Mene samo zanima čemu arcHud (ili što je već) pored onolikog običnog health/mana/itd bara.
Printable View
Mene samo zanima čemu arcHud (ili što je već) pored onolikog običnog health/mana/itd bara.
cek cek malo ...pa nisam ja neki ovisnik ili ti profesionalac pa da mi na minimapi svaka ikona bude u razmaku od 2 mm.Ili nesto slicno.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Bas me zaboli jel archud konfigururan ili ne i jel fu bar predebeo!
jebote nije mi wow posao!
svasta koji vam je...de malo razmislite ima drugih stvari bitnijih od wow!!!!!
Ima al bilo bi ti puno lakse i bolje i ljepse igrat da nemas tolko nepotrabnih stvari po ekranu :roll:
dobro demon hunter jebote svaka budala bi uocila da ti UI ne valja , Icone su ogromne , neki skillovi ti se ponavljaju vise puta , a i nema preglednost prostora to kaj ti ne znas prihvatit
krtiku nego odma pljujes po ljudima da su ovisnici ...
Čuj,ne trebaš biti ovisnik da bi imao pregledan i uredan UI,kakav i treba biti,a ne ova smijurija koju si ti postao,mislim da se tu nitko nebi snašao,ali ako tebi odgovara,onda je to ok.Samo,mislim da bi se većina WoW igrača složila samnom i drugima koji su iznijeli svoje mišljenje o tvom UI-u.= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
Vjeruj mi da je cijelo WoW iskustvo umnogome poboljšano sa lijepim i preglednim UI-em,da ne govorimo kako ti te stvari pomažu kod PvP-a,gdje je brza reakcija ključna za preživljavanje,a sad,iskreno mi reci,koliko tebi treba da nađeš,primjerice,Healing wave? Govorim o situacijama kad te netko poput Rogua zaskoči.Bam,bam,bam,a ti još uvijek tražiš neki trinket ili slično.= Citat =:
Naravno da nije,ali ako ja imam lijep UI,znači da mi je WoW posao? Shvaćaš li ti kakve si ti stvari napisao u ovom postu?= Citat =:
Slažem se s tobom,ali malo razmisli prije nego što postaš ovakve stvari,ljudi su samo iznijeli svoja mišljenja.= Citat =:
[quote=Demon Hunter]cek cek malo ...pa nisam ja neki ovisnik ili ti profesionalac pa da mi na minimapi svaka ikona bude u razmaku od 2 mm.Ili nesto slicno.= Citat =:
Izvorno postao "Hellboy v2.0":1phqdnny
Bas me zaboli jel archud konfigururan ili ne i jel fu bar predebeo!
jebote nije mi wow posao!
svasta koji vam je...de malo razmislite ima drugih stvari bitnijih od wow!!!!![/quote:1phqdnny]
tri slova - H A H
oke? ugodan UI je dio igre i pridonosi užitku, nitko nije rekao da ti ikone na minimapi moraju biti jednako udaljene ali barem posložene da budu uredne i smislene bi bilo puno ugodnije za uporabu, archud ne mora biti konfiguriran, ali je daleko ljepši i više informacija doviješ ako ga podesiš kako spada...baš zato što ti nije posao nego nešto čime se tu i tamo opustiš trebaš to urediti da zapravo i bude opuštajuće bez da šiziš jer ne vidiš nešto, ili pola sata tražiš di ti je flight form...
i da, ofc, ima daleko bitnijih stvari od WoW-a, ali ako ga baš igraš iz užitka (osim ako si gold farmer...u tom slučaju, Ni Hao) onda si barem olakšaj tako što ćeš to urediti kako spada...i nemoj nas pljuvati ako ti dajemo konstruktivne kritike...k?
ok znam burno sam reagirao...jebig srry...
mislim ono znam da niste ovisnici i da vam wow nije posao....ali vjerujte mi ja se brze snadjem u ovom sranjuS:) nego moj frend u nekom normalnom!
al ok...ajd zaboravite i mene i taj jebeni ui!!!!!
neš kupit LW epixe? nub :D
kako sam se pokido kad sam vidio to nub :D
LW epixi :shock:= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Je, ajde, we get it.. foliraj se sa svojim ogromnim monitorom i neuljudno visokom rezolucijom.. :D
<3 2433BW :P
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
jel to default da na tablici od choppera pise PWN ?
Jeste
Novi Ui
mislim da sam ga relativno dobro odradio
ma to ti samo mislis :D
covjece, kako se snades medu tim ikonama??
O, dobar dobar (iako malo previše scalan za moj ukus).= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Što si iskoristio za srediti ovako portrete (je li to 3D model sa čudnim prikazom ili 2D slika)?
di ti vidis portrete? nist se ne kuzi, previse je razvuceno
3d portret postavljen u centru bara
a sad.. razvuceno.. meni odgovara na ovom monitoru
edit: da, tesko mi je bilo snac se pa sam ga jos malo editao.. poslije posaljem ss
edit2: nemogu editat post, pa moram novi >.>
http://img520.imageshack.us/img520/7404 ... 839pu1.jpg
kako nemoš ? ^^
vidiš da možeš ^^
btw cool UI
jel zna ko kakvi unit frame addon(tipa Xperl) a da pokaze mene i moj target cijele...od glave do pete..i animirane(3d)?
za X-Perl ne znam, no addon zvan ARCHud ima opciju prikazivanja 3D modela tvoje mete, no ne i tebe... :(
Možeš inače desni klik pa "inspect" na metu :roll:= Citat =:
Izvorno postao dabl eM
Inače ne vidim kakvog bi zaboga smisla imao takav addon za vrijeme igre. Onako, raid od 25 ljudi se jedva nagura na ekran uz sva sranja tipa recount, threat meter, dodatne action barove i štotijaznam, i onda još na sred ekrana 3D prikaz tebe i mete.
Praktično, nema što :P
znas,nisu svi Pve-eri ima nas i PvP pa u jednom random Bg u kad ASAP mogu vidjet dio geara i weppa targeta,pomaze mi da procjenim situaciju
ako pvpas taktiku odredis prema klasi igraca
ovaj 3d prikaz bi meni bio samo jedna smetnja
daj ako znas neki addon reci,ako ne nemoj tu baljezgat
ofc da odredis tac prema klasi,ali dodatno pomaze procjeni djelomicni uvid u gear,i lepse mi je tak i tocka
...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Ja sam koristio također Bartendera, dok nisam shvatio da ta stvar komplicira situacije u kojima ti se mjenja sučelje, recimo kad uđeš u neko vozilo ili zajašiš zmaja... Često se zbuga, i komande ne rade; ne možeš izaći iz vozila, ne možeš aktivirati neki skill ili slično.
Definitivno najgore je kad vam se zbuga u trećoj fazi na Malygosu. Što se meni događalo u 90% slučajeva :?
Kaj sad koristis? =P= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Ništa, obični dobri stari wow-default action bar :D= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Od ostalih bitnijih addona koristim X-Perl, Clique, Scrolling Combat Text (mada mi se baš i ne sviđa u zadnje vrijeme, zna dobrano zaspammati ekran.. ako ima tko kakvu alternativu, nek mi kaže), AzCastBar, Shaman's Friend i Gladius za arenu.
Opalim screenshot danas pa postam :D