1,4 gb.Reko valjda neku update koji trebam skinut i počnem skidat to.Međutim svaki put bi mi stalo na 100mb i pisalo download suspended.Pročitao na netu da si stavim lokaciju na Kinu ili Japan, probao oboje - međutim isti problem.Nakon toga sam izbrisao čitav steam i team fortress i ponovo ga instalirao i započeo download.I sad nakon što se skinulo, opet ga ja pokrenem i opet validating steam files, ovaj put sam čekao sat i pol da se sve validata i nakon toga opet počne nešto skidat, ovaj put 2.5 gb.I opet nakon što skine 100mb pri maksimalnoj brzini od 30 kb/s me suspenda.Pritom moram spomenuti da pri svakom validatanju tih fajlova je moj dual core od 3,2 ghz bačen na koljena i nemogu ništa drugo radit za kompom, pošto mi nenormalno sporo počinje radit i cvikat.
Jel itko ima bilokakvo riješenje jer ja više stvarno neznam šta da radim :cry:
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
E jebite se, sad ću i ja ovo morat skinuti XP
Nista od mene danas.
Jebao vas pun server :(
87%! Očekujem da će se skinuti za negdje... sat vremena (60 kbps)
Meni dosta za danas odigrao oko 2h sve skupa isprobao par klasa. Heavy mi je definitivno najlaksi i najdosadniji za igrati, soldier je li-la, scout mi je jeben,cista akcija, sniper nije los , tako da cu se vjerojatno na snipera i scouta skoncentrirat.
Skidam ponovo, nadam se da će ovaj puta radit. Treća sreća, ne?
Upravo kada sam htio naručiti TF2 preko Steama sam vidio da je Free to Play. Downloadao sam, pokrenuo sam igru i kada sam napokon pronašao neki server koji nije bio pun i koji me nije izbacio, Load screen je ili apsolutno zaštekao ili je jednostavno ona crtica nepomično stajala nekoliko minuta pa nakon toga i sati te sam poludio, razmišljam da idem sve Downloadati ispočetka, ali ne da mi se opet mučit komp sa 11Giga od TF2.
Hvala bogu da HCLov server nije limitiran na 16 ljudi.
Steta da:(
YAY, i got it working!
Meni je download igre već nekoliko minuta na 97%.
Meni je tamo zadnjih dvadesetak posto jako ubrzalo, malo poslije ponoći. U jednom trenutku je skočilo na 950 kb/s.
Download je gotov! Sad ću vidjeti radi li...
EDIT: Radi.
EDIT2: Ne radi. :(
Tj. radi, ali ne kako bi trebalo, teksture su skroz hipijevske. Još ću malo štelati postavke pa javit rezultate, nije da je ikog briga
Dakle, sve sam stavio na LOW, ali igra je ipak ovakva:
Šta da radim, ja sam bez riječi ostao, evo sad znam kako je kad si na pečurkama
Looks legit.
Chupa tvoja graficka me uvijek zadivi :D
Kako bolesno, utripat ces se nakon par min igre: ))))
wow, kak si to uspio stavit xD
EDIT: u kojem directxu se igra vrti i koja ti je grafa opće ?
To se i meni dešavalo na radeon 7500 s nekim igrama, ali pošto je tvoja integrirana ne znam u čemu je problem.