Brijem da ja sa svojom konfom neću pokrenut ni installshield wizard! :cry:
athlon 2.5 ghz 512 mb ram i ati radeon 9600 pro :cry: :cry:
Printable View
Brijem da ja sa svojom konfom neću pokrenut ni installshield wizard! :cry:
athlon 2.5 ghz 512 mb ram i ati radeon 9600 pro :cry: :cry:
ne brini se trebao bi igrati na medium...= Citat =:
Izvorno postao Kingtomy
Dovoljno je da za sebe kažem Intel Celeron CPU 2.3GHz, 512 MB RAM, GeForce 4 :cry: :cry: :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao Kingtomy
A tek ja!
P4 1.8 ghz, 512 sd ram-a i gf fx 5200, ja mislim da mi uopće neće moći ni DVD učitati :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
oblivion podrzava sve geforce fx kartice= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ma dobro to aj to i nekako prolazi ali gledaj proc i ram-a, stari mi komp ko isusovo magare! :cry:
ram prolazi ,a proc podigni na 2ghz= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ma sve je to jadno, mogo bi ja proc klokati na 2.2 ghz ali nema ti tu razlike nikakve skoro tako da mi se neda zajebavati!
imam gigu rama i 6800le. to može proć ali p4 na 2.ghz to me jebe 8)
Bar ćeš ga moći igrati u pristojnim detaljima, a ja ko stoka VERYYY VERYYY LOW I 128 x 100 :killyou: :killyou: :cry:
Ne mogu dočekat igru
nadam se samo da će p4 2,4ghz 1gb i radeon 9550 128mb bit dovoljni za medium detalje
Minimaln konfa je 2 ghz, 512 ram-a i graf sa 128 ram-a, grafa tu igra najvažniju ulogu! Možda mogneš na medium, ali zato puno manju rez!
3.2 GHz Pentium 4, 2GB Corsair(1GB C2PRO i 1GB XL-PRO)te 7900GS AGP should do the trick ^^
bit ces sretan ako uopce pokrenes igru sa ovom konfiguracijom... :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
aha,mislim da mi memorije fali ^^
i nabavi novu graficku, a ovu pokloni meni... :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
da,škart,a još ju nisam ni dobio :D
stiže sutra-preksutra
od kud ti ova grafa :o= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
da stvarno.Kaj su 79xx grafe već na tržištu?
nVIDIA ih je predstavila neki dan, ali nisu vrijedne ga ih mjenjate za 7800 gt or gtx, umjesto 1200 1400 mhz!
7300 i 7600 nisu dobre, jer su 256mb, 128bit...
znaci 6800 je bolji...
te grafe nisu ista klasa pa se ne mogu uspoređivat= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
[quote=Prince-Artas]te grafe nisu ista klasa pa se ne mogu uspoređivat[/quote:5biaru8m]= Citat =:
Izvorno postao "T.N.T.":5biaru8m
znam, ali ipak...
ko priča o 7300 i 7600 :)
govorimo o 7900 seriji ;)
Pa neznam koliko ti se isplati uzeti agp verzija, pci-e je jača, a pare iste, rađe pređeš na pci-e, ili ne?
hm,pci-e...
nova matična
novi proc
kud ću sa starom matičnom i starim procom?
a amd uskoro predstavlja novi socket...i prelazi na ddr2
doma ću imati agp kantu i pci-e kantu...zasad imam samo agp,a agp nemora bit slab :wink:
ja sam preso na pci-e i govorim iz iskustva nemojte ovo ni pokusavat ako niste spremni ulozit veliku svotu novca,a kao sto je McPingvin rekao to znaci novi proc
nova maticna
i najvjerovatnije novo napajanje
Sto se tice 7600 kartica one su puno bolje od 6800 i uopce se nemogu uspoređivat iako 7600 ima 128 bitnu sabirnicu ona cak parira x1800gto tako da ju se ipak isplati kupit buduci da je jeftinija od x1800gto a jednako je dobra.
= Citat =:
Izvorno postao ghostgamer
tako je.a ako kupuješ PCI-E grafu,sigurno nećeš kupit fakin X300,nego neku zvjerku od 7800/7900.4000kn
proc?atlonče dvojezgreno?3000 kn minimum
matična?kad je bal nek jebal.1500kn dfi lan party.
napajanje?meni netreba,imam u pričuvi jedno 600W od enermaxa :D
ali neko mora uzet tangana 480W.800kn
sve zajedno ispadne cca 9300 kn(po ovoj računici,koja nije 100% točna,dakle računajte na 10 očeva domovine).
a imate ok agp konfu ko ja recimo?minimalne pare-maxmalni užitak.
nvidia 7900gs za agp - 2300 kn(iako nisam siguran za cjenu)
dakle:High end konfa na zalasku tehnologije(stari socket,ddr1 memorija,dx9)=10k kuna
Mid stream konfa koja će vam poslje služiti kao radilica gdje će se vrtiti SETI,Rozeta i sl.=2.3k kuna
po vašem mišljenju,što se više isplati
s tim uzmite u obzir da ja planiram kupit PCI-E konfu kad izađe dx10
...duboko smo u offtopicu... :o
btw. Oblivion izlazi za: 8 dana, 20 sati i 59 minuta...
Odlično za freakoveee! Čuj za 8 dana! :)