See?! You see that?! A stoput sam vam reko da ne mjenjate sliku na desktopu jer će vam sljedeće jutro pasti i Windowsi i sistem= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Printable View
See?! You see that?! A stoput sam vam reko da ne mjenjate sliku na desktopu jer će vam sljedeće jutro pasti i Windowsi i sistem= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
nogom prebio cd rom
par tipkovnica razbio
par miseva od zid bacio
napravio spoj na kucistu dok je radio pc
NOT ENOUGH POWEEEEEEEEEEEEEEER!
Iskocila sigurnosna sklopka u stanu i sve se iskljucilo. :-x
Reko malo smo pretjerali. :D
Inace nisam mogao vjerovati da mi je zbog toga otisla sklopka, pa sam ukljicio opet kompove jos jednom da se uvjerim. (dobio sam isti rezultat.)
Ovakvih faca nikad dosta :(= Citat =:
Izvorno postao damir1994
Prije nekih mjesec dana sam otvorio DVD čitač i opalio šakom po njemu.
Iduci put mozes i sebe... slobodno...
Koji idući put? :?
:rotfl:
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Torpedo
nisam valjda vec 5-6 godina nista lose napravio kompu 8)
ali kad sam bio mladji znao sam ga sakom u monitor ili misem u ormar koji je pokraj..
Ja sam znala pokidat' miševe zbog svakavih stolova, poda i tako...ali ovaj zadnji je bio ultimativni pa mi bilo žao :)
ja sam prije nezz 4 godine valjda na starom laptopu odvalio šakom u monitor,na tom shitu nisam mogo ni cod2 igrat.N maonitoru crne mrlje, ekran puknut itd.
P.S: Nije mi nimalo žao što sam ga tresnuo, kakve sam probleme imao s njim ima sreće što nisam s njim tresnuo od zid xD
Sad već dosta dugo nisam ništa strgao...
Baš si faca.
bas je prava kraljčina, kaj ismijavas ovu hrvatinu? kaj ne vidis da je bio u ratu
Znam kako vm je...lol= Citat =:
Izvorno postao Duh
Ja kad sam mijenja grafu,bilo je zato sta se komp nije tia upalit jedan dan...odnesem na popravak,kaze napajanje crklo i odnilo grafu....i tako sam ja dobio svju 8400 gs...:D
Igram BFBC2 i svako malo pogledavam na temperaturu procesora, kad god pogledam sve visa i visa.
Na kraju sve raskopam i idem ocistit od prasine. I nekak u procesu vracanja ventilatora uspijem potrgat plasticnu capicu s desne strane di se zahakla vent. 2 sata kasnije to je bilo polijepljeno i oglas stavljen na njuskalo
Prodajem racunalo, u savrsenom stanju bla bla bla.
Kupil sam prije neki skart HP laptop. i svako malo mi tipke sa tipkovnice ispadale van, pa sam nekak s vremenom one koje koristim cesce zamjenio s tipkama koje rjetko. Sve ok dok sam igrao al kad sam mejl isao napisat...." a di mi je slovo A??? a da u ormaru, 9 je novo A"
Ništa osobito..par prolivenih tipkovnica,pregorio napajanje!
Moj bratić i ja idemo kod jednog frenda. I sad igramo malo NFSU (ne dvojku prvi dio), pa malo GTA SA, pa malo gledamo filmiće po youtubeu. A sami doma. I sad gledamo te gluposti na youtubeu, neki Ronaldinho akcije gluposti, BMX sranja. I odjednom ekran počne sniježit onako. Mi gledamo onako kao mulci WTF? Odjedanput skoči neki odbrojavač na arapskom onako (nisam siguran ni dan danas koji je to jezik bio) i 5 minuta odbrojava. Mi onak izlazi izlazi brzo idemo... I tako smo mi u dvorištu sjedili 5 minuta. I ništa mi već tamo 10 minuta nema nikakve eksplozije. Uđemo u kuću, a kompjuter nije u sobi nego onako prostor mali, separe, polica sa strane i komp. I prozor gore. I moj bratić uzme neki štap i sad ko će ga upaliti. I frend štapom onako zavezao ih par jedan za drugi i sa donjeg kata pali. Ma to je bila pišancija živa. Ali komp je dan danas živ i zdrav.. :)
A šta si doručkovao kad si se probudio? :D= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
Sve je bilo dobro do zadnjih 6 rečenica, tu sam se potpuno pogubio.