evo sad nakon ovog razočaranja što se exploited napravili hrvatskoj publici, šta mislite od njima ?
zar su ono punkeri ?
Printable View
evo sad nakon ovog razočaranja što se exploited napravili hrvatskoj publici, šta mislite od njima ?
zar su ono punkeri ?
imperijalisticke svinje.
sad upravo preslušavam sex pistolse i the clash :D
što je to točno bilo? otkazali su koncert jer je netko nešto slomija ili tako nesto, remind me
vokal je sjebo koljeno, pa se operirao...al nije se oporavio jos, nije mogo sjediti i to.= Citat =:
Izvorno postao Kron
inace, voli ko Ska-P ? ^^
pa sto onda tu ima, kakvo razočarenje, nije lik rekao "E dosadno mi je, idem se slomit koljeno"
a šta je s njihovim zahtjevima koji su poslali da trebaju imati u hotelu ? i kakvo je to pravdanje da lik ne može SJEDIT u avionu :S
daj mi neki link ili nesto, ne mogu naci
eto. adicts. action pact.
x-ray pex u zadnje vrijeme. to je dobro. to je super.
i da. nekako oi u zadnje vrijeme isto ide u mome ritmu.
cock sparrer, 4skins,infa riot... itd itd itd. ma dobrojeee :D zivi se s glazbom. tako treba.
evo ja od hardcore punka preporučujem kid dynamite i lower class brats :pray:
trenutno The Adicts i Oi Polloi
volim poslušat sr-71 i offspring mi je predobar.. i da znam da to nije ''pravi'' punk i da iskreno kazem ne briga me meni se sviđaju odlični su mi, a od hc punka mi se sviđa dead kennedys, police truck je odlična stvar^^
tako je splićo :D mudro zboriš
offspring pravi punk da praviji ne moze bit :wink:= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
baš je punk bit punker, a valda svi znaju da je ciroza jetre pravi dop :kill: sex pistolse, clash, exploited,oxymoron nem spominjala svi znaju tu Bibliju.
ok :(
Sex Pistols,G.B.H,Exploited,Satan Panonski,Misfits,Ramones,No More Idols (hrv bend predobro sviraju),4 Skins,Cock Sparrer,Cockney Rejects,Varukers,UK.Subs,Loikaemie,Deserter,Schlei m-Keim,Dischardge,Restarts,Combat 84. uglavnom ovo bi trebala bit punk biblija
mozes li mi slucajno reći na PM di ima nabaviti cd-ovi od Varukersa, ja sam našao samo jedan
bacam mali ressurection.
slusa ko toy dolls? sto se mene tice vrhunski bend iz UK (tj bili su, raspali su se 2k i neke).
najdrazi songovi su mi
im a telly addict QJ2qexqZNY4S
i
Keith's A Thief 7JRBzJO8 ... re=related
Slušao sam ih prije, koliko znam, nisu se raspali, zato kaj će bit u 7. mjesecu na Rokaj Festu.
hmm vidim sada na wiki da je neki live album izdan u 2006. mislio sam da su sa our last album iz 2k4 ''ugasili'' bend. ipak sam se prevario
odličan bend, trebali su doći u Split prije 1,2 godine pa su otkazali :(
ja uzo sad da slušam punk, i to ovaj noviji, američki.. offspring najviše, pa mi se sviđa ska - skinuo firme od voodoo glow skulls, čini mi se da je do jaja, ima to tek da se sluša..
od ranije slušao greatest hits od offspringa, sad nabavio ixnay on the hombre.. i da kažem, fino, fino - gone away prelepa pesma, najbolja punk balada meni.. a i dexter holland najbolji pevač (tehnički), all i want fina, besna, sviđa mi se punk kad ga štopuju.. don't pick it up ska, preko nje sam se i napalio, mada i preko what happened to you sa smasha, i london calling albuma na clash. way down the line odlična, catchy, svidela mi se na prvo slušanje. i choose dobra, groovy riff, jedino refren ne valja, al svidža mi se posle kad kaže ''and i choose''. za the meaning of life sam siguran da ne valja, klasična ramončići pesmica, ništa ne valja, neje hvatljiva nimalo. za motu mislim da je isto, al nisam siguran, još ću da je slušam, u svakom slučaju nije klasični šljam. me an my old lady ok, ali ne sviđaju mi se sad te egipatkse uticaje. disclaimer i intermission ok, takve intermezzo pesmice ne doprinose nešto albumu, al ok, dobre su. cool to hate jee, fin refren, fino sve, jedino ramones deo jedan, al nema veze, ne smeta mi kad ga ima malo. za 3 pesme još nemam neki utisak, zadnje 2 - amazed i change the world (ili nešto slično) i onu posle cool to hate (beyond bla bla).
green day ima dobre tekstove - she do jaja refren, pametno.
kasnije ću da kažem nešto o jednom albumu na dropkick murphys, ne mogu da se setim kako se zove.. ima ono shipping up to boston, sunshine highway.. bla.
slusam sad mašinko, rulaju.
ma samo oi lol.
Evo ovak malo random fine pankčine, kad je već oživljena tema. Inače se sluša samo krast i d-beat, koji su i priloženi u linkovima :)
je. evo još malo.
jewbate, to je to.
Baš lijepo od vas, fino sam se razvalio. :)
Jbte na njima sam kao bio 2 puta, al nisam vidio nulla od oste :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Oba dva puta svirali među zadnjima (lokalni koncerti), ali zbog alkohola stainga, ko i 90% rulje :)
green day ima par solidnih pjesama sve ostalo je kakica
Aj ti polako van iz ove teme.= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
make me :thumbs2: , ja sam samo rekao svoje mišljenje... nikoga nisam vrijeđao... po meni samo green day valja što se tiče punk glazbe.... to što se ti ne slažeš... zaboli me patika
Meni je Green Day odličan...al oni više ne sviraju punk tak da ih ne treba uspoređivati s punk bendovima...
a što se tiče punka po meni najbolji su ramonesi...
Green Day nije jebeni punk. Ako nemaš pojma o temi o kojoj se priča, tvoje mišljenje apsolutno nikome ništa ne znači.= Citat =:
Izvorno postao unknown
dookie je remek djelo pop punka. :D
Za mene pop punk ne postoji :) A i gotovo sam siguran da je mislio na noviji Green Day.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
ma sve je to pank. ^^ novi green day ne znam. :D
evo malo tužnog panka. najbolja muzika <3 :D
</3
sjo i ovu sam zaboravil.
:pray: