To nisu bile svinje nego veprovi. Daj nauči osnove života.
Printable View
To nisu bile svinje nego veprovi. Daj nauči osnove života.
Pa nisam seljak da znam razliku. Osim toga da si pravilno proučio lore Dark Souls znao bi da su to okloplje svinje. Ti veprovski rogovi su im dio oklopa i služe kao oružje. Luzeru.
Napokon stigla igra.
Naidjem na note koji kaze da je ispred njega item, kad ono ispred rupa kojoj se ne vidi dno.
Naravno da sam skocio.
I jel bio dobar item?
Je, dobio sam -2896 blood echo
Fakat puno lol.
I daj nemoj biti Marijanovic s tim blood echoes. Zovi to duše ko svaka normalna osoba.
Kaj i Marijanović već igra Bloodborne? :cry:
Nisam jos igrao Souls igre tak da su za mene blood echoes.
Koliko ljudi rageaju na tezinu BB ocekivao sam da cu svako malo umirat, al igra je zasad jednostavna, barem obicni mobovi.
Attack, dodge, attack, dodge, attack i svi mobovi padaju. Ali umro sam par puta jer sam postao prepohlepan na nekim mobovima.
Prva dva bossa sam rijesio iz drugog pokusaja, uz malo farma. Stao kad sam dosao u Cathedral Ward, lvl 23.
Igram sa Threaded Cane, fora oruzje. U pocetku sam stalno igrao sa Whip formom, al kad sam se malo ispraksao skuzio sam koliko je obicna forma bolja za 1v1.
Brijem da je čak mrvicu lakše ak si novi igrač nego ako si Souls iskusnjara pošto ti se neće dogodit da se u najgorem trenutku, umjesto transformiranja oružja, počneš healat.
Hoćeš sudjelovat u našim chat partijama?
Mozda vam se pridruzim iduci tjedan nakon ispita, sumnjam da cu do tad nac puno vremena za plejku.
Blood-starved Beast je pao iz prvog pokušaja, 5 potiona iskoristio.
Nakon njega sam naletio na moba koji me doslovno one-shotao, nakon smrti se pojavio u nekom zatvoru, koji je prepun tih mobova. Ja njima po hitu oduzimam možda 1% dmga.
Tu sam izgubio dosta vremena dok nisam naišao na lamp i pobjegao, vratit ću se kad dobijem nekih 50 lvla lol.
Dizajn svijeta je odličan, predivan osjećaj kad naiđeš na shortcut i skužiš kako je sve genijalno povezano.
Vrati se nakon Shadowa, ali obavezno prije Roma.
Vratio se tamo nakon sto sam vjestice rijesio, u sat i pol na toj lokaciji skocio sa lvl 40 na 61 lol, brutalan "exp".
Zasad najgori mobovi u igri su oni koji sišu insight, uspjeli su me isistat na 0. Sa Threaded Cane ownam sve ostalo ali za njih nemam taktiku.
Od 11 bosseva koje sam zasad riješio samo sam na Roma išao 3 puta, ostali pali iz 1-2 pokušaja.
Najgori neprijatelj mi je bio hunter koji je ubio Eileen, protiv njega sam potrošio sav storage potiona i bulleta.
Overall nije teško dok god se ne rusha, mada je igra postala dosta teža nakon Forbidden Woods.
Sad moram uzet pauzu par dana.
Lol, pa kaj ti po cijele dane peglaš?
Kak stignem, 20h u 4 dana.
Aj dođi mi pomoć protiv Ebrietasa.
Wat, wat?
Picek ne može sam i treba pomoć?
Ja sam 80. level a nisam ni jednom išao bezumno farmati ;(
Ostala mi još dva boss trofeja. To ću valjda sutra.
Nisam primijetio da leveli igraju toliku ulogu.
Kad me udare oduzmu mi mnogo healtha, sa odredjenim udarcima one shotaju (30 vitality), a dmg mi je vjerojatno dosta loš, skill mi je na 27, strength na 12.
Sve se svodi na pravilno dodgeanje.
Ako ne igraju toliku ulogu, zašto si onda satima farmao kao luđak samo da ti igra bude prelagana?
Od 20h igre 2 sata ukupno je otišlo na farmanje. I jednake je težine kakve je bilo nakon drugog bossa kad sam pohvatao sve fore sa oružjem s kojim igram cijelu igru. Ako ne dodgeaš umirat ćeš pa makar bio level 500.
Problem je kad naiđeš na novog protivnika, plešeš malo oko njega da vidiš animacije i to je to. Apsolutno svaki udarac se može izbjeći jer ima djelić sekunde u dodge animaciji kad ne možeš primit udarac. Treba samo reagirati na vrijeme.
Prelagana igra je igra u kojoj spamaš i stojiš na mjestu tipa DA, ovdje moraš bit skoncetriran na neprijatelje i okoliš i svoju staminu, i dok god paziš neće biti problema.
Prema tome nije prelagano :D
Mobovi postaju kasnije brži, agresivniji, udaraju jače, al ista taktika vrijedi za njih i za obične peasante.
Samo insight suckeri me jebu, za njih mi treba neko veće oružje.
Normalno da nije prelagano.
Definitivno najteža Souls igra.
Lol.
LOLaj si ti mamicu.
Znam kaj igram i znam kaj ti ne igraš.
Ti si već dovoljno puta dokazao da znaš ništa.