ova danasnja epizoda,tj sad jucerasnja, mi je dobra, sa datom. jedino me malo zivciralo sto se odmah od pocetka kuzi da to nije data nego onaj djedica, a svi blentavi i nist ne kuze nego misle da je data pokvaren...
i opet nije bilo o'briena :(
Printable View
ova danasnja epizoda,tj sad jucerasnja, mi je dobra, sa datom. jedino me malo zivciralo sto se odmah od pocetka kuzi da to nije data nego onaj djedica, a svi blentavi i nist ne kuze nego misle da je data pokvaren...
i opet nije bilo o'briena :(
All hear this, seniors officers to the bridge! Star Trek is beginning in exactly 6 minutes!
Danas je napokon O'Brien dobio ime i imao nekakvu ulogu (prije su ga u creditsima navodili samo kao transporter chief).
da,danas je postao prava faca,zbog njega je prezivjela palaski (namjerno pisem krivo)..damn...
i jos dok se data trudi da je spasi i pomaze joj ona ga klasicno : youre android,you cant understand that, podje**va :-x
ali sad ce valjda obrien postat clan posade za stalno?
Pojavljivat će se u većini epizoda, ali u rijetkima će imati neku značajniju ulogu.= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
Ali zato rastura u DS9.
ma tako rec svaka obrien epizoda u ds9 je "obrien must suffer epizoda", hard time, prodigal daughter, storyteller :P, i kad mu prophet zarobi zenu etc... a inace je faca 8)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Da, O'Brien je dežurni Harry Kim DS9-a (što se tiče nevolja i patnje).
Je'l gledao ko jučer kad su se one ženske pretvorile u velike kukce. Koja animacija! Pre pre dobro
damn, nisam gledao, jebeni ispit, al zato sam snimio i sa ću gledat 2 epizode za redom... :D
glasovo za Star Trek: The Next Generation
makar sve volim ^^
Jeyzus, nisam gledao serije nekih tjedan dana.
ni ja isto. neam vremena nikako, bemti= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ja sam danas stigo gledat... zakon epizoda...
jucer je bila i bolje,ima jedna scena sa datom 8)
Popodne škola... ne mogu gledat.... aAa.
Pa imaš sad oko 00:30 reprizu ako se ne varam.
Star Trek: The Next Generation definitivno :pray:
Ali imam i sutra dan od kojeg se moram dizat u 07:00... well, then...= Citat =:
[quote=Zorg_The_Borg]Ali imam i sutra dan od kojeg se moram dizat u 07:00... well, then...[/quote:1o33ozsf]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":1o33ozsf
Ako se ne možeš zadovoljiti sa 5 sati sna onda nisi pravi ST fan!!11! :)
da sa 5 sati sna, sad srećm fax imam samo ujutro pa mogu gledat i popodne i u ponoć, ali dok sam išao u školu je bilo u takvo vrijeme da sam jedino mogao gledati svih 5 epizoda u reprizi nedjeljom ujutro. jednom u 7 tako sretnem staru u hodniku, ona kao već si se probudio, a ja "ne, idem spavat" :D
Drago mi je što nisu prekinuli iako je prijenos tenisa svaki dan, a to su inače radili. Nisu ni za skijanje prekidali, jedino za sabor.
Joj da, to mi je naj, prekidanje ST-a za Sabor.... omg
Imaš pravo, koga briga što oni rade, BTW ne rade ništa... korisno... ni za koga... ma mislim čisti je bezobrazluk prekidat ljudima drage serije....
danas kada sam bio doma glupi sabor se prikazuje... :-x
haha pwn :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
penzioneri...= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Opet idiotski sabor... ne znam zašto ali ja gotovo isto mislim što i Hellboy... nek ponovo dignu 3. program HTVa i tamo prikazuju sjednice... ionako sam bio jednom u saboru kao gost i vidio sam što rade... ništa... jedino se svađaju kao djeca u vrtiću... I want Star Trek!
HRT 3 sumljam da će bit šta od toga, jer postoji HRT PLUS...
S:o omg...pa ja jedino tad i gledam...ni neznam kad je zapravo :o= Citat =:
ako se ne varam mislim da ubrzo dolazi hrt3, a možda i hrt4