meni nema većeg užitka nego razbijat građevine
Printable View
meni nema većeg užitka nego razbijat građevine
najjači način killanja građevina po meni (begginer): uzmete cara lychantropa, summonate 3 wolfa, krenete za creepovima i kod građevine samo howl pre pre krvavo 8) :killyou: 8) bez problema skinete 2-3 građevine bez punjenja hp ili mane.... :rambo:
a sta se kupuje za jakira??
ja sam mu kupio eye of skadi zato jer uspori lika pa mozes bacit zadnju.
sto vi mislite??
a , jakiro je nuker pa onda , ne znam , mana iteme valjda... vidio sam skadi jakiroa u praksi , nije loše , ali opet ne smiješ prekasno složiti skadi ako protivnički team ima late game heroje , bit će ti svejedno
pa ja sam vidia jakira sa lotharom, e tu je bilo reš pečenih budala...
Skadi,BoT,Oblivion Staff= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
staff?? misliš posli na guinsoo ić ili...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
imam ja jedno pitanje koje bi volia podijelit sa vama, dakle:
kome bi vi sastavili onaj novi čekić mjollnir ili tako nešto, nikako se ne mogu sitit imena??
danas sam igrao sa naixom i jeben je !potrgo 2 lika ja sam !
lvl 11 2 k helti!!!!
Razoru :D I da ako bi imao golda Jakiru guinsoo :pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
[quote=Systematic Rewerse]Razoru :D I da ako bi imao golda Jakiru guinsoo :pray:[/quote:1dsp98uk]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":1dsp98uk
još nekome, nije to only-razor item??
Pa mizda mozes dat rikimaru.
Slozis mjolnir i radiance=lijep pokolj :twisted:
[quote=Lord Myrkul][quote="Systematic Rewerse":2bi9n3x9]Razoru :D I da ako bi imao golda Jakiru guinsoo :pray:[/quote:2bi9n3x9]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":2bi9n3x9
još nekome, nije to only-razor item??[/quote:2bi9n3x9]
Ja bi ga sastawio Razoru. Jučer sam igrao na netu pa ja lik sastawio Drow Rangerici taj item :rotfl: Nije izgledalo baš dobro :o Rikimaruu ga sigurno nebi radio,,,
[quote=Lord Myrkul][quote="Systematic Rewerse":20e0t3n0]Razoru :D I da ako bi imao golda Jakiru guinsoo :pray:[/quote:20e0t3n0]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":20e0t3n0
još nekome, nije to only-razor item??[/quote:20e0t3n0]
recimo jah rakalu on ima poveci as
Nedavno sam vidio kombinaciju Goblina Tech. i Tiny-a.
Likovi nisu normalni.Goblin se stane kod tinyja i ovaj ga baci u fight, goblin stisne selfdestruck i ubije trojicu!
Jel mozda neko zna par caka poput te?
ovo je za potpuno onesposobljavanje protivnika:= Citat =:
magina/akasha blint u rupu na mapi, venga swap sa m/a, m/a domame nekog blizu rupe, venga swap enemya i lipo on do kraja partije ladi jaja u rupi. naravno moš izvest ovo i sa vengom i bilo kojim herojem sa daggerom, ali nemoj nije lipo i pokupiš ćeš bann
[quote=Systematic Rewerse][quote="Lord Myrkul":dty0scbw][quote="Systematic Rewerse":dty0scbw]Razoru :D I da ako bi imao golda Jakiru guinsoo :pray:[/quote:dty0scbw]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":dty0scbw
još nekome, nije to only-razor item??[/quote:dty0scbw]
Ja bi ga sastawio Razoru. Jučer sam igrao na netu pa ja lik sastawio Drow Rangerici taj item :rotfl: Nije izgledalo baš dobro :o [/quote:dty0scbw]
ajde dobro kad ti kažeš
Ma nemoj. A čemu ti služi -unstuck i -recreate. Ako zapneš pričekaš minutu kad to napišeš i stwori te kod fontane twoje. Kakaw bann :roll:= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
Danas igro s Tinyom i vidio da on ima 0 armora na pocetku!!!
Neznam kako to nisam prije vidio, ali dosta o tome, da prokomentiramo onaj njegov toss. To je zbilja univerzalni spell. Mozes kako sam vec prije spomenuo sjebat neprijetalja ali i spasiti prijatelja iako ce on izgubit nesto hp-a. I dalje ne kuzim zasto tiny ima 0 armora na pocetku. Pa lik je zivi kamen!!! Trebali su mu barem dat 2 na startu...
pa kaj ako to ima, ti pće ti kasnije imati jedan od najvećih armora
[quote=Systematic Rewerse]Ma nemoj. A čemu ti služi -unstuck i -recreate. Ako zapneš pričekaš minutu kad to napišeš i stwori te kod fontane twoje. Kakaw bann :roll:[/quote:3a4llism]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":3a4llism
ma u prijašnjin verzijama nije toga bilo i btw mali broj ljudi zna za to :D
e i toss služi da prijatelje bacin na enemy fire bush :D :D
[quote=Lord Myrkul][quote="Systematic Rewerse":2xxfer3y]Ma nemoj. A čemu ti služi -unstuck i -recreate. Ako zapneš pričekaš minutu kad to napišeš i stwori te kod fontane twoje. Kakaw bann :roll:[/quote:2xxfer3y]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Myrkul":2xxfer3y
ma u prijašnjin verzijama nije toga bilo i btw mali broj ljudi zna za to :D
e i toss služi da prijatelje bacin na enemy fire bush :D :D[/quote:2xxfer3y]
Yep. Malo ljudi zna za to. Ali opet nije za bann. Prije dok -unstucka nije bilo to je bio bug abuse,znači za bann. Ali sad nema potrebe :D
Kojim herojima treba kupovat Dagon i dali uopce se isplati kupovati?
Narawno da se isplati. Wecini intel heroja jaaaaako dobro dođe dagon,,,,= Citat =:
OMG Bannan sam na GG Clientu ni sam neznam zašto :(
upalio si "maphack" ? sustav protiv maphacka im "izvrsno" funkcionira pa ako upalis bilo kakav cudan 3rd-party program ovaj će ga registrirati kao maphack. Iskusio sam na vlastitoj koži.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
[quote=reiki_]upalio si "maphack" ? sustav protiv maphacka im "izvrsno" funkcionira pa ako upalis bilo kakav cudan 3rd-party program ovaj će ga registrirati kao maphack. Iskusio sam na vlastitoj koži.[/quote:sfaz0g6c]= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":sfaz0g6c
T_T
Ode 14 lvl-a u wodu izgleda, Imam maphack wec pol godine i ja bash jucer isao 1v1 sa frendom da widim kak to izgleda malo. Stisnem start game meni "System Messagge-Banned" U Use ilegal software contact admin for more details. Moram widiti jel trajni ban ili neki mali :(
boom headshot!! :rotfl: :rotfl:
maphack?? o cemu se tu radI?
vidis cilu mapu bez onog crnog= Citat =:
preporučite mi nekog dobrog ranged hero i koje iteme da mu stavim