preporuka Karmeliet pivo. Definitivno jedno od najboljih piva (ako ne i najbolje pivo koje sam probao). U rijeci ga ima za uzet u Bardu i u Beertiji po nekih 28kn 0.3. Jest da je mala pivica, ali je nešto savršeno <3 (uz to, ima i oko 8,5% alkohola)
Printable View
preporuka Karmeliet pivo. Definitivno jedno od najboljih piva (ako ne i najbolje pivo koje sam probao). U rijeci ga ima za uzet u Bardu i u Beertiji po nekih 28kn 0.3. Jest da je mala pivica, ali je nešto savršeno <3 (uz to, ima i oko 8,5% alkohola)
6 takvih i plešeš gol na šanku.
6 takvih i bankrotirao si
Tko ne pije ćesto, njemu cjena neigra. Rađeću zapit 100 evra kvartalno (al' kvalitetno) nego da me smatraju za inventar birtije džese alkoholiziram na rate. Treba tu i tamo gas do daske, a ne stalno po malo i postat rob navike pa da alkohol tebe pije. Samo hrabro! Nesmemo omekaniti ni pod razno!
#igoreznajsvemujekraj
#zbogomivišesenevraćaj
:/
Uglavnom, jučer probao Kozel u Bazi, mnogo fino!
U zadnje vrijeme sam nekoliko puta pio bujski San Servolo.
Meni je odlična, i točena i flaširana, i svijetla i crvena.
Ups, ja zaboravila napisati nešto o Samuel Smithu
http://www.samuelsmithsbrewery.co.uk...wp3c3a02fa.png
kuha se (ne znam naš prijevod za brew) sa vodom iz nekog bunara iz 1758 i fermentira u nekim old skul Yorkshire-skim kamenim...nečemu. Tako barem kaže naljepnica. Full je organsko, bez aditiva. Pale ale, flaširan, tamno smeđe/skoro crvene boje. dosta jače od regularnih piva, punog okusa, guste pjene.
Jako, jako dobro pivo. Uzela ga na blef jer sam rekla konobaru da me iznanadi (kids, don't do that).
Ide mi na listu najboljih piva.
:thumbs2:
tako nekako da. Ja sam srećom ga probao kod nekih poznanika koji su dobili baksu te pive iz austrije i pio ga za niš. Najsrećnije pijanstvo <3= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
San servolo je ok. Nije me nešto mindblowalo.
A nije toliko ni losa...= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Kasačko mi se omililo zadnjih mjesec dana strašno. 11 kn za pola litre je fantastično.
Probao sam i svijetli Kozel, mnogo dobro ali mi je ipak Gambrinus bolji od tih čeških.
Ja uglavnom trusim Beck's 3+1 gratis limenke. Valja mi, a nije skupo. Ispadne te 7 kuna limenka ako ih vratiš kasnije u onaj aparat za limenke i boce.
U zadnje vrijeme rijetko pijem pivo ali kad kupujem volim uzeti Heineken u limu.
Ja nažalost u zadnje vrijeme uvijek nekako završim sa žujom. Odvratno. Srećom i Staropramen naleti tu i tamo.
ovaj vikend 6 sixpackova gricke vjestice sa tri frenda rjesio, nikako da se zasitim te pive :))
grička ♥
Grčka <3
Ledeno hladna Corona Extra, hrpa limuna, sol i Sierra Tequila Silver <3
erdinger weissbier, bozanstveno. tocno se mogu izgustat na tome.
coronu budem probao prvi put ovaj vikend, cujem da je okej (tho, cuo sam to od zene, tak da vjerojatno saksa)
jednu osobu :P a i nije nemoguće i u jedan dan, a kamoli možda 2
kaj vam je bokte pa brijem da bi umro :)))))
u dva dana naravno i to ono 2 dana uz pes, amnesiu i re-volt :))
spojio si komp na hdmi u telku i peglanje :D
+ rakija je bila u igri tak da ide lakse :) nemres solo pivu pit cijelu vecer, to je impossibru
To kaj nemreš.
mozda na tvoju kilazu al na moju nema sanse :D
Baš pijem pifce i pomislim, why this thread dead? :(
moja jetra je mrtva :/
ja sam mnogo zavolio tomislav tamni lejtli.