Kaj je to?= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Printable View
Kaj je to?= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Nesto sta je izumrlo :)= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
Nažalost ne :(= Citat =:
Izvorno postao Senetry
http://en.wikipedia.org/wiki/Yugoslavia= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
Nema aviona zato što sada pucaju na veću realnost. Pošto je grad na obali, a ne na zasebnom ostrvu, avioni bi bili "škakljivi". Sjećaš se kako si u GTA3 mogao Dodom doletjeti iza onih brda i vidjeti kako u zraku lebdi onaj dio grada u kome se odvija intro sekvenca? To je izgledalo pomalo ponižavajuće. Iako, volio sam se vozati avionima... šteta što ih ovdje neće biti, ali je prilično opravdano, ako se mene pita. Uostalom, realno, koliko ljudi zna letjeti avionom? Ovdje vjerovatno neće biti pustinje sa pilotskom školom.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
http://www.gtagaming.com/
Pogledajte najnoviju vijest. Croatian???
Niko Belić?
:boohoo:
Ako su to ovdje objavili, onda nije fejk
Mogući Hrvat.... ali zamislite samo reklame za nas da je?
Kickass! :D
E sadad sstvarno možemo biti proud Croat...ako igra bude i približno dobra kao Vice City i SA... :pray:
Amo ljudi Viva Croatia Viva Croatia :pray: I to jos ako bude Dalmatinac.Dalmatinac sam tu sam rodjen ja tu su moji didovi prsut i panctu zderali.
lik je iz Međimurja, živi u romskom naselju Piškorovec i pošto skupljanje metala neide, ošo u ameriku= Citat =:
Izvorno postao Sova
Ma prije da je podrijetlom iz Beograda xD
je, fakat proud to be a croat, još lik u traileru kaže kako je trgovao ljudima :D
ne, on prica o nepravdama, nije trgovao, vec je svjedok !!!= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
"Sam lik nosi neku lošu odjeću sa istočno europskih placa, možda sa bosanske Arizone" :rotfl: :rotfl:
covjece gta 4 na pc dolazi tek u proljece 2008 :o ,kupujem x360 :-x
idu mi na kR*ac te smrdljive konzole :-x GTA je PC igra i PC populacija bi je tribala prva dobit ... al neee samo zato sta 8 miljarda kineza igra na konzolama pa su konzole "popularnije" :kill: :twisted: :killyou:
Smiri malo.
ok, i sto je tu cudno; vishe im se isplati prodati 8 mil promjereka ili par tisuca; vec smo odavno zakljucili da je ta industrija toliko komercionalizirana da bi je se trebali sramiti !!! Ja jos uvijek ne mogu preboljeti cinjenicu da moram imati instaliran XP da bi igrao igre, ali jbg !!!= Citat =:
Izvorno postao Necto
U svakom slucaju o ovome smo vec pricali i blesavo je ono opet ponavljati !!!
Taj "stunt" nije za gamere koji imaju konzole nego za one koje ih (jos) nisu kupili.
Je, je... Kako ono ide:= Citat =:
ne, on prica o nepravdama, nije trgovao, vec je svjedok !!!
"I'veSkilled people, smuggled people..."
Ima da budete ponosni na ovu igru.
radnja se odvija samo u gradu nema aviona
nema vise besciljnog navazanja kroserom kroz pustinju ko na San Andreasu :cry:
Nisam baš oduševljen najavom. Ima par propusta i prilično needukovanih guessova.= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
GTA 4 glavni lik hrvat,sumnjam,ali ako je :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D .
I fuck consols,but i am lucky.My birthday is on 16.10.So maybe i will get a xbox360. :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :)
meni je baš ok, neću cjepidlačit :)= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
huh, nisam cuo ovaj I've; nwm !!! Iako nebi bas imalo smisla, tip izgleda jadno, ne vjerujem da je sad on tu neki master stalker; on je patnik koji ce, onako, raspizditi se na svijet i uzvratiti mu udarac; ma znas vec kako idu te pricice; to je uostalom nevazno !!!= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
Ime,prezime,odjeća,izgled mislim da sugeriraju da je tip iz BIH,ali da je rodom Hrvat.(nemojte me ubit,šta očete mišljenje)
Nema baš mnogo infoa o GTA,pa se zezaju i pogađaju.= Citat =:
Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
citat sa hcl-a
= Citat =:
Ok, imam par vijesti koje su navodno procurile iz Rockstara iako to naravno nije 100% potvrđeno. Nakon što je Dan Houser demantirao da će avioni biti u igri, djelatnik Rockstara je navodno rekao da itekako hoće. Uz to je dodao da će glavni lik biti Roman Petrov, tj. bratić od Nike Bellića koji će umrijeti nakon pete misije u igri u ratu između ruske i talijanske mafije. On će navodno, nakon smrti svojeg bratića iz prije rečenog mekušca postati agresivac poput Nike i tražit će osvetu.. više o tome pročitajte ovdje:
http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmes ... c=34677362
ESTONIJA,ESTONIJA,ESTONIJA,ROMANO :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Prince-atlas zezno si se javio se još jedan izvor koji tvrdi da je glavni lik niko belić.