< 3
poslije se baci na Iron Mana
Printable View
Slušao sam samo Out to Lunch, ali oduševljen sam s ovim što je mortician postao, ići će na detaljno preslušavanje :)
Ovo isto :pray: :pray:
When you hear music, after it's over, it's gone, in the air. You can never capture it again
Dolphy je jedan od najinovativnijih jazzera ikad. Ovđe neki frajer priča malo o njegovoj glazbi
dva od puno najboljih jazz covera ikad:
EDIT:
evo i treći
hah, kk
kad smo Dolphya vec hvalili, ovaj mi zapeo za oko : )
Divlje!
Gledao neko vece na tv-u koncert njegov, i skontam da imam cd. Odakle mi nemam pojma.
Ja sam se bacio na rani bebop, Charlie Parker, Dizzy Gillespie i to. Već mi je pomalo žao što nisam odmah s tim počeo, užasno zabavna koliko i neobuzdana glazba. http://prvic-luka.com/forum/Smileys/...ani/smiley.gifS
blues u stilu Milesova soundtracka za Ascenseur pour l'échafaud.
to!
whoa, odlično je!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
enivejs, swing je valjda najbolja glazba ikad. trenutno mi se Benny Goodman dosta vrti po playlisti.
osim toga, volim poslušat Thelonious Monk-a (odem na glazbeni odjel knjižnice, pustim si njegov live album Misterioso i čitam Mojo časopise; awesomeness overload)
vjerojatno je već bilo, ali moram stavit ovo jer je to valjda prva jazz/swing pjesma s kojom sam počeo;
i za kraj jedan talentirani trio koji svira sevdah u jazz stilu;
skroz kul ti ovo, budem poslušal neki album!
nego, "glazbeni odjel knjižnice", to fkt postoji? iz zagorja sam sry ;(
Znam da postoje glazbeni odjeli, ali samo s CDima i DVDima za posudbu, ovo da možeš slušati mi je nešto skroz novo :shock:
poslusajte "The Best of Acid Jazz" kompilaciju.. (purdie, frazier..)
vrhunski!
kako jedan vamp od tri note može zvučati močno
U la laaaa...Iskon mi dodao nekih 30+ programa bespla i među njima je Mezzo tv, cijelu noć puštaju jazz...baš fino za spavanje ^____^
najbolje od glazbe što postoji. žanr koji danas sintetizira sve kulture i sranja, a ona spava. :|
Nitko nije rekao da ne slušam u vrijeme kad sam budna...stvar je u tome što ne ostavljam zvučnike od kompa (nažalost nemam gramofon) upaljene tijekom noći, pa mi dobro dođe ovo kad se ušuškam, čitam nešto i sl. :)
ah ko da brandford isto nije pun govana, ali u pravu je ovdje.
najbolje pofarbana gitara ikad?
agree 8)
imaš kakav album od njega za preporučiti?
od Frisella. slušal sam "with Dave Holland and Elvin Jones", bolesno instrumentalno izdanje( ono no shit pogle ko svira), In Line, koji je duo album s nekim bassistom , lijen sam ime saznat. i onaj kolaboracioni s Petrom Haden, prekrasan album, za ušuškat se pod dekicu u uživat. Uglavnom na onom blogu di si našel većinu Laswella ima i dosta Frisella pa navali :D
kul. kul kul kul. budem ovog zadnjeg kaj si spomenul za početak, a dalje putem sedme čakre :)
= Citat =:
I'm surprised the universe didn't blow up when they recorded this.
ponedjeljak je.
:cry: