Pa imam i ja PS2 i PC koji je kurac-end naspram... :D
XBOX - Ajde pošto nisam upućen, zna li netko, može li se igdje nabaviti u Mostaru, eto čisto me zanima!
Printable View
Pa imam i ja PS2 i PC koji je kurac-end naspram... :D
XBOX - Ajde pošto nisam upućen, zna li netko, može li se igdje nabaviti u Mostaru, eto čisto me zanima!
Da, a meni je ujak Bill Gates pa će mi sve to kupit :?= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
za razliku od nekolicine ovdje razmaženih tatinih i maminih sinova ja sve to nabavljam svojim parama,a imam samo 14.
ne serite mi tolko o konzolama..
jel ovo xboxplay ili pcplay???
razmženkovići...
tak i ja sve moram sa svojim parama...
znaci imam ps2 koji sam sam kupio mjenjao sam 2 pc-a za koje sam sam prikupio pare,...
a mora se za zviot uct
ja isto svoje pare tučem u igranje...
komp sam sam kupio(nemogu reći da je pila, ali nije ni zadnji otpad)
Asus A7N8X
Athlon 1700+ @ 1850mhz
2*256ddr
6600GT
i sada ću si kupiti PS2! ne želim prijeći sa kompa na konzole, nego jednostavno imati oboje...konzola je više kad dođe frend i kad se želiš obračunat s ukućanima(a bome i za odigrat legendarne igre kao što su GT4, uskoro i Tourist Trophy i ostale...)
ako neko misli da sam izdajica pcplaya zbog kupnje konzole, to je čista glupost! zašto bi neko bio izdajica ako želi nova iskustva u gamingu?
just speaking whats on ma mind
a kaj misliš s kojim parama sam si ja priuštio med-high PC i XB 360!!!??? Pa šljakam od jutra do sutra! :?
Eh radio bi i ja da mogu, ko će me zaposliti s 15 godina, jednio preko ljeta prodavati sladolede na užarenom suncu i zaraditi za novi floopy disk! :rotfl:
Znate kak ja zarađujem po ljeti, ja lijepo živim na strani ulice u kojoj je hladovina, pa preko podneva izađem van i dežuram, ako ko oće proć mora platit ili preć na stranu na kojoj prži sunce :D
Jeste li kojim slučajem pročitali onu recenziju xboxa 360 u novom PCP-u, sada sam uočio da je sranje kroz gusto granje, a tek koliko igra koštaju, moš kupiti 2 igre za PC, koliko jedna košta za xbox 360 - cca 600 kn je u prosjeku jedan iorigi igra, ma dajteee!
niti ja nemam tatu bill gatesa nego sam za sparam i sve si sam kupim
evo mene opet da demantiram:= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
većina igara su točno 50 Eura (350kn) što je cijena jedne nove igre za PC, u čemu je onda problem? :killyou:
i nikako se nebi složio da je konzola sranje. Stvar je ukusa, ali objektivno gledajući konzola je vrhunska bez obzira šta netko kaže :yuck:
E to je ono pravo, kad se mučiš ko konj da ušparaš i onda si kupiš komp sam svojom zaslugom.= Citat =:
Izvorno postao INDIGO
Najviše mrzim one bogatune kojima bogati starci kupuju računala i onda se kurče ovo, ono, ja imam, ti nemaš i tak... :twisted: A razbijem ih u bilo kojoj igri bilo gdje i bilo kad.
evo ja preko vikenda zaradio 400kn!!! :D
starom su 2 tipa dopeljala kompove na reinstalaciju i slično!
ja i stari sve to skupa napravili(windowse, čišćenje kompa od prašine, ugradnja grafiče, prodali gf4 mx400, i osposobili printer koji nije htjeo printat) i zaradili pare! ukupno 600kn! poslije dođe meni stari: evo ja ću si uzet para za grafičku(prodo gf4 za 200kn), a tebi ovo ostalo! stari mi je legenda(ne samo radi ovog nego i inače) :wink:
eeeeeee, da ja imam takog starog...., moj stari se dere na mene zato što mu stavim šah na minimize dok mu radi, a jam oram pogledat nešt na net...= Citat =:
Izvorno postao ivan
al zato moj stari zna sve živo, ko enciklopedija pa je zato zakon :pray:
MarkaN :bravo: totalno se slazem sa svakim tvojim postom!
= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
...Možda si u pravu, nisam još probao konzolu(Xbox 360), nijednu igru, ali ono što sam pročitao u PCP-u mi je dovoljno, pa jesi vidio onaj adapter, po forumima stranim govore kako ga maksimalno mogu igrati 2h i onda brejkanje....!
Rađe sasuti lovu u PS3 jer u njega vjerujem, microsoft je htio ispasti faca po meni da ga izbaci nabrzake da bi zaradio prije nego novi plejka dođe! Mrzim Xbox eto tako, a Snony je napravio pametan pozet što nije izbacio defektnu konzlu na tržište, pa ljudi moji ako je, kako je opisano u PCP-u Perfect Dark zero kao prvi pravi next-gen , ako je izvukao svaki atom sange iz XBOXA 360, grafički lošiji od Far Cry-a koji je izišao prije pune 2g.!...
MOŽDA SAM U KRIVU, ali ostale gamere koje poznajem imaju mišljenje slično mojem!
moram priznati da me je brzi(možda i prebrzi) izlazak x360 čak stavio u osjećaj nesigurnosti... :?
moje mišljenje je da će sony biti bolji, ali sve u svoje vrijeme. :wink:
samo jedan i to najbitniji problem muči PS3....cijena..... :roll:
Pa to je možda mali problem, ali računaj koji sve hardver dolaz sa PS3, ma kupiti ću ga sigurno, ali možda jedno 3g nakon izlaska, tko bi mogao da ne zaigra tekken 6 ili novi mgs... da imam jedn 40.000 na raspolaganju znaop bih što s njima! :rotfl:
Evo mene i OPET da demantiram!= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Ispravak netočnog navoda - Članak 105, Savak 2, 3. red
Ja imam XBox 360, adapter je zakon jer ako ti on pregori ili dođe do kratkog spoja, konzola ti je sigurna. A pregrijavanje... Ja čim sam ga kupio gorio je u punom pogonu 2 dana i 2 noći, a nije niti malo zatrzao! I još uvijek piči bezprijekorno i sigurno. PDZ nikako nije grafički lošiji od FarCry-a nego ima čak i efekte i poligone kakve niti Quake 4 nema(vidi ovo - http://lnl.com.hr/view/164S). Nakon svih mogućnosti novog XBoxa čisto sumnjam u PS3 (vidi ovo - http://lnl.com.hr/view/182S)
ma uostalom kaj ja pričam!? Evo ti moj test konzole pa čitaj! - http://lnl.com.hr/view/166
Ti si valjda u pravu pošto imaš KONZOLU, ali ta nije valjda greška onaj tekst i PCP-a, baš lijepo piše da je PDT grafički lošiji od dvije godine starog FAR CRY-a!
točno, ma konzole su prenapuhane. čak na ovom novom xbox nemoš igra igre s starog. MA GONI XBOX I MICROSOFT U 3PM :twisted: :twisted:= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
EVO MENE OPET! MOŽEŠ igrat igre s XBoxa na 360, samo skineš paket s neta spržiš na cd ubaciš u konzolu, ona odmah instalira emulator i to je to! Ja sam već igrao XB igre na 360!= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
XB 360 rula i boli me kita za sve ostalo 8)
Ma dobro, pročitao sam onu tovju recenziju XBOX-a, ali ipak vjerujem u moga plejku i rađe za jedno 3-4 g sasut lovu na PS3 koji će sigurno biti bolji od X360, ma vidi mene nije sigurno nego 100%! :)
E coek, ja vidio i igrao PDZ na 80cm LCD-u. Igra izgleda ocajno :)= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Ako je to "next-gen", onda se vjerojatno trebamo bojati buducnosti, ne? :)
a lola, ma ja vjerujem samo PCP-u!
ok voda JE lošije napravljena nego u FarCry-u, ali next-gen efekti su tu, motion blur također, bump maping isto.... A pogledajte sad Dead or Alive 4 koji je već srušio sve next-gen igre (što se grafike tiče) :wink:= Citat =:
Izvorno postao IgGy
E pa to bumo vidili, čekam recenziju od tebe! :rotfl: :)
Uglavnom hu fak x360, čekam plejku!
Gledajte, tesko je napraviti odjednom bum... osim toga, Far Cry ima ocajan shader program vode :P
Dead or Alive 4 ima po meni sranje grafiku, a tek fiziku... zasada next-gen stvarno nije nesto, ali mislim da ce to za jedno pola godine biti ono sto je trebalo biti
Oke, "next-gen efekti" (koje smo na PC-u vidjeli pred oko dvije godine) su doista tu (HDR, Parallax Mapping... osim AntiAliasinga - wtf?).= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Ali nista me tijekom igranja nije nagnalo da kazem "wow, ova igra rula". Bas obratno, igra je totalno marketinski napuhano govno.
Dead or Alive 4 je potpuno ista stvar kao i FIFA 06, NBA Live 06 ili NBA 2k6 - uzeli stari kod, promijenili graficki engine i etoga.
Jedina igra koja me na X360 trenutno doista zanima jest Fight Night Round 3 jer volim tabacine.