Ovo će stvarno doć na PC... Zakon! Jedva čekam odigrat 8)
Još da ne leecham net kod frendova pa zadnji sve saznam... Još mi Optima nije sredila net u novom stanu -.-
Printable View
Ovo će stvarno doć na PC... Zakon! Jedva čekam odigrat 8)
Još da ne leecham net kod frendova pa zadnji sve saznam... Još mi Optima nije sredila net u novom stanu -.-
meni je na ps2 igra super,prica ima obrate na foru kotor-a.gledao sam sad video review za ps3,bolesno izgleda,tako ce biti i za pc!jel zna tko jel prica ista na ps2 i ps3,tj.jel razlika 'samo' u tehnologiji?
Sad čitam razne recenzije i gledam komentare....najgora igra 2008, najveće razočaranje 2008, najgora sw igra, i kontam WTF?
to i nije bitno bitno je da je izašao prvi game snimak TFU:USE-a
tatooine
pih, ništ novo a ope simpatično...
Pa da, to je opce poznato da je igra u neku ruku i podbacila. Igra bi mogla dobro ispast ako konverziju dobro naprave, ako i tu zeznu bit ce jos veci fail nego na konzolama.
Istina. Ovako na ovim gameplay filmicima mi djeluje zabavno, iako nemam prevelika ocekivanja. Ono, jedamput za proci i to je to. Ako ce opce dobro optimizirat naslov, jer ovaj naslov ce biti itekako zahtjevan. Mozda bi PC verziju mogao spasiti neki zabavan multiplayer u stilu Jedi Knight serijala... :wink:
Napokon neka igra u kojoj cu (mozda) moc ubit Luke Skywalkera
kako sam gleda ovo je alternativni kraj filma (nekim cudom Darth Vader prezivi) al ga ti ubijes i Sith ti govori da moras rijesit njegov zadatak i Ubit LS
http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/
http://www.gametrailers.com/episode/gam ... &ch=4&sd=0
Recimo, dobar alternativni kraj ima SW Empire at War ako npr igras sa carstvom...Luke isto mrtav na kraju 8)
˝Ništ posebno, nemam prevelika očekivanja, bla bla bla...˝
Ajd prestanite zajebavat!
Igra izgleda pregenijalno, taman nešto takvo nam i treba u moru dosadnih generičnih FPS-a i poludovršenih RPG-a.
A to što će možda imati blagi konzolaški feeling je dobra stvar.
Mislim stvarno, jel ima kaj bolje od skakanja, mahanja lightsaberom, i prženja protivnika force-lightningom? NEMA!
Toliko se molimo da igra dođe za PC, i onda pljujete.
zaboravio si mahanjem crvenim lightsaberom= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Oh kolega, varas se. Da je tako onda bi svaka igra bila iznad 90% ocijenjena. Davno su prosla ta vremena kad je to bilo vazno. Zato i Force Unleashed za konozle i nije prosao dobro. Osim naravno ekipi koji su SW fanovi. A njima je pak, svaka SW igra dobra. Iskljucujuci one dvije tri koje su stvarno svima dobre.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Jedi Knight 2 >>> sve ostale SW igre
Da, uglavnom je tako.
Word.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nebi bas reko...SW Kotor je itekako ravnopravan naslov, a vjerojatno jos i bolji. Doduse, rijec je o razlicitim zanrovima, al ipak, ako gledamo neku pricu, "kvalitetna iskoristetnost SW univerzuma" te sam gameplay, meni osobno Kotor je dosta bolji...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Čekao sam prvog da se javi s KOTOR-om, tak da se fino mogu quotati.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dobro, to je subjektivna stvar zapravo...nema smisla raspravljat...
Samo za W3DR4N
"K.O.T.O.R. II najbolja SW igra ikad"
Mada sad nakon Batmana, dodatno sam snizio očekivanja za TFU, al i dalje mi je najočekivanjija igra godine
Meni je Jedi Knight 2, bolji i Academy, a kamoli KOTOR...
btw kad izlazi ovo?
Uglavnom se spominje datum 03.11.2009, i to na više stranica, al niko nije ništ potvrdio, mada to se uklapa u njihov Q3 release
Jest da je double post, al velika je vijest... da li vaša konfa spada u 4000 dolara potrebnu za tfu
direkt s aspyrovog site-a
ček ček i ček....još da bude optimizovano i igram bez problema= Citat =:
PC Minimum System Requirements
Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7
CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap FileSound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support
Video Card (ATI): Radeon HD 2900
Video Card (Nvidia): Geforce 8800
Media Required: 8X DVD-ROM drive
Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller
This product does not support Windows 95/98/ME/2000/NT.
Recommended System Requirements
Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
512 MB 3D Hardware Accelerator Card
Video Card (ATI): Radeon HD 4870
Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
Memory: 2 GB RAM
NOTICE: Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Star Wars: The Force Unleashed. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX compatibility.
Supported Desktop Chipsets
ATI RADEON HD 2900, 3850, 3870, 4850, 4870
NVIDIA GEFORCE 8800, 9600, 9800, 260, 280
NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives.
i da na nekim web storeovima igra izlazi...wairt for it.... 23.10.2009... još 9 dana...valjda
Omg, najveća igra ikad. :(= Citat =:
Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File
:shock:= Citat =:
Izvorno postao Srle
Pa toliko nemam sveukupno slobodnog prostora na sve 3 particije. :(
Znaci, vrijeme je da pocnem micati sve nepotrebno s diska.
Glede ostatka konfe, ok, samo da promjenim proc konacno i igra ce normalno sljakat.
A jeste; Age of Conan je teži od toga, Sacred 2 je oko ~20GB, a i Dragon Age će biti ~20GB... time ta change dem HDs. :)
Time to buy a new hard drive... :(
RAGE kad izađe sljedeće godine bude oko 40GB,hebiga vrijeme je za prijelaz na blue-ray
ovo je čisto ok, samo me brine taj hard disk, ali ako se ne varam igra koristi identičan engine kao i GTA IV, tako da je to valjda jedan od razloga zašto zahtjeva ''puno'' diskovnog prostora, ali neka bude optimizirano i ja sretan, ne da se vuče ko gta iv.
To je zastita protiv piratije :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
aj da se i ja priključim...jel ko što reče netko, star vors je..znači igram :rambo:
a sad ostalo...kolko je vjerovat gamespotu ne bih znao, al tam negdje pod new releases na njihovoj stranici vele da spomenuti naslov izlazi 23.10.09. toplo se nadam da su u pravu što se tog tiče.
Stvarno nek se odluče za release date..te 23.10., te 3.11., pa 11.11. Iskreno najbolje za nas gamere i za njih ko izdavače je upravo 23.10. Jer u 11 mjesecu nemaju aposlutno nikakve šanse za dobru prodaju, dodše ne samo oni već svi...razlog? COD MW II naravo
Minimum System Requirements
* Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7
* CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor
* or AMD Athlon X2)
* Memory: 2 GB RAM
* Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File
* Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
* Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support (Radeon HD 2900/ Geforce 8800)
* Media Required: 8X DVD-ROM drive
* Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller
* This product does not support Windows 95/98/ME/2000/NT.
Recommended System Requirements
* Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
* 512 MB 3D Hardware Accelerator Card
* Video Card (ATI): Radeon HD 4870
* Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT
* Memory: 2 GB RAM
Mocu igrat :D :D