Za osmicu nisam rekao da nema cmizdrenja, to vrijedi za sedmicu. U osmici ga ima, ali mi je sasvim prihvatljivo i ako se dobro sjećam uvjerljivo za razliku od onoga u desetki i kasnije. Možda me sjećanje što se toga tiće vara, ipak sam igru igrao prije nekih 6-7 godina, ali mi je svejedno ostala u jako dobrom sjećanju
A ovo prozivanje igre "lošošću" neću ni komentirat. Poštujem tvoje mišljenje, ali mislim da si ipak u manjini.
26-06-2011, 23:38
Babitz
Re: Final Fantasy
Probaj osmicu sad igrat.
26-06-2011, 23:42
wildje
Pa nešto i jesam zapoćeo, ne baš previše pošto mi je riknuo memory, no još uvijek nisam naišao na tu pretjeranu patetiku tak da ono jebiga.
Overview of 1.3's features:
- 100+ New Random Battles
- 40+ New Deep Dungeon Battles
- Revamped Boss Battles
- Revamped Storyline Battles
- Tons of balance changes
- White Chocobo
- Sage Job
- Marksman Job
- Dark Knight & Onion Knight playable without WOTL
- JP Scroll / Level Up / Down Glitches removed from the game
03-02-2012, 19:50
Dania
Eto, jest da kasnim nekoliko dana, ali 25 je godišnjica franšize, pa eto u to ime da barem bumpnem temu :)
05-05-2012, 20:37
EnGuardian
Re: Final Fantasy General
ja sam presao sve fajnl fantasije cak i ovaj zadnji 13 2 a onaj 11 nisam ni pokrenuo jer kada sam kupio igru ima tri cetiri serijska koda pa jedan ukucaj tamo drugi vamo registriraj se tamo registriraj se vamo treci u igru kod cetvrti ingame pa prijavi bankovni racun cekaj transakciju pa preko maila pa potvrdi code sa transakcije iz banke pa onda na kraju jos placaj da igras ali nisam dosao ja do tuda vise mi se nije dalo s tim serijalima dokazivati da imam originalnu igru a i dobro je sta sada ima noviji ps2 emulator koji je ajmo reci za danasnje kompjutere jako dobar za prelazenje ps2 igri pa je lijepo kada se sjetis starih vremena a ps1 emulator pogotovo opet prijedes fajnl fantasi a inace da square ima dobre igre a i je jako dobar inace po prici ali i po svim drugim segmentima
As reported by FF Reunion's Aibo, who's in attendance at the event, producer Shinji Hashimoto took the stage to announce the Final Fantasy 25th Anniversary Ultimate Box. Set for release on December 18, this collectors package will include all the Final Fantasy games and a box with an Amano illustration. The package will weigh a heavy five kilograms.
jel ima nekvi Final Fantasy VII HD remake il nešto slično za ps3?...nekako sam bio uvjeren da ima, al ne mogu naći na PS Storeu :?
09-04-2013, 19:20
StormCr0w
Samo na PSP i DS afaik.
09-04-2013, 19:30
crnisokol
onda ću pričekati dok ne stigne na Steam PC verzija
09-04-2013, 19:31
StormCr0w
Nemoj me držat za riječ.
Ima na jutubu, ljudi igraju na PSP verziju na PS3. Ne razumijem se u odnos te 2 konzole, ali pročačkaj malo, možda se može nekako sredit.
09-04-2013, 19:44
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
jel ima nekvi Final Fantasy VII HD remake il nešto slično za ps3?...nekako sam bio uvjeren da ima, al ne mogu naći na PS Storeu :?
Ps imaš PS One klasik na Storeu. Samo stavi smoothing i bok.
10-04-2013, 13:42
crnisokol
ne mogu naći nikakav FF VII na PS Storeu...nit PSOne Classic nit HD..ima samo V i VI...
11-06-2013, 11:30
Arbiter of Change
FF13 Versus je FF15 kao što su svi sumnjali. Ne loše, ali dizajn likova je totalno meh.
I da, ova nova Lightning igra za koju nikoga nije briga osim fetišiste za pazuhe.
11-06-2013, 16:25
crnisokol
meni se baš i ne dopada nešto, a obožavam FF...
11-06-2013, 16:30
System
Meni je XV cisto ok. Vise je do toga sto je dobro predstavljeno pa izgleda interesantno, posebno prica.
A taj Lighting shit mi je lol.
13-06-2013, 09:30
Arbiter of Change
Više gameplaya iz FF15. Sistem baca na Kingdom Hearts koliko vidim i lik se teleportira uokolo. Može.
13-06-2013, 12:58
Sonic_Moronic
Kako taj serijal predstavlja sve loše u japanskom RPGu. Evo imamo standardne emo teen bend tinejdžere sa nagelanim frizurama koji se bore protiv neke vojske i čudovišta. Realistična grafika samo sve čini još gorrim.
Yoshihisa Hashimoto, Square Enix’s Chief Technology Officer, has lead the charge into the next-generation for the company with the Luminous Engine that will host games such as Final Fantasy XV. A PC version is currently undecided, but “collaborations” with Luminous Studio are planned for the future. The game, as per the team, will require a top of the line (expensive) machine to run. It’s because of this point that they want to see what the “demand” will be from the PC audience (which is your cue to let them know that you want it).
19-06-2013, 09:56
StormCr0w
Igrat će se.
19-06-2013, 11:00
Outmind
Ali kakve ta igra ima faking veze sa final fantasy-em? Izgleda mi više kao nekakva akcijska arkada tipa god of war ili darksiders...
19-06-2013, 12:55
StormCr0w
Novi combat sistem. kawaii tinejđeri frizura zašiljenih po najnovijoj tokijskoj modi još uvijek su tu i to je jedino bitno.
Bila bi fora da izdaju sve ranije igre izašle do sada, a ne da idu ovako nasumično.
09-05-2014, 16:31
flander
AoC kaj ti imaš ps3 ?
09-05-2014, 17:37
crnisokol
ne znam što čeka s kupnjom plejke...stalno stavlja nešto za Final Fantasyje, Personu (i Shin Megami Tensei općenito), Dynasty Warriors...rekao bih da bi mu se isplatila plejka da igra samo jRPG-je
10-05-2014, 14:28
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao flander
AoC kaj ti imaš ps3 ?
Naravno da ne. Samo vam ja još trebam.
11-06-2014, 13:08
crnisokol
Final Fantasy Type 0 HD remaster najavljen za PS4...samo objava zasada, nema nikakvih trailera
11-06-2014, 13:41
Arbiter of Change
Dan nakon što PSP verzija prevedena od strane fanova. Smooth. :)