:D Čuvaj se! Ak se potrgaš, nebuš još dugo mogao stati na bike :D
Printable View
:D Čuvaj se! Ak se potrgaš, nebuš još dugo mogao stati na bike :D
hehe.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
e bartuc koji ti bike imas i moze li link od njega?= Citat =:
Izvorno postao Tekla
Ja sam nedavno prodao Konu StinkySi sada mi je još ostala Univega DS-902
Za Univegu nemrem nač neki site koji ima pokrivene specifikacije bicikla, valjda zato jer su joj mjenjali dizajn i morti ime :? Ako slućajno nađeš site sa specifikacijama, daj link!
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
za koliko si je prodo
Za 11'000 kuna!
trebo si mi javit mozda mi caca kupi takvo= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Eh jebiga :D Još sam i dobro prošao u kakvom je stanju bio :rotfl: Frajer je odmah rekao da ga ide renovirati :D= Citat =:
Izvorno postao Tekla
i dao je 11k.a ide ga odma renovirat.mogo je nov kupit za te pare:D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nov je nešto iznad 16'000 kuna! Mada mislim da je na akciji tak da mu je cijena nešto iznad 14'000 kuna :D Frajer bu uložio u njega možda 1000 kuna na popravke i sezonski servis i uštedio si je nešto više od 3000 kuna, što nije malo :D
Stari poni koji je jos moja stara vozila. Star je negdje oko 20 god i bio je pink boje pa sam ga sam sam preuredio, sad je zakon! Inace zakon bic.
daj sliku koju nabaci :)
ja ga opet ne razmijem= Citat =:
Izvorno postao Mr.G4m3r
http://www.maraton.si/hC8741f40e30UCR.htm
Evo jedna dobra stranica,a meni je plan kupit za freeride BIG HIT FSR II .
Vaša mišljenja?
ma konj je brži, to kad se natječemo ko brći al moj može i skoit ak treba
Nisam baš upućen u to, meni je glavno da me doveze od točke A do točke B u jednom komadu.
Ipak, ovo što vozim je čisto samoubojstvo.
Ja vozim X-plorera 370 sluzi me dobro Kad se sjetim sta sve nije prosao inace radim vece relacije ak se idem vozit sa frendom uglavnom po 50 km cistog adrenalinskog slaoma medu ljudima jucer sam se prvi put nakon nekoliko godina razbio i sad su mi ruke natecene :)
Kako si se uspia razbit?
Vozili smo se po cesti ja i frend jer je na rizolu bilo previse ljudi frend je bio ispred mene i polako vozio a s ceste se opet moras brzo maknut jer ima previse auta i sad on uspori jer je rizol visok a ja se zaletim ko zadnja budala i prestignem ga a nisam vidio da je rizol visok i tak se ja zabijem u rizol i preletim preko volana i ravno roknem na ruke pocnem se dizati neznam za sebe ljudi gledaju frend se smije a ja umirem od srama :oops:
loooooooool
super ti je to bilo:D
Danas sam ja na pješačkom se zabio u drugog biciklista. Iz čista mira, lik gleda samo na jednu stranu ceste, a ja popiz*io koliko su ljudi izgubljeni i reka je*iga, i ravno u njega.
:D
Čovječe, pa kaj vi svi imate neke luksuzne bicikle? Ja imam čudo iz peveca za 200kn, nemam ni kočnice i opet mi se bolje vozit na tom za 200kn nego na frendovom za 4000kn. Jest da njegov ima diskove i ostale pizdarije, ali moj je puno udobniji, bolji zic, bolji guvernal, ali puno bolji, njegov neki mutavi široki. Jedino bi htjeo si stavit neke šire gume, ove su mi već malo u banani.
Ja svoj ni u ludilu nemogu nazvati luksuzom, no on ima neprocjenjivu sentimentalnu vrijednost za mene.
Koliko sam ga vozio, sjedalo nemože biti udubljenije i udobnobnije. Jedna pedala mu je promijenjena, zato neprestano škripi. Kočnice se glasaju kao kitovi, u kad sam išao na trening, u 5 ujutro, zakočio sam usred Maraske (kvart) i vidiš iza mene se počnu paliti svjetla na kućama :)
Gume su iskrpane milijun puta, čudi me kako mogu preći preko nekog grbavog područja.
eh doživljaja...
= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
tak treba, sjeban bic ftw!
Ja ni nemam kočnice, otišle mi i ne da mi se nove kupovat.
Jedino kaj sam na biciklu promjenio su felge, stare su otišle kad sam se spucal u zid.
meni prijatelj trenira u bk Donat i ja da se išao s njim se utrkivati niz nizbrdicu, kad ono sajla od prednje kočnice zapela za kolo i ja ravno priko bicikle na asfalt.
:rotfl:
= Citat =:
:rotfl: to sigurno boli imao sam i ja svojih zlatnih trenutaka ne ukljucujuci ovaj gore jednom zamalo sam pobro skutera ja zujim kad odjednom iz suprotnog smjera se stvori skuter 5cm razmaka je bilo izmedu mene i njega lik se usro kad se kasnije zamalo nije razbio od straha :rotfl:
Tak smo se mi vozili i idemo niz jedan strmi brijeg i frendu na pol puta pukne sajla od kočnica i lik je ravno odletio, nije mogao skrenut, udario u grabu i poletio u zrak, upleo se u bicikl i bic se rotirao u spiralu. Ovaj je pao na pod, mi smo mislili da je poginuo, ali srećom nije, razbio je koljeno i uganuo gležanj. Bicikl je proživio štete da ti pamet stane, lijeva ručka mu se spigala prema dolje i uvinula, kao kada cijedite krpu, na tu šemu.= Citat =:
Još jedan frend je isto tak ravno išao na drugom brijegu i kreten uopće nije vidio zavoj i ravno je otišao, proletio kroz grabu pa kroz trnje i onda pao na pod. Tjedan dana je imao ovratnik.
U vezi onog zakona o tome da ljudovi ispod 16. moraju nositi kacige.
E pa, ja ga se nikad nisam držao, a zaustavili me drotovi par puta, al' uvijek me puste, jer sam izgledao kao da imam više od 16.
e sad, jednom ti je drot na motoru naganjao nekog lika na skuteru, a ja iz suprotnog pravca ravno među njih i prođem za mm, fala bogu, nije stao jer je valjda imao važnijeg posla s naganjanjem onog pijanca. :)
Sad bi mogao nabaviti neki noviji, ipak ozbiljnije treniram, pa da slučajno se ne polomim prije Villacha.
J sam svom frendu igrom slučaja spasio život,jedno popodne smo se mi vozili po marjanu i na nizbrdicama (jako dugim)znali uhvatiti i po 65-70 kmh pedlajučui kao manijaci,sutra dan smo htjeli spustiti se prema središtu grada,(cestom,naravno bez kaciga)u trenutku kad smo trebali krenuti sam slučajno udario frendovu felgu i felga se iskrivila ,jer su rađe se skroz odvidale (da smo opet jurili niz cestu zadnje kolo bu mu pri brzini blokalo a iza njega auti ispred i u ljevoj traci i da se to desilo on bi vjerojatno poginuo..............bili smo kod servisera i on je to potvrdio.........da bi se kolo pri velikoj brzini jednostavno razletilo. Izvukli smo debelu pouku iz toga...........
Najbolja scena je moj frend kad se spustamo sa Sljemena po cesti. Cim dodemo do kraja odma pocne njegova prica, e kak sam tamo zamalo izletio :rotfl: i onda idiot bezveze koci i mene sjebe, ali potegnuo sam kasnije 80 i nesto i proso ga. Samo cim smo dosli na trg ekipa nam se smijala, jer nam se kosa digla kako smo sporo isli. :rotfl: