Ja vec gledam ako je puska 204$ znaci da te postarina i carina kostala jednako kao i puška xD. Kron, di se u Zadru moze igrat airsoft ? Ako se moze uopce negdje, ili trebas putovat ?= Citat =:
Izvorno postao Kron
Printable View
Ja vec gledam ako je puska 204$ znaci da te postarina i carina kostala jednako kao i puška xD. Kron, di se u Zadru moze igrat airsoft ? Ako se moze uopce negdje, ili trebas putovat ?= Citat =:
Izvorno postao Kron
nemore u ZD nigdi, nema ljudi. Organiziraju se veći susreti po hrvatskoj pa se tamo ide
kaj bi dal da imam 18 sada.... blah morat cu cekati jos par godina
koja je municija za airsoft
bb?
yes, 6mm
Tražiš na krivom mjestu. Pun intended.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
pa nemoraznaciti da nece nekoga naci.....
pa airsoft je ko bb samo s baterijama
imam ja neko plastično sranje
Airsoft puške idu na plin i na bateriju.(GSB i AEG)
GBB a ne GSB
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Mali dio skupljih verzija. Pištolji su full gas blowback.S:D
Evo, Kron je rekao.
znači ja imam airsoft pušku
sam plastičnu
izgleda isto ko m4a1
Misliš onu puškicu koja puca one male žute metke koja se kupi na placu?
nope
neki djelovi su metalni
i ima posebnu bateriju
i teška je
nije neki crap
dao mi brat
Ali puca žute metkiće koji se kupe na placu? :D
Da vidim.... a sta ces bar sam probao.= Citat =:
Izvorno postao Clown
Ako ne sad, dodite za godinu - dvije, ponuda ce uvijek biti na stolu...
kvik of topik kveščon
kolko godina moraš imat za paintball
Moj buraz je igrao prije par tjedana, a ima 14 godina tako da nebi trebali imati problema sa time.
Moraš imati 18, isto kao i za airsoft, ali većina na pejntbolu se ne drži toga :)
da... ja sam za 15 rođendan igrao :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
mislim si kupit jednu od ove tri.. šta mislite?
http://www.airsoftking.com/store/viewIt ... oduct=1444
http://www.airsoftking.com/store/viewIt ... oduct=1327
http://www.airsoftking.com/store/viewIt ... oduct=1399
= Citat =:
Izvorno postao Guber
M14. Definitivno.
ali ove druge imaju slightly bolji fps xD.. a i bojim se kvalitete plastike na m14.. a i svejedno su sve tri spring rifle tako da se i ova m14 mora svaki put cockat kad ispucaš bb
Moj prijatelj prodaje bolt-action L-96 Type. Ima 460 fps-a i ima Bushnellovu optiku 3-9 x 30 zoom. 800 kn. Malo koristena u odlicnom je stanju.
(Ova u sredini)
http://www.imagesforme.com/out.php/t644933_DSCF0093.JPG
predivno izgleda i za tako malo novaca,da bar igram airsoft :(
nego,jel se može kupit airsoft vintorez?
jel to kod nas airsoft oružja ne moraju imati narančastu markicu.. ili ste ju vi skinuli
To nije markica, nego zaštita na vrhu cijevi koju skineš kada kupiš pušku. Ne možeš pucat s njom!= Citat =:
Izvorno postao Guber
hmm aliu sad-u je zabranje skidanje toga čuda
a kako ces onda pucat,lol.
mislio sam da je to kod njih kraj cijevi naranđaste boje
Nope. Moraju to imati kao dokaz da su nekorištene. Kada su iz trgovine.= Citat =:
Izvorno postao Guber
aaa.. ok.. moj bed
edit: inače mogla bi pasti tsd m14ica.. šta je je i najjeftinija je xD
= Citat =:
Izvorno postao Guber
U Velikoj Britaniju mora biti marker na 50% puške osim ako puška nije registrirana u nekom klubu koje je taj igrač član.
Super sistem odgovornosti i ljudi nemaju problema.
moj savjet,bjezi od snajpera,snajp ti u airsoftu nepredstavlja neku odredjenu prednost,nemoze dobit dovoljan razmak u udaljenosti da bi imao prednost kod ekipe sa automatima
ovo si kupujem za vježbanje streljanja.. volio bi na oko 50 m barem
Treba znati igrati sa snajperom. Kod njega ti je 1 shot = 1 kill i konstantno mjenjanje pozicije nakon pucanja.= Citat =:
moj savjet,bjezi od snajpera,snajp ti u airsoftu nepredstavlja neku odredjenu prednost,nemoze dobit dovoljan razmak u udaljenosti da bi imao prednost kod ekipe sa automatima
ajme majko jeste svasta nadrobili :D
kupnja bilo koje od one tri puske bi bila bacanje šoldi u more. Snajpere prekriži, a onaj m14 je šrot na kvadrat. Plastičurija spremna za otpad, a jos i bolt action. Đizs...
Ona narančasta "markica" je narančasti flashider, koji moraju imati sve replike u Americi (i jos nekim drugim zemljama, ne znam kojim).
Ona "zaštita" nije zaštita od nekorištenja nego iz sigurnosnih slučajeva. Možeš je skinuti i vratiti nazad kad ne koristis (nemoze metak izletiti kroz nju).
Za slinjenje nad replikama se bazirajte na http://www.hristo.hr
= Citat =:
Izvorno postao Guber
To ti je maximum većini puški.
a znam.. a čim mognem kupujem karabiknu a dodat ću s ovim čudom
= Citat =:
Izvorno postao Kron
Oprosti, ali Hristo nije jedini koji prodaje airsoft replike u Hrvatskoj, niti je najbolji. Zašto? Zato što one replike koje ima u trgovini, uopće ne pregledava rade li. Bilo je slučajeva da puške ne rade, a tek su došle iz trgovine, pištolju curi plin iz šaržera, neće ispaljivati kuglice i još hrpa stvari. A kada mu se pošalje puška na servis, ne popravi je, nego pošalje takvu kakva je. Cijene su urnebesno velike i ponekad se više isplati kupovati izvana, nego od njega.
Kao čovjek je ok, pristojan i nije umišljen, ali mi se ne sviđa način na koji radi.
Ima trgovinu u Ulici grada Chicaga u Zg, ali možete vidjeti replike i u njegovom internet shopu, koji je postojao puno prije trgovine.