prema iskustvu, jednom kad ukokaš kapetana, smiju te vidjet, samo probaj izletit van bez da ikog napucaš. ostaje bonus.
Printable View
prema iskustvu, jednom kad ukokaš kapetana, smiju te vidjet, samo probaj izletit van bez da ikog napucaš. ostaje bonus.
ouuu jea, thanx a lot :)
[/b]ocel ko odgovorit? :|= Citat =:
Izvorno postao dasoDD
e havala nisam vidio odma= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
kak u gears of waru ubit onog lika na onom vlaku ....nemrem ga nikak , sasipam u njega tonu metaka i nikad mu nis nije????ima one sismise ili kak se vez zovu oko sebe kaj lete jel oni mozda kaj znace ili??
Igram NWN2 i došao sam do onog questa kad treba pronaći doušnika straže (na strani straže),ali me oni thugovi tamo prebiju.Kako ću ih se riješiti?
EDIT:Nvm,proša sam taj quest.
U c&c 3 Tiberium Wars Kane Edition imam problem,zvuk mi žuri u odnosu na filmove pa zna li itko kako se to riješava?
Hmmm... Pa ne mogu ti zasigurno reći ali definitivno bih preporučio apdejtanje directxa i grafičkih drivera. I nije da ti zvuk žuri, nego ti zapravo video plejbek kasni. A prilično sam siguran da to ima veze sa directx rantajmom.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
EDIT: kaže bull da je sve na najnovijim driverima. Hmm...
Kako sam ti i na msnu rekao,svi drajveri su up to date dakle ta opcija ne ide...next :(= Citat =:
Izvorno postao RayDX
napeto je...napeto...
edit:xD
pokušaj ukljulit vsync
max payne 2 zadnji lvl
srusim prvo onog lika sta baca onaj dinamit po meni, ali kad padne na ono neko staklo gore neznam kako da ga pogodim
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
meni se to desavalo kad sam imao slabiji hardver (AMD Athlon XP 1600+, 384 MB RAM, Ati Radeon 9550)
[quote=m374L#34d]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":335ai5mw
meni se to desavalo kad sam imao slabiji hardver (AMD Athlon XP 1600+, 384 MB RAM, Ati Radeon 9550)[/quote:335ai5mw]
To se zna desiti ako je komp slabiji ili na granici minimalnih zahtjeva, meni je to bilo sa Tiberium warsom i SS2
Poluditi cu!
Radi se o igri THE witcher u ACT 2 imam misiju A MYSTERIOUS TOWER gdje moram naći nekih 10 sephirota koje moram staviti u ono kamenje u močvaru..
ALI ja ih uopće nemogu naći...tj našao sam ih teh 3....i sad mi kaže da u onom kipu u bolnici ima još jedan i da moram neku žrtvu dati tom kipu...ali kako....kako izvući taj sephirot iz toga kipa?
Pls pomoć..već 3 dana se vrtim oko tog kipa!
Pa jel zna netko?
PLS igra mi se igra..a neznam kako dalje :?
ma jebo vas pomoć---- :-x :killyou:
Jel postoji 24 :The GameSza PC.
Ako ima koje je ocijene dobila (ako imate recenziju). :pray:
nema je za pc,izašla je samo za ps2 i za mob,a ocjena na gamespotu joj je 6.2
probal reinstalirati igru ako i to ne probaj na frendovom kompjuteru instalirati ako i to ne sljaka onda idi u shop i zamjeni ju vec di si ju kupio= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
probaj otic na gamefaqs mozda ima negdje= Citat =:
Izvorno postao d0mba
Igram CoH i imam problem, u misiji Red Ball Express sam sve pointe zauzeo, očistio sve neprijateljske zgrade i sada povremeno me napadaju švabe. E sada koliko se sjećam trebam samo jedan put zauzet i prevest Express preko njega ali problem je što se u mene Express ne miče sa tačke na kojoj je bio unatoč tome što sam zauzeo sve moguće puteve i pointe. Ne znam što sada pokušao sam da pustim da švabe zauzmu point pa da ga ja nakon njih opet uzmem no ništa i dalje su stajali, anyone?
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 7618/44880
EDIT: Ja igram Oblivion i zapeo sa na quest-u "BLOOD OF THE DAEDRA"
kada trebam napraviti nešto kod kipa koji izgleda kao anđel. Kada stisnem tipku SPACE piše nothing happend.
Evo što piše u quest-u:
The book "Modern Heretics" describes the location of the shrine of Azura, perhaps if I visit the shrine I can learn how to obtain a daedric artifacs.
HEEEEEEELP !!!!!
Imam jedan bizaran problem u NFS: Most Wanted. Auto mi je odjednom počeo konstantno skretati u lijevo. Ne toliko koliko skrene kad pritisneš tipku, ali dovoljno da me živcira do ibera i otežava vožnju. Probao sam promijeniti tipke jer sam mislio da je možda zaglavljeno, ali ništa.
Help mah!!11
EDIT: Zaboravio da imam uključen flight stick. -.-''
LOTR-Return of the King--Kako ubiti onog "death kinga" (skinem mu samo truncicu heltha strijelom a macem nista)
kane & lynch misija di trebam ubit onu The Brothers u haciendi. dakle carlos treba otic i postavit bombu na vrata haciende te trebamo uletit unutra, na prepad. ja ga coveram snipom i tako poubijam sve likove, a on mi kaze can you give me some directions, please? :S pls pomagajte, sta da radim :(
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT
e ovako misija u africi ....kad se mora otici bugirati tajni sastanak JBA (ona soba sa laserima i pizdarije ) ...ugl....sastanak zavrsi .... i zatim moram otici nazad na parkiraliste gdje zapocinjem misiju ...samo neznam Mad ..probo sam sve ...izlaza nema iz jebene sobe .. (onaj prolaz di sam doso ..previsoko je nemogu ga dokucit ) kad izadjem iz te sobe (ima jos jedna vrata koja su zatvorena )ima neki razbijeni prozor ..al beskorisan je ..nemoze se ni spustiti ni nist ...... ugl ..svakakva pomoć je dobro došla
mislim da ipak moraš nešto napravit kod tog prozora
pogledaj malo bolje
KOD KOJI IMAM NEVALJA
ovaj,preso sam stalkera i na kraju igre marked one umre,zatrpaju ga one grede.pa sad mene zanima jel postoji drugi zavrsetak za ovu igru posto mi se ne sviđa kako je završilo
Ja sam prešo 3. nivo u ROTWK.