signed, osim kad idem u skolu, onda se ne mogu probudit pa sve da mi atomsku bombu pod uho bacis...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Printable View
signed, osim kad idem u skolu, onda se ne mogu probudit pa sve da mi atomsku bombu pod uho bacis...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Lijepo rečeno, Boz! :D= Citat =:
Izvorno postao The Boz
lol mozak laga xD
Hmmm,znam da mi se često dešavalo da se dignem 5min prije alarma na budilici,ali nikad se nisam probao precizno budit sa bio alarmom...ali evo,zadnje dvije noći probavam i uspijem se probudit u 3min~ od određenog.= Citat =:
Izvorno postao mirko l
USPIJA SAN.
iako je bilo vrlo čudno.prvi san mi je bia ogroman i nema šanse da ću ga sad pričat, ionako se nesičan večine sna.
drugi san sanja da san u gorskon kotaru.iša san malo po krajoliku.
i sada sljedi zbunjujući dio.
ponavlja san si ''ja san u gorskon kotaru'' ili nešto slično.
odjednon san vidia neko zimzeleno stablo, vjerojatno bor.
to je bia zbunjujući dio jer nisan siguran jesan li bia budan ili ne.bilo bi čudno da san pokušava imat lucidan san u svom snu.
ali tada se sičan da san ''slučajno'' se uvatija kako govorin ''ja san u (nekoj izmišljenoj afričkoj državi) i govorili su mi da se nemogu u njoj stvorit jer još nije potpisan neki ugovor i slične gluposti.tada san valjda sanja.
ali san onda vidija ono stablo i bia san svjestan da ulazin u san.i tada se zavrtilo,u smjeru kazaljke na satu.i nažalost san se probudija, neznan zašto, nisan se uopće uzbudija, bia san ravnodušan.
sa subote na nedjelju tj danas sam imo lucidan san prvo sam imo normalna 2 sna u koima sam samo naslucivo da je san u trecem sam skuzio nie bilo potrebno radit RC probo sam letit ta stavim ruke ko superman, uspio sam i onda sam zamislio da imam onaj leteci tepih ispod sebe i da sjedim na njemu i isto sam uspio, letio sam na oba nacina nie bilo bas brzo al jbg, probo sam skakat odraz je puno jači pa sam onda pokuso malo parkour radit! prejbno! skako sam od zgrade do zgrade radio salto u zraku etc cak sam ovaj put prico s nekim osobama u lucidnom snu, probudila me budilica na mobu al sam jos bio u snu pokuso sam ugasit bez da otvaram oci al vec je bilo gotovo :( sliedeci put cu probat reakcie ljudi usporedivat u snu i u zivotu, ako budu slicne reakcije to bi mi moglo doniest veliku prednost da preko sna mogu vidjet reakcie ljudi na ono sto im trebam rec... :)
jako sam sretan sto sam prie tj dana cito o tim snovima i sto sam samo 2 put napravio WILD tehnike i recimo da sam digo ruke od toga a onda sam vec 2 puta imo lucidan san.. i uviek imam 2 sna prie lucidnoh koih se dobro sjecam i u zadnje vrieme bolje pamtim san prie sam odkad sam se probudio u roku od pol h zaboravio san a sad je suprotno, sto vise prolazi dan sjecam se sve vise i vise sna :D trebo bi pocet pisat DJ i citat prie spavanja cuo sam da pomaze
E bravo, ljudi, sad se samo na mene čeka :D
Ja sam imao nekoliko nevjerojatno detaljnih snova u zadnje vrijeme. I da, isto sam bio u gorskom kotaru. Našo sam se usred šume, kraj mene još nekoliko ljudi, nešto su pričali, štajaznam, kad ono medvjed...
Pokraj je bio neki Clio parkiran, i ja uskočim za volan, ovi svi iza, i bjež!
Bio je nakon toga jedan sa ježom koji trči 50 na sat a nije Sonic, ali neću pričat, prezbunjujući je... :D
sritno,cham3leon, dabogda ima lucidan san.
ugl, samo san onaj put ima lucidan san, neće opet
cekaj vikend ja tad imam lucidne jer stignem sanjat ugl mi je lucidni u 3. snu a njega stignem sanjat sam prek vikenda obicno je oko 10-11 sati nekad i prie
a prek tjedna se moram budit u 7 :(
ni nesanjam nista a ne josh lucidni pfff :?
sanjaš, ali neznaš.
svi sanjaju.
EDIT: nesičas se sna,ali i to moš prominit
Da. Počni pisat Dream Journal koji ćeš držat pokraj kreveta i u kojeg ćeš zapisat san ISTOG MOMENTA kad ga se sjetiš.= Citat =:
Izvorno postao chiEEEF
I za tjedan, dva, da vidiš kako ćeš ih se sjećat...
btw, društvo hvala na potpori. I ja se moram rano dizat tokom tjedna. Ali imat ću praznike sad od Božića nadalje, pa ću pokušavat. :wink:
Prekjučer sam imao lucidan san, no još imam nepoznatih problema npr. kad idem u jednom smjeru kao da me nešto koči, a kad se okrenem u drugi smjer ko da me netko stavio na praćku pa ispalio i počinjem letjet u stilu Sonik d ježine. Inače ja nikad nisam postigao stanje lucidnog sna pomoću reality checkova ili specijalnih tehnika (WILD, MILD) iako sam pokušavao, jednostavno zaspem, i u snu bez ikakvog razloga skužim da sanjam, i onda let the fun begin...
da, RC cak i nie tolko potreban ja kad skuzim da sanjam ne treba mi RC
ok danas sam imo lucidan san, a radni tjedan je!!! u prvom snu sam skuzio, danas sam trebo pisate kemiu (u RL) a u snu sam isto piso kemiu al prerealno skola ista svi na broju etc i pisemo test ja riesim jedan zad neda mi se dalje i svrljam po raz zvoni brzo svi izlaze a raska meni (koa uopce nie prof kemie): STA NISI NISTA RIESIO? A? ja pogleam sam jedan zad vec mislim kai cu sad i pored mene prolazi frend izlazi van ja njemu: pls pls reci mi da je san, pls i idem napravit RC da mi prst prode kroz ruku i nece!!! nece i onda procitam zadatak dignem glavu spustim ponovo procitam i drugi text je, i vec mislim toooo san je i svi vec se pokupili ja brzo trcim po skoli trazim ljude iz raz da bi napokon poceo usporedivat reakcie i izadem iz skole i sretnem jednog lika koeg nikad u zivotu nisam vidio i s njim sam iso oko skole i onda se probudim al sa se probudio u snu i umjesto da sam spavo u krevetu bio sam na kauču i onda sam se za pravo probudio
uf sto vise vremena prolazi cini mi se da sve vise napreduem u ovim snovima! yay sto mislim da je u moim godinama ok il cak super... jbt sad sam uviek sretan kad idem spavat :D lol
Lucidne snove sam doživio dosta puta u životu. Najčešće mi se događaju pred jutro, malo prije nego se trebam probuditi. I onda znači shvatim da sanjam, i radim u snu što oću, kontroliram svoje radnje svjesno, no ubrzo nakon toga se probudim, i onda mi je žao kaj je taj lucidan san prestao (npr. usred nekog zakon događaja) pa zažmirim ponovno i pokušam ga u mislima nastaviti, mada više ne spavam.
ja u lucidnim snovima ne jebem. jebem u zivo 8)
Pa nisam ja baš sad mislio na isključivo tu radnju :P= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Ne mogu nikako. Uspijem doći do hypnagogic stanja, ali samo kad ne radim one vježbe za opuštanje. Kad ih napravim nonstop sam dekoncentriran.
ja više uopće ništa nemogu...
nakon onog kratkog iskustva nemogu ni doć u hypnagogic state niti ponavljanjem jedne rečenice past u lucidan san
uspija san.nakon sekundu sna san svatija da sanjan i sam i svjesno san se probudija kad san odlučia.
bilo je tu svašta.okolo razbija stakla autima, letija i svašta
glavno je to šta nisan ni uspija pokušat izvest neku tehniku za lucidno sanjanje.
ja prvo obično razmišljan o svačemu pa tek onda pokušavan.
nekad i zaspen pirje nego šta pokušan.
to je bilo i ovaj put.
kad san svatija da sanjan reka san ''pa čekaj!ja sanjan!'' i tad se san počea gubit.onda san reka''ne.oću imat lucidan san'' i sve mi se lipo vratilo.
tako još jedanput u sredini sna.
Svaka čast. Ja sam se malo vratio u formu što se tiče sjećanja stvari koje sam sanjao, ali još uvijek ne mogu pokrenuti LD. S Reality checkovima neću ni pokušavat.
Sinoć sam sanjao da mi radi GTA 4 na trenutnoj konfiguraciji. Još sada mi nije jasno kako nisam skužio da je to san :D
ja nekužin zašto ima tih RC-a.jednostavno nekužin razlog.kad san budan 100% san siguran da san budan, a kad iman lucidan san 100% san siguran da sanjan.kad iman običan san ionako nemogu upravljat sam sobom pa kako ću onda RC napravit.
sritno,cham3leon,probaj nepokušavat, jednostavno se opusti.
RC je meni fakat dobro doso jednom jer je san bio fakat ono sto bi se moglo dogodit sutradan, test iz kemie, kada su neke ocitije stvari (npr da iam pusku u ruci naravno da je san) al ovo fakat nisam bio ziher jer je sve bilo isto pa sam napravio RC
ja nisam radio nikakve tehnike (sam sam probo 2 puta WILD al nisam uspio) pa bi volio danas nesto probat jer mi preporuca neko sta ja bi WILD al da nekako pobolje objasni nego kak je na stranici jer sam probo 2 puta i nisam uspio neznam kak bi trebalo izgledat tocno :S
Ako napraviš RC dok sanjaš, velika je vjerojatnost da ćeš shvatiti da je san i preći u lucidno stanje. :wink:= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Fkorz, kao što i sam kažeš, nije lako napraviti RC kad si potpuno u snu. Zato takve stvari s vremena na vrijeme obavi dok si budan, npr prebrojiš prste na ruci (u snu ih uvijek manje), upališ i ugasiš svijetlo u sobi (prekidači rijetko rade kako treba) i slično... Nakon nekog vremena takvi reality checkovi ti ostanu u podsvijesti kao nešto što radiš usput, zbog čega ćeš u snu ponoviti istu stvar.
Meni je uspjelo to s prstima par puta. Prije nego odeš u krevet prebrojiš prste par puta i moguće da će ti u snu pasti na pamet da ih opet prebrojiš. A onda se u 90% slučaja dogodi neka neobjašnjiva glupost i ispadne da si nikako ne možeš nabrojati 10 prstiju :) Ja sam brojao tako da sam j prstom jedne ruke doticao prste druge i tako ih broja... kad sam došao do 9. prsta imao sam osjećaj kao da mi prst kojim brojim jednostavno prolazi kroz taj 9. prst, kao da ga nema, i nikako ga ga ne mogu ubrojiti :D
I onda ti odjednom dođe, padne ti na pamet da bi to sve mogao biti san... Onda počne zabava, i ako imaš sreće, potraje duže od 10 sekundi :)
Vođenjem svog dream diary-ja (ilitiga svog dnevnika o snovima) vidjet ćeš da obično sanjaš jednu temu, neki objekt ili osobu (u mom slučaju osobu) i svaki put kada u RL-u vidiš taj znak napravi reality check ili pomisli o lucidnim snovima, pa ćeš jedne noći u snu napraviti RC ili pomisliti na LD-ing i ući ćeš u stanje LD-a. Iako sam jednom sanjao da šetam jednim parkiralištem, vidio sam djecu kako igraju nogomet sa daskama, i jedan me pitao hoću li mu posuditi bor za nešto, i onda sam razmišljao kako ću doći kući i imati lucidan san (to je sve bilo u snu) i nisam skontao da sanjam :rotfl:
imo super snove sad u zadnje vrijeme sam zaboravio nisam razmisljo o tome i topic je na samrti i nista od lucidnih, nisam ih imo :(
odo sad surfat po sajtu da mi bude u podsvjesti pa otic spavat nadajuci se lucidnom snu :D
evo ovako ja sam par puta probo onaj lucid dreams i nis posebno sve dok nisam 3-4. put probo, nes se poklopilo i iducih 5-6 mjeseci sam bio perfect lucid dreamer... opasno je to nisam vise bio siguran dali je to nesto bilo san ili stvarnost al bolesno prebolesno :rotfl: :pray: :pray: D :pray: :pray: :pray: D :pray: :pray:
e da btw to je fakat bolesna stvar reko bi cak da ima levele u tome... bas citam iskustva drugih i vidim da sam dosta tesku stvar postigo a to bi bilo kad ti u snove uletava neki poseban character koji se ponavlja u snovima a da neznas ko je :pray:
ako tko ima 320kb verziju lucid dreamsa od idosera molim pm, ovo bi bilo visoko efektno za mene :)
Moram priznat da sam se dobro izvježbao tako da mogu dobro pamtit snove, ali nikako u taj vražji Ld. Non stop radim WILD, pa ništa, jer dok mi se pojave hypnagogic slike ja nastojim stupit u interakciju i zaspim bez da me počne onako zanosit ko onaj put kad sam došo blizu.