Ček, kako ono ide...
Ne može nam niko ništa, jači smo i od sudbine :friends: ?
np: Riblja Čorba - Jak, mlad i glup
Let the games begin...
Printable View
Ček, kako ono ide...
Ne može nam niko ništa, jači smo i od sudbine :friends: ?
np: Riblja Čorba - Jak, mlad i glup
Let the games begin...
lol se tu nest ocekuje od mene? :|
ja sam nepristrani promatrac, slucajni prolaznik ;)
carry on :roll:
Zapravo, jedina stvar koje se trenutno očekuje od tebe je da kažeš kog vraga radiš tu?! :o
pridruzujem se opcem veselju :thumbs2:
nece se svi zabavljati osim mene :kill:
Nema ovdje veselja vidiš da pingvinka puca depresija.
Inače, navodno je pingvin izašao iz depresije...
Nda... Samo me nemoj više gnjavit s pp-ovima i sve 5...= Citat =:
Izvorno postao dečko_od_red_queen
onda sam tu da ju hranim kao i ostatak foruma, ako se pocne hraniti druga krajnost pridruzujem se... uvijek sam bio mainstream :wink:= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Gle, ovak.
Ovaj topic je u neku ruku hram. Nemoj ga oskrvnut. Komentiraj jel pjesma/ slika dobra ili nije i sve 5. Ne bogohuli.
E da, tri stvari.
1. Dobrodošao na forum.
2. Nick ti je gramatički pogrešan.
3. Smanji sig, neki su alerginčni na količine pixela.
Osim toga, pitao si me za planove.
Moj plan je biti prijatelj s njom. I meni uopće ne smeta što si joj ti dečko. Meni uopće ne smeta što ona ima dečka. Njen izbor, jebiga, waiting 60 years to respawn. Jednom sam joj rekao jednu žešću idiotariju te sam joj se jučer ispričao zbog toga. O toj idiotariji ne bih pričao jer sam kasnije shvatio da ju je to povrijedilo a i da to nije istina. Na njoj je hoće li tu ispriku prihvatiti ili neće.
Znaš, kad shvatim da mi je puls bio 120 kad sam sjedio kraj nje... Jednostavno znam da mi više od prijateljstva i ne treba. A vjerojatno više od toga neću ni imati. U životu se treba zadovoljiti malim stvarima.
No, prijateljstvo je najveća stvar...
@Neven - nije depresija nego apatija.
@Matilda - ne spamaj. fala.
1. hvala
2. hvala
3. hvala
ne planiram raditi nikakva sranja nego jednostavno uzivati u topicu kao i svi drugi... nevermind me
koji si ti..jooooj :?= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Nisi ti baš prebistar, jel?= Citat =:
Baš to, jooooj= Citat =:
Izvorno postao Matilda Mother
[quote=Matilda Mother]koji si ti..jooooj :?[/quote:2hshuw6t]= Citat =:
Izvorno postao "dečko_od_red_queen":2hshuw6t
party pooper jelda? ajd nemojte spemat, pustimo umjetnika da radi, ako mi ocete nest reci koristitite pp, bok
jebemu bog mater i svemu!!!
pingvin, ti si vec odavno preshao sve granice normalnog!!
pochevshi sa ono recenicom koju si tu spomenuo u gornjem postu a glasila je: ja bi bio najsretini covjek na svijetu da ti ovaj tren prekines sa andrejom!
to je najodvratnija stvar koju sam mogla cut i ne, necu ti oprostiti niti zaboraviti- nikad!
tolko sam mislila da ces shvatiti i da ces se smiriti ali ti ocito ne poznash granice!
nemash pojma kaj ja moram sve prolazit radi tvojih ljubavnih izljeva...
ne kuzim koji kurac mislis postic s tim izljevima prema meni!! pishi na forum, boli me kurac ali odjebi od mene!
Hvala ti na svim problemima koje si mi prouzrochio, nadam se da ti je zabavno jer meni nije!
Ne javljaj mi se vishe nikad i to mislim najozbiljnije!
Nadam se da ces jednom u zivotu shvatiti kaj radish i dobro razmisliti o tomu!
Dovidjenja!
:pray:
dobra mi je ova sapunica.. kad je sljedeći nastavak?
e daj pozovi i bivšu od dečka i svoje roditelje i njegovu zlu baku na forum... onda vas dvoje pobjegnete u mehiko i on će se zvat jose comprende a ti maria lopes ... i onda novi problemi... dolazi seoska puta te kjero i njen sajdkik pendeho cajate koji te otimaju a on zove zoroa i na kraju ga isti zavede itd.. treba još malo doraditi al to je u biti to.. e i black n white tehnika dosad neviđena u sapunicama
zove se Forumska ljubav
ako nemaš šta pametnije napisat ruke s tipkovnice u gaće :? nisi zabavan. niti je ovo zabavno.
znam .. vi ste
*chat ON*
Death by sexy, da sam nekulturna seljačina poslao bi te u tri pičke materine.
Da imam snage poslao bi te u tri pičke materine.
No nemam snage pa neću. Samo ću te kulturno zamoliti da mi se makneš sa topica. Hvala.
Ovaj topic je DALEKO od normale ostatka PcPlay foruma i prosjecnog gamerskog mentaliteta i nacina zivota/ponasanja.
Ovaj topic je živa sapunica. Do te je sapunice i došlo zbog ovog foruma i jednog njegovog admina kojeg ne želim imenovati.
Wedrane, ništ od tvoje pive :P
Srećom, možeš njega okrivit za sve. :rotfl:
vrijedi još ono za dream theater ? ja donesem dvesta ćuna i napravimo roštilj ?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
to uvjek :)
Smrt
Bili smo zajedno,
Nerazdvojni u svakom trenutku,
Sada je sve gotovo,
Sada smo rastavljeni.
Sta te toliko povrijedilo,
Sta je bilo toliko bolno,
Toliko bolno,
Da me napustis?
Sada se ne gledamo,
Ne razgovaramo vise,
Ohh sta sam ti uradio,
Zasto si me napustila?
Proklinjem taj dan,
Na kojem si mi rekla te rijeci,
Te rijeci, te cetiri rijeci,
Promijenile su sve
Ubila si nasu ljubav,
Vise se necemo vidjeti,
To je nas rastanak,
To je nas oprostaj.
Svidja mi se ..mozda bi ja nesto promijenio ali svidja mi se.. :D
Prvo nemoj psovati Boga jer mi to dize zivac. Drugo to sta ti je decko ljubomoran nije ping kriv. Trece ping ti zeli samo reci da te voli, a to ako ti smeta mogla si mu reci, a ne ga pokusati osramotiti pred svima.= Citat =:
Izvorno postao red_queen
Btw. tvoj decko nezna bas najbolje gramatiku pa ga malo poduci, jer vidim da znas puno lijepih epiteta dijeliti :))))
E ping znas onu pjesmu Elvis Presley - Devil In Disguise :)))) e to si poslusaj i sve ce ti biti jasno, a posle toga haddaway - what is love :)))
I da sad cu malo vise gledati ovaj topic, jer je postao zanimljiviji. :)
I iza toga ''Caramel dansen'' :friends:
Meni isto štošta diže živac. I ja bi ti ga sad kresnuo ali neću jer neki vjeruju u njega.= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Elvis? Ne u ovim trenutcima. Vrti se "Ljubav se ne trži" od Vještica.= Citat =:
Izvorno postao NITROS
Postao zanimljiv? Bio je zanimljiv prije, a utihnut će na neko vrijeme, bar dok mi se ruke ne prestanu tresti.
Od čeg ti se sad ruka trese?!?!?!
E, i onak dajte pingvinu na par minuta administratorske ovlasti da može osobno udijeliti bananu red_queen i njenom dečku! :rotfl:
Dobro, pingvin, znam da ti to ne bi napravio ali bila bi fora...
@ red_queen
jesi razmislila o tome da si uzmeš nadimak drama_queen? Ono, tako uletit i dramatizirat ti i nije baš zdravo za živce...a nas (mene i ostale...valjda...) iskreno zaboli ona stvar za tvoj život, zanimaju nas pingvinove pjesme...