Da ali nepotrebno je da se cim pitam za key ( i gle nisam bio tebe direktno pitao nego sam pitao ako tko ima viska ) preseravaš i počmeš izigravat glavnu facu u kvartu...
Printable View
Da ali nepotrebno je da se cim pitam za key ( i gle nisam bio tebe direktno pitao nego sam pitao ako tko ima viska ) preseravaš i počmeš izigravat glavnu facu u kvartu...
e vidiš ja ču bit tako fer i potrudit se da ti dobiješ svoj unikatni key....kaj češ moć reč da sam faca....kad te face tolko peru :D
Aha, pa moze volio bi bit opran od strane face koja misli da je oldskool a jos nije svladala gramatiku Hrvatskog jezika...
go game go
bahatost ti je na high razini....i može te dovest do gotovo neugodne situacije....kad smo kod faca zaigraj q3 with me pa pokaži tu svoju cool iritaciju in the game...= Citat =:
Izvorno postao Senetry
+svega toga s ovakvim ponašanjem zaboravi na moju naklonost...ipak je tebi u interesu dobit key....zato bolje sad liži moju guzu a poslje me vrijeđaj kolko te volja...he he....a i spamaš na mojoj omiljenoj temi!...
p.s:kaj se tiče gramatike koji dio riječi nisi shvatio???Iliti si toliko književni obrazovan/situiran/naklon da tvoj procesor prepoznaje svako č ć te automatski negira pravo značenje riječi....tj Č
go bitch go
Daj budalo pogledaj malo kako si se postavio prema meni...
o cem ti pricas? jesi glup? mislis da ce ti netko lizat dupe radi nekog glupog key-a... stvarno si neiteligentan onda. Quake 3 nisam igrao 3 godine ali siguran sam da bi spusio jer takve "face" kao ti uvijek puše...
Daj nemoj mi tu neke fraze...ne razlikuješ č i ć
ti nikad ne odustaješ ha??...
kaj se tiče q3-a ne sječam se tko me je dobio na ovome forumu i šire....al za dvoboj sam uvijek spreman....titula mi ništa ne znači....samo ako te to tješi
vidim da ti je ovo budala koje sam dobio na razini godina/inteligencije pa ti ne zamjeram...
Čak ti ne zamjeram ni krivo shvaćanje mojih šala....a najmanje ti zamjeram neshvačanje pravilnika svakog građana Republike Hrvatske na slobodu pisanja i mišljenje....
Jedino ti zamjeram spam broj 2....i kratke živce....al to ne riješavam ja dragi moj..već moderatori... :wink:
uživaj srčeko...ajmo mi rađe na temu! :wink: :wink:
Nakon 5 godina igranja sumljam da možeš biti objektivan, ali ja uopće nisam ni pljuvao po Quakeu III već sam rekao da je Quake III imao izrazito brz gameplay, a da je gameplay ET:QW čak brži i od toga.= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Ping je u FPS igrama savim normalna stvar i s njim se mora računat kada se pravi igra.
P.S.: Ako hoćete vidjet kako izgleda pravi taktički FPS odigrajte DoD: Source
iskreno neznam trenutno koja pucačina bi bila brža od q3(uzmimo u obzir da si samo view staviš na fov 130 radi bolje preglednosti-riblja perspektiva)....osim UT na kojem možeš stavi game speed na dosta brže-ali je igrivost onda upitna.....quake wars cilja na realnost brzine samih unita i vozila..iako je to po meni glupavo....jer ionako je 90%nerealno osim kao što sam rekao same brzine i fizike....da stave brže unite zakojih 20% što se pješadije tiče..bio bi ljepši performanse up,,,
jeste gledali kolko prometa igra troši???Lol ja ne...al mogu vam reć....da ne miriši baš na dobro...guta i to lijepo :D
Jesi ti lud???= Citat =:
Izvorno postao amd freak
ne....20%nije ogromno.....a pomoglo bi uvelike u bježanju/pretrčavanj baze.....ali ipak možda griješim...ipak je ovo više strateški fps....na kojem se treba služit svime i svačime da bi uradio ono što trebaš,... :wink:
Prestanite s tim prepucavanjima imate sreće što još ovdje nema moderatora
ONTOPIC:Bilo bi zgodno kad bi povećali brzinu, al pitanje je kolko bi lako/teško bilo protivnika pogodit, a pogotovo icarusa :|
icarusa??to je onaj koji leti right???pa vozila i letjelica da imaju isti speed kako i na ovoj beti...samo pješadija da je brža....i da se uskladi jačina obiju rasa....čini mi se da ovi izvanzemaljci ipak imaju neke stvarčice viška...s time i neke prednosti...
Da, oni povećaju brzinu pješadije za 20% nema teorije da bi itko ikoga uspio pogodit.
Strogg je OVERPOWERED u pičku materinu, prvo imaju spawn host tako da se spawnaju usred bitke, a kao da im to nije dovoljno imaju Icarusa s kojim još brže dospijevaju u bitku i pozicioniraju sebe na mjestima s kojih jednostavno ubiju boga u GDF-u.
S= Citat =:
Izvorno postao half-dead-cro
To je uvijek zauzeto.
i gdf uvjek pobjedi igram stalno sa gdf-om u 5 odigranih 3 dobivene= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Klase su nevjerovatno izbalansirane... Možda se čini da je strogg jači ali nije
To što oni imaju spawn hostove nadoknađuje se time da gdf ima instant revive a oni trebaju čekat 2-3 sekunde. Puno je to kad netko puca na medica koji oživljava.
Ma da, ali jebeš ti taktiku kad na publicu ima 12 igraca i svako radi svoje, jebo ti to kad s tenkom lik pobije 3 svoja, odma se odspojim nemos ti tak, broj igraca na SVAKOM serveru treba stavit 12 max. 6v6 je mnogo gg, ovako je samo kaos
Da, publici su za 12v12, a mečevi za 6v6+ dogovaranja na ts-u. Ne možeš igrat kad me medic teamkilla i ide dalje, ni sorry ni kurac, a o tome da bi me dignuo nema govora.= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Zato jer Strogga većinom biraju djeca kojima je full zanimljivo igrati sa robotskim vanzemaljcima.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Upravo se disconnectao s servera. Sve puno *NOB*-ovaca.. bio je i Cr00k iz DJJ-a.. i neki Mortus hrvat bitce
http://img407.imageshack.us/img407/6434/danasht5.th.jpg
bilo je jako dobro :D
Ma su vas zgazili u slijedećoj.
sve su zgazili :D
Evo sad sam u 8 ujutro probao ici igrat ali stalno mi stoji "Please wait" i tako jedno 10 minuta dok mi ne dopizdi...a vidim da All seeing eye jos nema podrsku za igru...
De recite kakvi su zahtjevi...kak je optimizirana (znam daje u beta fazi ali..)??
Za sada je optimizirana otprilike tako da možeš solidno igrati na 1024x768 u višim srednjim postavkama, ako ti je granica jačine hardvera recimo Doom 3 na high postavkama. Što se grafičke tiče, neki igrivi minimum je recimo Radeon 9550 GT za low postavke, pod uvjetom da obavezno imaš 1+ GB RAM-a. Mislim kako neće biti neke veće optimizacije od toga.
Upisite ove dole naredbe u konzolu (ctrl+alt+tilda) i mozete s slabijom grafom izvuci jos bolje prefomanse
setMachineSpec 0
r_shadows 0
r_skipstuff 0
g_showPlayerShadow 0
g_decals 0
com_showFPS 1
com_videoRam 128
g_showwaypoints 0
g_fov 75
r_skipinteractions 0
com_unlock_maxFPS 40
com_unlock_timingmethod 1
pm_crouchbob 0
pm_bobroll 0
pm_bobpitch 0
pm_bobup 0
pm_runroll 0
pm_runpitch 0
pm_runbob 0
pm_walkbob 0
seta image_anisotropy "1"
sve naredbe upisite u konzolu i i restartajte igru.
Onda... nema odgovora na moje "please wait" pitanje? :(
P IV 3.2 GHz, 7800GS, 2 GB DDR, 1600x900@ medium.
Ja zadovoljan :D
Ja Athlon64 3200+ 2.0 GHz, 1GB RAM, Radeon X800 256MB.
Igram na 1280x1024, sve na low radi bolje preglednosti i većieg fpsa (60). Inače može na medium bez laga (30fps).
na mojoj konfi na 1024x768 sve na high....osim AA 2x.....minimal fps-24....max-42....average-30.... :killyou: