bit ce i gamecardova da...
Printable View
bit ce i gamecardova da...
kad sam procitao ovo i jos neke stvari na toj stranici :
http://news.mmosite.com/content/2008-04 ... 3906.shtml
pocinjem mjenjat misljenje o igri, izgleda da ce bit nabrijana grafika do jaja a da ce gejm plej bit ko u wow-u... nadam se da nece usrat toliko igru, jos cu razmislit o kupnji aoc-a i sacekat jos info... s ove stranice :P
pa grafika je toliko jaka da ce pola ljudi morati kupovati nove graficke ako ne i druge stvari,jednostavno receno kupiti novi komp :)
Krivo ti izgleda :). Svaki MMO, kao i ovaj, ima sličnosti sa WoW-om, no AoC se razlikuje od WoWa po puuuuuno stvari. Samo neke: drugačiji combat sustav, player made gradovi, vitalne uloge "PvE klasa" u PvPu, mounted combat itd, itd...= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
Odi malo na službenu stranicu AoCa i čitaj newslettere od prvog do zadnjeg pa ćeš vidit da ima puno toga što (ako tako naprave) igru čini sjajnom.
Što se grafike tiče, a čuj, to možeš očekivati od skoro svake nove igre namijenjene široj populaciji. Htjeli su da igra izgleda realističnije i ozbiljnije, i mislim da su to postigli. Znam da je dosta teško zaviriti u dubinu svoga novčanika, no mislim da se isplati, ako ikako možeš skupit novce. Ako ti baš vlada besparica doma, mislim da će igra izgledati samo malo lošije na low detaljima.
ma wow je smjesan naspram aoc-a
igrao sam wow 3 godine ,sad cekam aoc,bit ce prejeben
ma Dr. Kam sve ja to znam vec odavno al ovo sto sam gore citao mi se ne svidja... procitaj pa budes vidio o cemu pricam...
Pročitao sam sad, no taj lik, ko god da je izvlači stvari iz konteksta. Raidovi dungeona neće trajati isto kao u WoWu (jedan se uči i očisti za mjesec dana), nego će biti puno kraće, ne znam sad točno kolko, ali su spomenuli riječ "drastic", pa ih držim za nju.
Ako umireš gubiš Xp, big deal? Bit će ionak skoro pa nemoguće umrijet na questovima da te netko ganka jer će bit kao nešto kvazi-instancirani questovi. Ako umreš od creepova... lol.
Ja ne shvaćam tog dečka, pa normalno da ćeš se za high end opremu morat malo potrudit, neće je džabe dijelit. Ako mu se igraju tako neke igre sa combo sustavom, a da ne mora puno truda uložit tamo, nek ode igrat Tekken.
meni se jedino to ne svidja kad umres da izgubis xp jer imam iskustva sa lvl-anjem u silkroadu i nezelim ih ponovit :nonono:
al ajde kad sam procitao da nemozes izgubit lvl vec mi je donekle lakse al opet nesvidja mi se taj sustav gubljena xp-a radje bi neki death penalti nego to, jer zamisli ovu scenu ubije te neko 15 lvla veci od tebe (nista strasno) opljacka te ko Finu uzme ti neke predmete koje si skupljao skoro tjedan dana da napravis item i jos uz to izgubis XP koje si grindao cijelo jutro....
ja nemam nista protiv pljackanja ali mi se nesvidja to sto izgubis masu XP-a uz to, rekli su koliko sam ja skuzio da ces izgubit 1/3 XP-a ako umres, a to bi bilo malo previse :|
uglavnom nista mi nevrijedi to sto oni nagadjaju, rekao sam kupit igru igrat cu je nekih 1 mj. i vidjet dali ce mi se svidjet.... a do tad samo mogu cekat izlazak igre :P
Mislim da su rekli da je većina questova instancirana, tako da će te teško netko gankat. Jedino ako te neki creepovi ubiju, to je druga pjesma. Ne znam, mene tak i tak zanima end-game, lvliranje mi je nužno zlo. :rambo:
ma mene zanima samo RP ili ti ga PvE, nadam se da ce questovi bit zanimljivi kao u GW :D ... a pvp me uopce ne privlaci :P
Onda si krivu igru odabrao :P
Edit: imat ćeš i PvE servera tako da te tamo nitko neće dirat :)
kada te ubije gubis PVP LVL EXP a ne ovaj obican...i nisam siguran al nemoze sa tebe lootat tvoju opremu nego blood money koji se isto koristi samo kao pvp, omje gubljenja EXPa je 3:1 ja mislim
nisam procitao ovaj tekst tako da neznam sta covjek govori...
uostalom ako te strah genkanja a da zarolas na PVE serveru a? mogo bi da....
ma nisam skuzio citao sam na par mjesta i evo tek sad od tebe valjda imam tocnu informaciju.... to me najvise zanimalo dali gobis xp obicni ili taj pvp, kad na svakoj stranici drukcije pise :| :P= Citat =:
Izvorno postao Gaas
a sta znaci to pvp server free for all ,de mi to malo objasnite ,jel to kao pvp server u wow-u ,koja je razlika ?
da isto kao u wow-u, imas servere koji su orijentirani na PvP/vE ili RP (rolplejing)
vjerovatno ce ista ili barem slicna pravila bit za takve servere ;)
onda je pvp moj izbor,volim gankat :rambo:
ovo će bit stvarno prejako, volim bježat u tom sam najbolji, a gankanje mi glupo, najrađe bi da ak te neko u doti ubije sa pomoč dva suigrača da i on krepa a ti dobiš pare :D
a ovo sa dropanjem... pa npr. ak dropaš samo weapon koji trenutno držiš, bilo bi dobro da imaš neki shrot koji promjeniš sekundu prije smrti i gg :)
mislim da kad te netko ubije na free for all serveru da dropas nesto kao "blood money",e sad sta im to znaci ja neznam.al mi nezvuci bas najbolje.ja bi volio da je to samo pvp realm i nista drugo,nikako dropanje i sranja
Meni je baš dobro to, drop on kill. Ipak ćeš malo više pazit na sebe, nećeš tolko solo izlazit iz grada, nego u grpi ljudi. Treba malo tako dozu realnosti, krepaš, pa normalno da će te opljačkat ovaj koji te ubio (jedino ako ima neke visoke moralne vrijednosti :P).
= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
nakon mjesec dana pričati ćeš drugu priču.........zato se čeka par mjeseci prije nego što se kupi igra, provjeriš dojmove igre
Ne znam, ja sam jednostavno takav. Volim takve stvari, isto kao u EvEu, krepaš pa ispaštaš :).
Kada te ubiju u PvP-u nedropaš item-e već "blood money" koji se koristi za kupovanje PvP opreme.
Mislim da smo to već utvrdili :).
PvP FFA server znaci da koljes koga oces di god oces...jos se neznaju sva pravila ali mislim da mozda u vecim gradovima nes moc ubijat se a suvgdje okolo ces moc, i vjerovatno iz iste gilde se necete moc klat
kak se plača ona predbilježba i algoritma na AoC? ako je pouzimanjem predbilježujem se 12.5. sigurno :)
P.S. sad sam čito o ranged combat, ajme owna jako, nemogu dčeat da radim ako šta :) "So – will you be the one hiding in the shadowy woods of the Border Kingdom, ready to put an arrow in the brain of poor adventurer who happens to pass by?" fuck yeah :D
Da, pouzimanjem, no igra dolazi tek 23.05. tak da se predbilježi 12.05. pa podigni igru kad dođe :).
Da, mislim da neću ni pitat koju klasu ćeš igrat kad igra izađe.
lol rangera cu narafno obavezno, al imat ću i jednog rougue/assassin lika :) jer to me oduševilo još kad sam vidio u najavi u Hackeru kak je lik bio na krovu neke kuće :)))
doh
Barbarian here :D
coolectors edition on its way,haha
ja assassina ili necro :D
doh? :S de barem dok igra još nije izašla nemojte s kraticama pls xD= Citat =:
Izvorno postao Ba'alzamon
btw necro mi se stvarno čini zanimljiv isto ko demonologist... vjerojatno ću i njih probat... a za heralda da ne govorim predobra klasa, vise mi lici na battlemagea, a ne na classic magea xD
eo imam pitanje, oče li se morat bit u gildi, da bi mogo preživjet i da bi mogo ič u one pvp arene i to?
jel fakat mrzim i gildove i klanove i sve slično, a pogtovo mrzim kad mi neko ere kak i šta da igram..
Nemoraš biti u guildu, no propustiti ćeš dobar dio igre (ne arene jer su tamo većinom random timovi) jer se "glavni PvP" (posjedovanje, gradnja i opsade gradova, osvajanje resursa..itd) bazira upravo na guildovima.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Gle si post count ssalG^^
sad vise nemoj nista uopce pisat nek stoji tako :O
jel kome još došao key iz algoritma
meni je ,al to ti je za ovaj early acces,drugi key ces dobit kad budes preuzimao igru.
a i za taj early acces kad se regas moras platit jos 5 $,skroz jaaadno
Da bas je jadno sta ti daju MOGUCNOST!!Sda za 5€!!Sskines igru 13 dana prije ostatka svjeta= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
i da igras igru 6 dana prije official otvaranja servera i da imas jos 4 dana dodatna, da bas je jadno http://www.aochr.com/forum/images/smilies/wallbash.gifSde se ubij
cuj nemaju svi kartice pa da mogu placat online,a uostalom neprimaju visa electron.....neznam samo kako da to platim .....a i neces umrjet ako sacekas 23.05. i zaigras kad i ostatak svjeta.a i svi znamo da je igra trenutno ukurcu,mozda ju ispoliraju jos malo do releasea
cemu potreba za vrjeđanjem odma ?!
Sorry mozda san malo preburno reagira :D tek san se bija probudija a nagleda se vec na raznim forumima trolova koji govore da je jadno sta naplacuju jos tih 5€.
Znaci da razjasnimo, tih 5€ je sasvim OPCIONALNO, nitko vas ne sili da platite tih 5€ i igrate prije svih, slobodno mozete cekat do 23. da vam dodje igra na kucnu adresu.
Znaci to je MOGUCNOST a ne uvjet.
2. Mozes placati sa VISA Electron koja je vezana na Devizni racun (ne kunski) iz Erste banke, (provjereno)
3. Igra nije trenutno u kurcu, jer nemozes sudit prema open beta clientu koji je star ko biblija, CB igraci kazu da OB nema veze s trenutnim "tehnickim" stanjem u kakvom je igra.
4. U OB se dobivaju masivni fps dropovi i lagovi zbog debugera koji radi u pozadini i cuca cpu ko blesav, i zbog nekompresiranih i buganih tekstura (to su zasrali s predzadnjim OB patchem), loadingzi su 4 puta dulji nego normalno.
To je sve ispravljeno u official buildu.
eto :thumbs2: poz i nhf :friends: