Ako netko ima buddy key nek mi ga šalje na PM,hvala.
Printable View
Ako netko ima buddy key nek mi ga šalje na PM,hvala.
@lion: ajd ne seruckaj. bio sam beta tester mjesec dana i nije bilo vise laga neg u wowu (jedino u najvecem gradu Breeju i(li) kad je bio neki event pa se skupilo 50+ ljudi na istom mjestu).
grafika je PREDOBRA, bolja je od recimo gothica 3 a UPOLA manje zahtjevna. ja naprimjer ni nemogu pokrenut gothic 3 kak spada (bez stekanja) i ne pomazu nikakve optimizacije i patchevi, dok sam LOTRO mogao igrati na ultra high detaljima bez problema (osim kad je bilo 20+ ljudi istovremeno).
no igrao sam na medium detaljima, nije prevelka razlika izmedju high, ultra high, uglavnom u refleksiji vode i detaljima tekstura, screenove mozete vidjeti ovdje: http://smg.photobucket.com/albums/v302/ ... joc/LOTRO/Spassword je: shadowww
no kolko sam cuo full verzija ima i jos neki high res texture pack koji navodno (ovo nisam vidio iz prve ruke) svrstava lotro u top 3 igara s najboljom grafikom.
di se može nabaviti va trial,7-days verzija?
koja ti je konfiguracija??= Citat =:
Izvorno postao player01
jebeno sliči wow-u...još će ih i tužiti :D
Kao sto rekoh,tko god zeli moze doci kod mene da vidi kako igra steka i kod mojih prijatelja.Sta se grafike tice nekome je dobra nekome nije,meni je recimo grafika ocajna kao i puno ljudi sa kojima sam razgovarao.Ali dobro,mozemo se mi sad prepirat sto godina oko ovog ali nema smisla.Jednostavno o ukusima se ne moze raspravljat.Ja i da hocu ne mogu igrat jer mi steka previse.
isuse strah me pomisliti kako bi se LOTRO vrtio na mojoj radeonki 9550 128 mb :D
AMD Sempron 3000+= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
2.00 Ghz , 512mb rama
Radeonka 9250 SE
Možeš ih probati direktno žicati, ali najjednostavniji način je da ti ga pokloni netko tko je kupio LOTRO, jer se uz igru dobije i "buddy" 7-days trial key.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
koji su to bastardi, :rotfl: žele jednim kupcem privući još 10 :D
Ajd plzz ako neko ima LOTRO pa nek mi pošalje buddy key ... ovih 7 dana mi broz isteklo a ja bi još malo igro... :D
aha,fajn.idem staviti oglas u novine :)= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
:|
Dragi čitatelji i čitateljice, kolege i kolegice... U sklopu akcije "Razotkrimo LOTRO do zadnje skripte i pixela"Smolimo vas da postavite sva moguća pitanja za koja želite konkretne odgovore. Konačnim ishodom biti ćete obaviješteni u roku nekih tjedan dana.
:ekipa:
MarkaN & LNL Team
Pozdrav svima!
Heralds of freedom je Lotro kinship osnovan prije tjedan dana na serveru Laurelin kao kinship za light roleplayere nase regije... Zasad nas je sedmero u kinshipu, a otvoreni smo za sve dobronamjrne igrace svih rasa, klasa i levela koji mogu komunicirati zajedno jezikom (jezicima) razumljivim (kako kome ) igracima koji zive na podrucjima koja je nekad obuhvacala bivsa Jugoslavija.. Pod tim znaci mislim da u ovaj kinship zelimo okupiti sve Bosance, Hrvate, Makedonce, Slovence i Srbe, koji igraju igru na Laurelin serveru i uzivaju u roleplay elementima igre, ali isto tako zele mogucnost za ooc i off topic chatove s istomisljenicima unutar prijateljskog kinshipa.. Kao sto sam vec rekao zasad nas je 7 u ekipi.. od toga nas je 6 Hrvata i jedan Bosanac... Prihvacamo SAMO igrace koji su dobronamjerni, otvoreni i prijateljski raspolozeni, te sposobni biti unutar tako raznolike, a opet slicne komune.. Sto se tice vodstva kinshipa.. mozemo se dogovoriti i napraviti grupu unutar koje cemo sami birati vodstvo, tako da nema trajne autokracije i eventualnog nezadovoljstva.. Ako se slazete sa svim u ovom postu te ako vam se koncept kinshipa cini dobar, a trazite isti... javite se meni (Polo) ili Harolu unutar igre... Ako nismo online posaljite mi mail unutar igre ili pak postajte ovdje...
Hvala vam i nadam se da se vidimo u igri!
Polo
Pridružio bi vam se ja al još uvijek nemam igru....ili buddy key :D
nabavio sam lotro...zbogom zivote.....od sada zivim u medjuzemlju...
ja sam na gilrainu..zovem se Dosi :fof:
Yo! Yo! Polo je car ! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Polo H
Ovdje Archibold hobbit burglar , iz jednog drugog guilda na Laurelin serveru !!! :boohoo:
P.S
LOTRO je zakon ... i ko ne igra :fof:
ako bus mi slal svaka dva mjeseca 225 kn,evo me na serveru vec danas= Citat =:
Izvorno postao Lobotomist
Dajte mi trajl kii!
i ja bi buddy key.. imam igru instaliranu na kompu samo mi treba key....
DE nemojte više pričati o LOTRO-u, gildama i svemu tome JER I JA BI IGRAO :-x
Igraj buraz tko ti brani! :rambo: :kill:
Vrijeme je isteklo, zahvaljujemo se na nerealnom odazivu koji se brojkama ne može izračunati :D= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Rezultati će biti prikazani kako je i rečeno.
Damnit nisam bio online tjedan dana i nemogu biti do pocetka 7. mjeseca =(
Za sve zainteresirane za naš kinship pogledajte heralds.freewebspace.com
Vidimo se na laurelinu
Mene zanima jedan stvar, jel se LOTRO treba placat kao WoW or not?
da treba se plačat..isto bonovima...
mozes i platiti 200 i nekaj dolara,pa si miran (vise nikad nemoras platiti)
to sam na gameru procito 300 ojera i dozivotno mozes igrat:)= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
To još možeš? Mislio sam da je to bilo moguće samo za vrijeme pre-paida.
220 ojra,da
ako mislite igru igrati vise od 7 mjeseci,isplati se bome.ozbiljno razmisljam o ovome
uuu necromancy, evo ko je kupio lotro i kako vam ide ak igrate?
Tko je ubio ovu temu? Igra je odlična, nije mi jasno gdje su svi utekli? :D
Igra se stvarno poboljšava sa novim freeSsadržajem još od izlaska, tzv. books koje izlaze (housing i slične stvari). Ali u biti fokus igre je PvE, a to odbija "red=kill" i trigger happy klince koji žele samo PvP.
Mene odbija nedostatak slobodnog prostora na hardu. :(
Nova ekspanzija koja je u izradi ponudit će zle sile Sredozemlja, tada će stvarno kraljevska biti igretina! :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
znam da je pitanje već bilo ali kolika je pretplata za LOTRO
250kn=2 mjeseca..mislim da je tako
skuplje od WoWa :o
225kn je dvomjesečna
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... &id=114719
Koliko ljudi otprilike igra ovu igru, bio sam čuo glasine da je neko vrijeme bio jako veliki odlijev igrača.