noob tip :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Printable View
noob tip :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
<3
Inače, neki će prepoznati lokaciju u spotu :)
:thumbs2:
jedna od drazih stvari sa njegovog zadnjeg albuma.
evo nesto i od mene.
Super je Trentemøller, stvarno. U samom vrhu onoga što sam čuo od elektronike. Taj cijeli zadnji album je jeben, čak i bolji od prvog. Tu i tamo dobijem osjećaj koji inače imam dok slušam Massive attack, a oni su mi najdraži upravo zbog takvog zvuka, koji je mračan i sexy u isto vrijeme 8)
Još:
može ovo tu?
Ne znam, moram prvo nazvati par ljudi. Ne donosim ja uvijek odluke.
bas preslusao jucer od soulclapa essential.
kakvih dragulja ima u miksu nejvjerojatno.
some of them, neke starije i od mene ;d
@Systematic
nemoj to radit :P
zbog ovakvih stvari moram koristit onaj debilni top rated u libraryu 8)
rula
:)
jel' to tebi moodymann na avataru? :)
jedna - dvije prigodne od moodymanna. :p
<3
kada sam isao mijenjat avatara napisao sam u google "funky house avatar" i od svih onih slika na prvom linku mi se taj svidio :D
idemo malo preokrenuti stvari sa jednom border community trakom. (inace to mi je jedan od najdrazih labela <3)
kad smo vec kod border communitya evo nešto i za xarabasa ;3
<3
<3Sodlicna traka.
ako nisi poslusao DJ Kicks Mixed By ApparatSidi odma! :)
Evo za mene jedan od najboljih mikseva sto sam cuo,vjerovatno neki znaju za njega,DJ Ludvig http://soundcloud.com/djludvig/djludvig-live-detroit
Edit:domaci DJ inace
Budem :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Novi Younger brother je vani, a sutra bi službeno trebao biti izdan i novi Ott, ako se ne varam. Evo jedne čil stvarčice.
I 2 stvarčice od Boards of Canada
Da se ubacim s malo psybienta:
molim? :shock:= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Jaar je stvarno nevjerovatan.
cega god se dotakne RULA.
<3
Slušam Ott-ov novi album, "Mir" i onak... ffs, što je ovo. Znam da je "Skylon" nemoguće nadmašiti, ali ovo je loše :(
Zašto je točno toliko loše ? Nisam još slušao, ali sumnjam da je mogao toliko pogriješiti.
Album je nešto kao prvi (Blumenkraft) ali bez onih quirky djelova koji bi obilježili neku pjesmu... jednostavno imaš osjećaj kao da slušaš jednu skladbu sat vremena, bez početka, sredine i kraja.
Vidi se da ima vještine u izradi glazbe, album ima nekako nenametljiv i dobar "flow", ali .. kao da mu je falilo ideja ili inspiracije za karakter koji bi album imao.
Adrift in Hilbert SpaceSse možda ističe još i kao najbolja stvar na albumu, ostatak je jednostavno... pozadinska glazba koju bi slušali za vrijeme gledanja u prenatrpani avionski terminal na Uskrs.
Ne znam, možda mi je nešto promaklo, poslušati ću još par puta :D
:auz:
<3
Savršena pjesma i pripadajući video.
dobra stvar.
volim cuti stare synthove.
ovo također.
iako mi je malo bolja studijska verzija, synth je nekako oštriji, ali je nema na tjubu.
Bio je to iznimno traumatičan doživljaj...
Nevinost i nade zaluđenog ljubitelja uništene...
Ali odluka je pala...
Pročiščavanje je počelo...
Točno godinu dana kasnije, karantena je podignuta...
WE MAKE RITUAL NOISE!
Iznenadio me sample :D
Revive. Ko sluša dub techno?