Sa 5god... Age Of Empires 1 demo... to su bili dani.....
Printable View
Sa 5god... Age Of Empires 1 demo... to su bili dani.....
ja sa 7...na nintendu a onda na ps1(sivonji) :)
tako negdje s 13, 14.. Warcraft 3 je krivac.
mislim da sa negdje 4 godine. tata kupio Segu (ne znam jel se tak zove, al mi smo je zvali Sega Mega) i na tom sam posto ovisan, igro sonica cijele dane. tata prodao sega nakon godinu dana (zbog moje ovisnosti) i kupio ps1 koji je isto tako za manje od godine dana prodao zbog tikova koje sam dobio (treptanje i te gluposti). dok mi je bilo 7 kupili smo prvi comp kojeg nije prodao, fala Bogu.
i ja sam se igrao na nintendu, ps1, raznim gameboyima.. al gaming me privukao tek kad sam dobio komp prije 5 godina.
Prije mnogo godina uso je sam tak da sam sjeo za komp i gledo u njega onda me opsjelo :)
Ušao je neopaženo kroz Commodore 64
:P
Potpis :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Jos se sjecam kako je prije bilo na onim palicama igrat :D
Meni sa 2-3 godine došo Nintendo,od tada sam addicted to games.
[quote=Blacky_123]Potpis :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao "C.A.B.A.L.":23lyf5v7
Jos se sjecam kako je prije bilo na onim palicama igrat :D[/quote:23lyf5v7]
A tek čiščenje glave :P :P
:pray: :pray:
Šarafciger je radio cuda
Kako sam se grcio kako bi dobio ravnu crtu :D
Nekak me uhvatila želja da zaigram opet :D
NES i neki komp prastari (igrao prvog Princa od Perzije na njemu jeeej).
A prvi komp koji sam imao da sam ozbiljnije igrao je bio, koliko se sjećam, P2 366 mhz, 16 mb ram i neka 3dfx-ova grafulja. Ali onda sam imao nekih 6 godina pa uglavnom nisam išao dalje od desktopa da ne bi nešto strgao ( :pray: )
NFS2, Road Rash, Moto Racer :pray:
Saznanje da je Esc = Escape i da je to jako korisna tipka koja prekida animacije u igrama :pray:
Prvi demo cd-i i punjenje harda gomilom shareware smeća :pray:
Bilo je to ljeto davne 99.Paps je donio komp s posla i dopustio mi da malo poigram.Dakle moja prva ige je bila moorhuhn.Ovisnik sam postao sa 13 godina,a droga je bio COD2 :rambo: .Od tad derem sa ekipom :ekipa: sve što ima multy.XD
a sad derem COD4
[attachment=0:35mdqxhp]call_of_duty_4_modern_warfare_LOL.jpg[/attachment:35mdqxhp]
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
Dobar stari komodorac. :pray:
Gdje ga se ima za kupiti? :D
Mislim, ali samo mislim da je proizvodnja davno prestala...
:ave:
A ne neznam. Pitam dal neko zna neku trgovinu gdje se prodaju te stvari...?
A ako nitko nezna onda jakuševac... :(
starci su me gnjavili da previshe visim kod susjeda i da nikada nisam doma, pa sam dobio komp s 10 godina. jedne od prvih stvari na rachunalu su bili doom 1 i 2 te tomb rider (1, naravno). i tycoon. legendarni tycoon.
od tada, me samo tjeraju od doma. a kad me i hoce doma, ja sam na kompu pa me tjeraju da idem van.
starci nikada nisu zadovoljni, zar ne?
Istina.= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Tako je i kod mene.
bas se sjecam scene.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
sjedim za kompom, igram tomb rider I. na pocetku sam igre i dolazim na drugu "razinu" (tocnije iza onih vrata kad povuchesh polugu) i doletava medvjed bacam se u stranu pobijem medvjeda starci se deru STISAJ TO SMECHE ODI TRCAT ZA LOPTOM ja se derem SAMO DA UBIJEM OVU GAMAD. jos ih uvijek ubijam.
= Citat =:
Izvorno postao Shakes
skidam kapu :killyou:
"Hardcore igrač" se kao definicija može tumačiti na različite načine; netko je hardcore jer igra HALO na XBox Live-u kao manijak i rastura sve, netko je hardcore jer živi u Koreji (...) i igra Starcraft, netko je jer općenito igra opsesivno sve nove igre sa željom da ih prijeđe čim prije jer je po prirodi opsesivna osoba, netko je hardcore jer je možda igrao 1-2 igre kroz godinu dana (ili više) ali se i dan danas sjeća svega iz njih, itd.= Citat =:
Izvorno postao Ice
Nije to tako jednostavno.
Hardcore igrač koji igra staru igru preko 8 godina NON STOP.... :D :D :D
http://www.nassaulibrary.org/centreblog/starcraft.png
moja prva igra na racunaru,
http://ps3media.ign.com/ps3/image/ar...852621-000.jpg
moja prva igra na psxu, ovu igru bih bas sada igro jaooo jet moto, tako prekul igricaaaa, ko je jos ovu igrao???
na pc hitman2
na ps one crash 3
Kada sam igrao PS1 crash svi nastavci su mi bili predobri. Čak i znam sada nekad zaigrat jer je igra, po meni, timeproof. A od PC igara prva mi je bila C&C: Generals. Jedna od najdražih RTS igara.
http://i29.tinypic.com/21zsl2.jpg
ajme sjecanja
Ne sijecam se da je grafika bila toliko loša.
iNA9X7gXbFA
Igra koju dan danas pamtim.I sjecam se ovog prvog levela.
počeo sam jako davno i to na nintendu, super mario i sl. Komp sam si dost kasnije kupil, prije jedno 5 godina, tam negde kad je Doom 3 izasel, al sam zato jedno 6 let prije visil na kompu kod frenda, igrali smo danima Heroes of Might and Magic i to prvo jedinicu, pa dvojku, trojku, ono hot seat i tako...A u pauzi smo igrali Death rally i slične zabavne igre...e to su bila vremena
sa 5 godina sam dobia kompjuter i otada sam na kompjuteru