gotcha!= Citat =:
Izvorno postao Bonina was here
Printable View
gotcha!= Citat =:
Izvorno postao Bonina was here
je to ona flash igra?
edit:nvm gugl solves everything...
tražim kakav free mmoprg, osim RYL, voyage century. može bti masivan download, nema veze. u svakom slučaju, da je dobar.
probaj s ovim= Citat =:
Izvorno postao callista
http://www.rf-onlinegame.com/
skidam.. 1.5 gb :P
FPS u stilu Counter_Strike-a????
swat, rainbow six?= Citat =:
Izvorno postao misterante
rainbow six sam igrao, a to S.W.A.T. jel to kao policajci against terori.
da.swat 3 i 4 su super igre= Citat =:
Izvorno postao misterante
preso crimsonland...jets 'n' guns...i sada mi je pomalo dosadno...ajde vi meni opet dajte koju dobru akcijski nabijenu igru do 100mb :D ,hmm...po mogucnosti ak ima nekog mp-a
miniclip.com bush shotout, ali nema MP.
RPG, da ima onak zagonetki, atmosferu i dobar setting i grafiku ne prethistorijsku. ove sam odigrao ili ne želim:
Elder scrolls, diablo, baldur's gate, NWN, dungeon siege, kotor.
probaj summoner, makar neznam jel ima tako zagonetki
eh da, odigrao summoner. baš takav tip tražim.
Tražim dobreSklonove Diabla...
Od navedenog, jedino sam igrao Sacred.
Nema dobrog klona Diabla. Odigraj Dungeon Siege 1 i 2,Titan Quest, ili cekaj Sacred 2.
Uzimam Titan Quest, gledao sam za vrijeme Interlibera u Avenue Mallu cijenu u Algoritmu, čini mi se negdje oko stotinjak kn.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Znam da je igra dugačka (to'j dobro) ali postane zamorna nakon 10ak sati
(to nij dobro).
Thx enivej...
:thumbs2:
imaš i ovaj novi witcher
a preporučam baldurs gate 1 i 2, nije hack n slash al ima dosta bolju SP kampanju od diabla
Gdje bih mogao naći Sam&Max Season 1 u Hrvatskoj (dućan, a ne web stranica)? Pretražio sam Profil, Algoritam i Varteks, nisam mogao naći. Te tražim dobru free preradu prastarog Battle Cityja s NESa.
može li mi netko preporučit neku dobru ratnu igru u stilu delta force, iz prvog lica, da snajperom možeš skidat vojnike, ali po principu jedan metak-mrtav!
novije proizvodnje po mogučnosti s vrhunskom grafikom....
e, i kakva je nova fifa08?
probaj cod 4 nije lose red orchestra , batlefield 2...fifa je ok , al nema bas nekih novosti , pes 08 je 1000x bolji
taj cod, je li pucačina u stilu hitmana ili je nivo inteligencije neprijatelja realan. i iznimni mi je važno da je jedan metak dovoljan da pogineš, eventualno dva, ako te metak okrzne.
i ako imaš svoj tim i namjerno svog vojnika pogodiš u nogu, da li on pada mrtav ili ostaje živ i moraš ga mobilizirat. jer to je realna situacija a ja tražim realne stvari.
zahvaljujem
delta force i ghost recon su taj žanr koji tražim,samo deltu force sam igra davno, a ghost r. ima bezveznu grafiku. ako ima takva neka novija igra s eliminiranim nedostacima ovih spomenutih, to tražim.
5 metaka je previše
ako želiš toliku realnost onda igraj American's Army
Tako je, America's Army je isključivo MP, taktiziranje isto, no ne u tolikoj mjeri, te računaj da si mrtav nakon najviše 2 metka, te se čuvaj flashbangova :yuck:
armed assault mozda...= Citat =:
Izvorno postao killer84
igrajte CS 1.6. ak želite realnost :wink:
probajte cod2 pa cod4 i recite koj je bolji
cod 4 je bolji,i meni osobno najbolja igra ikada!
CoD 4 of course...
Jel misliš možda na Freelancer? To je igra stara 4-5 godina, donekle odgovara tvom opisu, te ju je izdao Micro$oft.
Darkstar One?cim sam procitao ovo sa rudnikom,podsjetilo me na tu igru...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
http://en.wikipedia.org/wiki/Darkstar_One
I meni lici na Darkstar One... :?
Koliko je stara ta igra? Nije vrag da je Starlancer (prethodnik Freelancera) ili možda Colony Wars (Red Sun ili koji već)?
rouge galaxy!? :?
jebiga, tad sam bio derle... beats me...nemam pojma...
vidi ima li u 100-tom broju PcPlay-a
neznam gdje da postam pa evo:
btw. ako ovo ima veze s pir..ijom onda izbrišite.
ja sam imao Diablo II i uninstalao sam ga. onda sam izgubio CD. ali imam CD-key. pa me zanima jel se negdje može skinut setup ili fajlovi za install diabla.
hellboy, da nije x il x2???
descent???
mislim da sam to igral, al neznam kak se zove...