Ti Bartuče nisi igrao KotOR još? Son, I am disappoint. :eyebrows:
Printable View
Ti Bartuče nisi igrao KotOR još? Son, I am disappoint. :eyebrows:
Wat? Nisi igrao KoTOR? E, a meni se sad igra opet, dvojka, po cetvrti put... Jedinicu sam vec presao cetri puta :P
Ja dvojku još nisam prošao, nije mi baš bila nešto :) Al priznajem, dobio sam neki poriv da počnem opet i jedinicu i dvojku.
Dvojka mi se zgadi na kraju. Stvarno su ga usrali koliko se da. Pitaš se je li to uopće SW.
btw, Bartuče, ako nisi igrao Kotor, još si djevac. Nabavi kotor, počni ga igrat, i uživaj u svakom trenutku jer takvu igru nećeš više u životu vjerojatno nikad doživjet.
Meni je dvojka u prvo prelasku bila prekonfuzna što se tiče priče, u drugom prelasku mi je bila nešto jasnija, a u trećem sam vidio neke detalje koje su mi opet shebale konept priče i sad shvaćam da nista nekuzim i da cu trebat opet prijeci...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
E, Arby. Ajde metni tu link za onaj fan made patch koji dopunjava dvojku, dodaje joj q. koji su trebali biti u orginalu, ali su ih autori izbacili, pa su dali fanovima da to integriraju. Znam da si ti bio stavio u ovoj temi, ali da ne kopam.
Da, nisam je igrao pošto me nije zanimao taj serijal filmova pa čak i setting. No u zadnjih mjesec dana sam pogledao svih 6 nastavaka SW-a i uskoro završavam drugu sezonu Clone Warsa (2008) pa sam se nahypo na Light Sabre i Jedie :D
Čuo sam da je igra genijalna, ali nije mi palo na pamet da je zaigram... Došlo je i to vrijeme, 5-7 godina pre kasno ali nema veze.
Ajde napravi mi uslugu i zarazi cijeli forum da opet instalira te dvije igre. Hahha, trebali bi te producenti unajmit da im hypaš igre. Da ti uvale betu, i udri... haha= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ono najbolje kod KotOR-a (jedinica) meni je kvaliteta priče, priča je slična originalnoj trilogiji, dosta elemenata iz oriđiđi trilogije je posuđeno, ali to ne znači deja vu dok igraš, nego jedno potpuno novo SW iskustvo gotovo u stilu originalne trilogije u kojoj si ti u centru radnje. Prevrhunski.
Evo, sad ja hypam bartuca za promjenu :D
Ma to je sve zbog one glupe Kreia-e, kad pola vremena laže, ponekad samo malo izmijeni istinu, ponekad kaže samo istinu, ponekad iskombinira istinu i laž u neku svoju priču, a 35% igre otpada na razgovore s njom ,što je pun k. kad uzmeš u obzir da igra ima 50-60h gameplaya... I onda si na kraju igre cijeli zbunjen + ono što su napravili da tvoj lik nema amneziju nego se on svega sjeća samo je na tebi da otkriješ što je to bilo, znači sam lik s kojim ti igraš ima tajnu koju ti neznaš. Mah živcirancija.
Pričam naravno o dvojci, na jedinicu (osim neinspirativnog početka) nemam nikakve zamijerke u pogledu priče...
zato postoji restored content mod :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
stranice moda mi ne otvara, ali imam ja skoro sve na kompu :)
edit: po meni definitivno dvojka ima neinspirativniji početak, onaj peragus, bljeh
Kužim da se može igrati kao Dark i Light Side, već vidim da neću moć igrati Dark side pošto se jednostavno ne mogu uživjeti u zlog lika :( Ne znam zašto, u niti jednom RPG-u ne mogu biti zao i uživati. Mass Effect sam na silu prešao kao Renegade, sve je to fino i zabavno ali me čitavo vrijeme savjest grize :D
Jel ima još takvih pacijenata poput mene?
Kakvih pacijenata? Misliš onih koji nisu igrali? Mislim da ne :) Sutra instaliravam jedinicu.
Ma ne, nego da nemreš igrati zlog lika i uživati :D
PS: Kakav je Jedi Academy? Jel ima ikakve veze sa Kotorom?
Meni je zabavno sa obe strane sile isprobavat šta igra nudi. Prvi dio sam priša 5 puta, drugi 4 tako da sam isproba sve moguce kombinacije :) Postoji jedan segment u nastavku u kojem nekog bandita sa jedi mind trickom možeš nagovorit da se baci u smrt sa velike provalije.. Vrlo vrlo zabavno i ako te to ne privuce na tamnu stranu sile ništa nece :D
@Feanor:
@Bartuc:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Odigraj KotOR 1 i kao zli lik (žensko je canon, btw), kraj je odličan. :)
Mislio sam igrati isključivo sa ženskim likom, oku su ugodnije koliko sam skužio :D Ako će igra biti zarazna poput BG-a, vjerojatno ću oba nastavka preći 2x sa različitim putevima. No nema čanse da uživam sa Sithom koliko sa Jediem.
Sith je isto canon. :D
U biti u dvojci možeš kombinirati jer ti je lik nesigurna papčina... or is it? Buahahaha
Dajte kojn vas jeba, nemojte spojlati prije nego krenem :D Žega me oko srca, strašno mi se igra ali NE smijem početi niti pod razno do 10.06 :cry:
oni linkovi ne rade, server im je down, a inače canon je muško u jedinici, žensko u dvojci, oboje light side.
u jedinici se baš ne osjećam dobro dok igram kao žensko, imam osjećaj kao da mnogo toga propuštam. od jedno 4,5,6 puta što sam prešao jedinicu, samo sam zadnji put prešao sa ženskom, dok mi je u dvojci otprilike pola-pola
Kak misliš da propuštaš? Znači da muško/žensko nije samo na vizualnom polju već se i spolovi granaju kroz igru!?
ma samo malo, ali dovoljno. u drugom je to mislim malo više izraženo, ali moguće je da je to dodano u ovim restored modovima. jedinicu je bolje igrati s muškim, vjeruj mi :P
btw, tko još želi malo sprdati bartuca tako da gga natjeramo da igra prije 10.6.? :D
Ehda, zasto prokleta Bastila nece da se jebe nakon sto ju poljubis?( ;) Bratuče ;) )
Recite što hoćete, ali meni je dvojka bolja od jedinice. Exile mi je bolja od Revana, a da ne spominjem kako je Visas jednostavno awesome.
Nego, moramo nahajpat Bartuca?
Ali doći ćeš u napast više puta. Da ne otkrivam previše, jednom te jako zgodna teta traži da s njom zavladaš galaksijom na tamnoj strani.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nema šanse da ću popustiti pošto 09.06 moram predati labose iz digitalne obrade signala. Imam 6 megalomanskih vježbi za napraviti, a samo 6 dana vremena. Čeka me 10-12 sati sjedenja pred kompom (dnevno) i znojenja, brijem da ću poluditi. To je tako kada odgađaš sve do zadnjeg trena :cry: Jedino ako me slučajno krene pa završim sa time prije roka, onda mogu zahalati :D
Nemoj se bedirat. Zivot bi ti inace bio dosadan. :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Slusaj iskusnoga
:eyebrows:
uvijek na mom kompu :)
http://www.imagesforme.com/show.php/1137048_bartuc.JPG
a i desktop je prigodan hehe
NFS 5! Care! Also, skin je ružan :/
al mi mora biti iz kotora, prije toga sam jedno 3 godine imao nihilusa
Počeo igrat jedinicu :)